Şimdi Ara

ABD'de hangi eyalete gitmeli ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Mümkünse California, Arizona ya da Nevada ha batıda kalcam diyorsan Florida

florida doğuda bro başta saydıkların batıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

3 ayligina ABD'ye gidiyorum hangi eyalete gitsem sizce ?

1- Florida/Miami

2- Virginia Beach

3- Chicago

4- New Jersey

new jersey'e git orda paterson şehri var acaip türk ve arap nüfus var orda bi namaz kılarsın türk camii nde
  • Florida - Miami..
  • new jersey derdim ben.
    sanırım new york'a trenle falan yaklaşık 1 saatte falan gidiliyor zaten. new york'ta çok gezilecek yer var
    hiç olmazsa himym ve friends den hatırladığım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

1- Florida/Miami

2- Virginia Beach

3- Chicago

4- New Jersey

new jersey'e git orda paterson şehri var acaip türk ve arap nüfus var orda bi namaz kılarsın türk camii nde

İngilizcemi gelistirmeye gidiyorum birader mümkünse hiç Türk olmasın. Tarzanca da olsa anlatırım ben derdimi

• Paran varsa California'ya git derim gecen sene 3 ay oradaydim yasanilasi bir yer yani. Ozellikle Bay Area (san jose falan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Amerikada eyalet ne şehir ne ya benim kafam karıştı birisi açıklayıp yazabilir mi türkiyeye göre mesela
    ülke şehir ilçe köy gibi

State: Eyalet=Devlet ya da devletçik
    County: İl
    City: İlçe
    Borough: İlçe/Kasaba
    Town: Kasaba

Şimdi State i devlet yazmama bir çok kişi karşı çıkabilir ama başka türlü Türkiye'deki kavramlarla eşleştirmek zor. Belki de de devletçik (öyle bir kavram yok tabii ki ama konuşma dilinde denebilir herhalde) demek daha uygun

kaliforniya new york ayrı ayrı ülke sonucu ortaya çıkıyor burdan
    new york ilin bi büyüğü opluyor sanırım

eyaletin türkiyede karşılığı yok çünkü türkiyede eyalet sistemi yok eyalet özerk bölge gibi birşey içte bağımsız dışta bağımlı

• wyoming, montana, vancouver. sırf doğal güzellikleri için gidip görülebilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Amerikada eyalet ne şehir ne ya benim kafam karıştı birisi açıklayıp yazabilir mi türkiyeye göre mesela
    ülke şehir ilçe köy gibi

State: Eyalet=Devlet ya da devletçik
    County: İl
    City: İlçe
    Borough: İlçe/Kasaba
    Town: Kasaba

Şimdi State i devlet yazmama bir çok kişi karşı çıkabilir ama başka türlü Türkiye'deki kavramlarla eşleştirmek zor. Belki de de devletçik (öyle bir kavram yok tabii ki ama konuşma dilinde denebilir herhalde) demek daha uygun

kaliforniya new york ayrı ayrı ülke sonucu ortaya çıkıyor burdan
    new york ilin bi büyüğü opluyor sanırım

Evet öyle de diyebiliriz. Bir çok devlet bir araya gelmiş ve ABD'yi kurmuşlar.
    New York için durum biraz farklı. New York hem eyaletin ismi, hem de bildiğimiz şehrin ismi. Aslında tam ismi New York City ama her yerde kısaca New York da denebiliyor. Bu New York City de beş Borough'dan (ilçe) oluşuyor. Bunlar Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx ve Staten Island.

• quote:

1- Florida/Miami

2- Virginia Beach

3- Chicago

4- New Jersey

Chicago Diyorum Eger Orayi Seversen Bana Haber Verde Sana Gezecegin Yerleri Yaziyim :D

Gonlumden Miami Geciyor ama chicagoda candir bu arada 21 yasinin altidaysan ve international ehliyetin yoksa ABD'de cok birsey yapabilecegini sanma

Araba Sart !
  • Dallas

• KENTAKİ ÇOCUĞUYUZ
  • quote:

Doguda kalicam arkadaslar. New Yorka yakin olsun istiyorum.

Yazin gidicem. WAT ile

New York kesinlikle dusunmuyorum hem pahali hem de tehlikeliymis. Gezmeye giderim ama her haftasonu.

hem ucuz hem sakin hem doguda bir yer istiyorsan kesinlikle masshacusettsi tavsiye ederim . ben mass de yasiyorum amerikada insana en cok saygi verilen eyalet olarak biliniyor . kafan rahat olur

• Kimse yazmamış ; Las Vegas - Nevada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wat ile gidiyorsun ve eger gunubirlik newyorku,washingtonu,niagarayi falan gezip gormek istiyorsan kesinlikle virginia beach e gitmeelisin

• quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

quote:

Orijinalden alıntı: Roach3558

Mümkünse California, Arizona ya da Nevada ha batıda kalcam diyorsan Florida

florida doğuda bro başta saydıkların batıda

Yeni farkettim, bize göre hesap et sen nasıl olsa başta saydıklarıma birşey dememişim

• Ben olsam alaska derim .ünkü hem çalışıp hem gezme diye bir şey yok

Git alaskaya 2 ayda 10000 dolar kazan sonra uç new yorka orda bir sevgili yap 1 ay gez bütün doğu yakasını

Şu an CA dayım ama gezdiğimi anlayamıyorum çünkü serbest değilim belirli bir plan yapmam gerekiyor ve yeterince para kalmıyor Travel kısmına 200 dolarla Las Vegas'a gidicem

Kesinlikle ve kesinlikle türk olmayan bir yere git Yoksa ingilizceyi geliştirmeyi unut 1 tane bile türk olursa bitti ingilizce ki benim yanımda 30 türk var

Dediğim gibi önce para kazan sonra gez yoksa bütün haftalığını 1 günde yersin

Gerçi yanına götüreceğin parayı bilmiyorum ama benim tavsiyem yine de budur.

Hayırlı WaT lar inşallah benim gibi kötü olaylar yaşamazsın

• Manhattan, Manhattan heyo \o/
  • quote:

Orijinalden alıntı: daco123

bu arada 21 yasinin altidaysan ve international ehliyetin yoksa ABD'de cok birsey yapabilecegini sanma

Araba Sart !

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifci -- 3 Eylül 2012; 9:26:06 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.