Şimdi Ara

ABD'de hangi eyalete gitmeli ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Muş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Miami niye kötü? Dexter modeli
  • Virginia beach tabiki

• Boston Arlington ı severim
  • Dallas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

california yok mu seceneklerde?

Yok dogusuna gitcem. Orasi new york, virgina, florida'ya falan cok uzak.

• Teksas a git Amerikanın Konyası.
  • New York Los Angeles arası uçakla 5 saat.Ben los angeles diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

New York Los Angeles arası uçakla 5 saat.Ben los angeles diyorum

Ben araba kiralayip gezcem ama. Bana sakin ve guzel bir yer lazim orada 2.5 ay kalicam. Son 2 hafada araba kiralayip bastan sona gezicem amerikayi. Los angelesta kalirsam para artiramam orada hayat pahali.

Ne zormus bu yer secimi arkadas. Los angeles, san francisco'da guzel yerler

• Güney eyaletleri tabiki, Alabama, misisipi
  • 3 ayda kac yer gezebilirim sizce ? Haftada 40 saat calistigimi dusunursek.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

3 ayligina ABD'ye gidiyorum hangi eyalete gitsem sizce ?

1- Florida/Miami

2- Virginia Beach

3- Chicago

4- New Jersey

2,5 yıl Amerika'da yaşadım. Flo Rida 10 numaradır :) Birde Flo Rida sahil falan olunca kızlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AK Genç -- 2 Eylül 2012; 12:27:03 >
  • Miami tabiki soru mu bu
  • miami git olmadi Chicago git ben 1 hafta sonra miamideyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Amerikada eyalet ne şehir ne ya benim kafam karıştı birisi açıklayıp yazabilir mi türkiyeye göre mesela
    ülke şehir ilçe köy gibi

State: Eyalet=Devlet ya da devletçik
    County: İl
    City: İlçe
    Borough: İlçe/Kasaba
    Town: Kasaba

Şimdi State i devlet yazmama bir çok kişi karşı çıkabilir ama başka türlü Türkiye'deki kavramlarla eşleştirmek zor. Belki de de devletçik (öyle bir kavram yok tabii ki ama konuşma dilinde denebilir herhalde) demek daha uygun
  • quote:

Doguda kalicam arkadaslar. New Yorka yakin olsun istiyorum.

Yazin gidicem. WAT ile

New York kesinlikle dusunmuyorum hem pahali hem de tehlikeliymis. Gezmeye giderim ama her haftasonu.

New York'a yakın olsun diyorsan New Jersey eyaletindeki Clifton ve Patterson' ı tercih edebilirsin burada türkler oldukça çoktur. Elizabeth ve Union ı boşver buralar zenci dolu ve tehlikelidir. Jersey ve Newark ise hatırladığım kadarıyla orta karar bir yer (emin değilim).
    New York pahalı demişsin ama New Jersey'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur.
    Güvenlik konusuna gelirsek: Ben New York'ta bir sene yaşadım (Astoria ve Bay Ridge) buralarda tek bir sorunla karşılaşmadım. Buralar en güvenli yerlerdir. Zenci falan yoktur. Özellikle Astoria çok iyidir. Times Square' e metroyla sadece 15 dakika uzaklıktadır. Nüfusunun %80'i Yunanlıdır.
    Şunu da unutmamak gerekir; her şehrin tehlikeli ve güvenli yerleri vardır, sen bunları bilirsen ona göre davranıyorsun ve pek de sorun çıkmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Doguda kalicam arkadaslar. New Yorka yakin olsun istiyorum.

Yazin gidicem. WAT ile

New York kesinlikle dusunmuyorum hem pahali hem de tehlikeliymis. Gezmeye giderim ama her haftasonu.

New York'a yakın olsun diyorsan New Jersey eyaletindeki Clifton ve Patterson' ı tercih edebilirsin burada türkler oldukça çoktur. Elizabeth ve Union ı boşver buralar zenci dolu ve tehlikelidir. Jersey ve Newark ise hatırladığım kadarıyla orta karar bir yer (emin değilim).
    New York pahalı demişsin ama New Jersey'nin de ondan aşağı kalır yanı yoktur.
    Güvenlik konusuna gelirsek: Ben New York'ta bir sene yaşadım (Astoria ve Bay Ridge) buralarda tek bir sorunla karşılaşmadım. Buralar en güvenli yerlerdir. Zenci falan yoktur. Özellikle Astoria çok iyidir. Times Square' e metroyla sadece 15 dakika uzaklıktadır. Nüfusunun %80'i Yunanlıdır.
    Şunu da unutmamak gerekir; her şehrin tehlikeli ve güvenli yerleri vardır, sen bunları bilirsen ona göre davranıyorsun ve pek de sorun çıkmıyor.

WAT ile 3 aylıgına çalısmaya gitcem. Kafamda 2 soru var.

1- Ya New York, Miami, Los Angeles gibi yerlere gidip hem çalısıp hem de sosyal hayatın tadını çıkartırım.

2- Ya da dedigin gibi daha sakin ve ucuz yerlere gidip 2.5 ay boyunca çalısır, son 2-3 haftada araba kiralayıp gezebildigim kadar yer gezerim.

Bir diger sorun da Dogusuna mı gitsem Batısına mı karar veremedim. Uçak pahalıdır, arabayla da 1-2 gün sürüyormus. Ama benim gönlüm New York ve etrafından yana.

Sen de çok güzel özetlemissin. New York'ta karar kılarsam yardımcı olursun umarım

•  ABD'de hangi eyalete gitmeli ?

New York
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

Amerikada eyalet ne şehir ne ya benim kafam karıştı birisi açıklayıp yazabilir mi türkiyeye göre mesela
    ülke şehir ilçe köy gibi

State: Eyalet=Devlet ya da devletçik
    County: İl
    City: İlçe
    Borough: İlçe/Kasaba
    Town: Kasaba

Şimdi State i devlet yazmama bir çok kişi karşı çıkabilir ama başka türlü Türkiye'deki kavramlarla eşleştirmek zor. Belki de de devletçik (öyle bir kavram yok tabii ki ama konuşma dilinde denebilir herhalde) demek daha uygun

kaliforniya new york ayrı ayrı ülke sonucu ortaya çıkıyor burdan
    new york ilin bi büyüğü opluyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.