Şimdi Ara

Abd'de 3 Suriyeli çocuk bıçak zoruyla küçük kıza tecavüz etmiş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'nın Idaho eyaletinde meydana gelen bu olay herkesin kanını dondurdu. 8, 10 ve 13 yaşlarındaki 3 Suriyeli mülteci çocuğun, bıçak çekerek küçük yaştaki bir kız çocuğuna tecavüz ettikleri iddia edildi.

KMVT'nin geçtiği habere göre bu iğrenç olay 2 Haziran'da gerçekleşti ancak olaya Amerikan medyasının büyük bir ilgisi olmadı.

İddialara göre küçük kız Fawnbrook apartmanının yakınlarında oyun oynarken, Suriyeli üç göçmen çocuk, küçük kıza bıçak çekti ve zorla tecavüz ettiler. Küçük çıplak bulundu ve görünüşünden tecavüze uğradığı anlaşılıyordu.

Küçük kızın anlattıklarına göre en büyük tecavüzcü, saldırıdan sonra yaşı daha küçük olanlara kızın üzerine çişlerini yapmalarını söylemiş.

Tecavüzcüler mağdur kıza, polise gitmemesi gerektiğini söylemişler. Hatta 13 yaşındaki tecavüzcünün telefonunda tecavüz anının görüntüleri ortaya çıkmış.

Konu şu an mahkeme aşamasında.

Kaynak :http://www.gazetevatan.com/3-suriyeli-cocuk-bicak-zoruyla-kucuk-kiza-tecavuz-etmis--958859-dunya/

• trumph baskanin elini guclendirecek gelismeler bunlarr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kesinlikle ordaki halk bizimki gibi koyun değil teröre sessiz kalıp,kendini soyana asla oy vermez,barındırmaz ve biat etmez gerekirse cezasını keserler.Sadece iki üç olay daha olsun Trump başkan olur ben burda genellikle diyorum adamların istihbaratı yapıyor bunları algı oluşturmak için diye ama İslam ülkelerininde bu haksızlıklara,hukuksuzluklara sessiz olmaları gerici zihniyete sahip olmaları yüzünden bazen iyi oluyor böyle şeyler diyorum.Sen sessiz isen adamda istediğini yapar. Örnek Kaddafi dağ gibi adamı halkı teslim etti abdye şimdi Libya iç savaşta. Herkes hak ettiğini...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.