Şimdi Ara

ABD Amazon'dan laptop almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
6.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Amazon.com dan laptop almayı düşünüyorum. ABD deki amazondan Türkiye'ye geliyor mu ? yoksa sadece amazon.de denmi alabilirim ? Teşekkürler...

• asıl amerikadkinden daha fazla ürün geliyo hesabını adresini gir ürün sayfasında ürün türkiyeye kargolanmıyo gibi bi yazı çıkmazsa sorun olmaz amazon.de de birçok ürün tr ye gelmiyo ama biraz tuzlu olur amerikadaki amazonun kargosu
  • FunnyPerson F kullanıcısına yanıt
    Peki hocam çok teşekkür ederim. 300 dolar gibi bir vergide koyuyor üstüne :( 1070 Ekran kartlı bir laptop TR de en az 11k.. oradan alsam 7k dolaylarına geliyor her şey dahil. TR klavye sorunu ve Garanti sıkıntısı var. Bir merak ettiğim konu daha var kredi kartından dolar olarak mı çekiyor yoksa Türk Lirası mı ?
  • Aaa pardon ben giriş yapmadan baktım fiyata o yüzden sıkıntı oldu :(

Ama alacaksan amazondan al kesinlikle tek sıkıntın klavye olur aynı cihaza amazon.de dende bak ordan Türkiye'ye geliyorsa ordan al. Garantide sadece gidip gelmesi uzun sürer kargo ücretini amazonun desteğinden alabiliyorsun. Dolar kuru üzerinden tl olarakda çekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunnyPerson -- 30 Temmuz 2017; 1:34:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FunnyPerson F kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim vakit ayırıp aydınlattığın için. Hayırlı forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogunoksuz2

Çok teşekkür ederim vakit ayırıp aydınlattığın için. Hayırlı forumlar :)

Amazondan 1070li hangi laptopu buldun, ben Asus gl502 dışında bulamadım 1700 dolara. Onda da herkes sıkıntılı 1060lık şaseye 1070 koymuşlar soğutamıyor diye yorum yapmış. Sizin bulduğunuz hangisi acaba

• farukk44 kullanıcısına yanıt
    Link atmak yasak değildir umarım ama düşündüğüm laptop buhttps://www.amazon.com/MSI-GE72MVR-APACHE-PRO-044-i7-7700HQ/dp/B06XSBQZXR/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1501005208&sr=1-2&keywords=gtx%2B1080%2Blaptop&th=1 Vergiler ve Kargo dahil 2035 dolara geliyor toplamda. Verdiğim 1700 dolar sadece laptop fiyatı yanlış bilgilendirme için özür dilerim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amazon dan ayakkabı almak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Link atmak yasak değildir umarım ama düşündüğüm laptop buhttps://www.amazon.com/MSI-GE72MVR-APACHE-PRO-044-i7-7700HQ/dp/B06XSBQZXR/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1501005208&sr=1-2&keywords=gtx%2B1080%2Blaptop&th=1 Vergiler ve Kargo dahil 2035 dolara geliyor toplamda. Verdiğim 1700 dolar sadece laptop fiyatı yanlış bilgilendirme için özür dilerim..

Yasak değil tabi

Benim de aklıma garanti durumu geldi, msi Türkiye garantisi geçerli olur mu acaba

1 yıl Global garantisi var. Global dediği için TR de geçerli olur her türlü. Aslında benim düşüncem düzgün kullanana garantiye bile gerek yok :)
  • Amazondan 1700 dolara cihaz alamazsiniz. 1500 euro gumruk limiti ustunde kaliyor. Daha dogrusu alirsiniz, ancak aldiginiza bin pisman olursunuz. İthalat kapsamina girdigi icin gumrukte ugrasilmayacak belgelerle ugrasri, bir dunya kurumdan yazi cikartirsiniz.

İdeali uygun diyat yakalayip amazon.de den almak. Tax refund kapsaminda almanya'da elektronik cihaz kdv sini dusuyor, ustune turkiye gumruk vergisi ekleniyor %18 ve kargo bedava oluyor. Almanyada cogu bilgisayarda kdv %20 civarinda oldugu icin liste fiyatindan biraz daha ucuza aliyorsunuz. 1400 euroluk bilgisayar 1370 euroya geliyor gibi. Olabildigince 1500 u asmamaya ozen gosterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halah_Sumul

Amazondan 1700 dolara cihaz alamazsiniz. 1500 euro gumruk limiti ustunde kaliyor. Daha dogrusu alirsiniz, ancak aldiginiza bin pisman olursunuz. İthalat kapsamina girdigi icin gumrukte ugrasilmayacak belgelerle ugrasri, bir dunya kurumdan yazi cikartirsiniz.

İdeali uygun diyat yakalayip amazon.de den almak. Tax refund kapsaminda almanya'da elektronik cihaz kdv sini dusuyor, ustune turkiye gumruk vergisi ekleniyor %18 ve kargo bedava oluyor. Almanyada cogu bilgisayarda kdv %20 civarinda oldugu icin liste fiyatindan biraz daha ucuza aliyorsunuz. 1400 euroluk bilgisayar 1370 euroya geliyor gibi. Olabildigince 1500 u asmamaya ozen gosterin.

1500 euro 1775 dolar ediyor, yani mantıken bir sorun çıkarmaması gerekiyor gümrüktekilerin

Halah_Sumul kullanıcısına yanıt
    Faruk arkadaşımızın dediği gibi eğer sınır 1500 euro ise 1500 euro, 1775 yada 1765 dolar ediyor. Benim almayı düşündüğüm laptop ise 1700 dolar. Hepsi toplam ( Gümrük vergisi ve Shipping ) toplamda 2035 dolar civarı. Ha siz eğer bütün herşey dahil toplam 1500 euro geçmemesi gerek diyorsanız ayrı. Ama sadece ürünün fiyatı 1500 euro yu geçmemesi diyorsanız o zaman benim ürünüm kılpayı kurtarıyor :)
  • Eylulu beklemeni oneririm labor day de gecen sene 200 dolar indirim alanlar olmus gecenlerde ziraat kartla amazondan birsey aldik kuru 3.70den belirledi belkide saat 5 den kuru 15 kurus yukari cekiyodur ondandir birde set seklinde satilanlar var onlara bak 1849 dolar ayni modelin 256gb ssd li ve canta mouse mouse pad kulaklik sanirim bir oyun birde msi anahtarligi falan gibi seyler veren seti var bence biraz daha bakin suan calisiyorum aksam linkini atarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: domuzdürten

Eylulu beklemeni oneririm labor day de gecen sene 200 dolar indirim alanlar olmus gecenlerde ziraat kartla amazondan birsey aldik kuru 3.70den belirledi belkide saat 5 den kuru 15 kurus yukari cekiyodur ondandir birde set seklinde satilanlar var onlara bak 1849 dolar ayni modelin 256gb ssd li ve canta mouse mouse pad kulaklik sanirim bir oyun birde msi anahtarligi falan gibi seyler veren seti var bence biraz daha bakin suan calisiyorum aksam linkini atarim.

Labor day nedir bilgi verir misiniz ? Bide zaten hemen alma gibi bir durumum yok mart nisan civarı alabilirim. Açıkcası 1700 doların üzerine pek çıkasım gelmiyor çünkü ne kadar çok çıkarsam o kadar çok vergi artıyor. 1070 ekran kartlı bir laptop bana yeterli olacaktır. O yüzden sette falan pek gözüm yok açıkcası :)) Son bir soru benim ziraat bank kartım var onunla alışveriş yapabilir miyim ?

• quote:

quote:

Eylulu beklemeni oneririm labor day de gecen sene 200 dolar indirim alanlar olmus gecenlerde ziraat kartla amazondan birsey aldik kuru 3.70den belirledi belkide saat 5 den kuru 15 kurus yukari cekiyodur ondandir birde set seklinde satilanlar var onlara bak 1849 dolar ayni modelin 256gb ssd li ve canta mouse mouse pad kulaklik sanirim bir oyun birde msi anahtarligi falan gibi seyler veren seti var bence biraz daha bakin suan calisiyorum aksam linkini atarim.

Labor day nedir bilgi verir misiniz ? Bide zaten hemen alma gibi bir durumum yok mart nisan civarı alabilirim. Açıkcası 1700 doların üzerine pek çıkasım gelmiyor çünkü ne kadar çok çıkarsam o kadar çok vergi artıyor. 1070 ekran kartlı bir laptop bana yeterli olacaktır. O yüzden sette falan pek gözüm yok açıkcası :)) Son bir soru benim ziraat bank kartım var onunla alışveriş yapabilir miyim ?

Ilk olarak labor day isci bayrami eylulun ilk haftasi oluyor . Eger mart nisan kadar uzun sure varsa onunde black friday var sanirim o aralikda zaman zaman cuma gunleri indirim yapiyolar ama asili aralikta. 128 gb ssdli modeli alicagina sddsiz biraz daha ucuza model al bence yada 256 gb modellere bak birde ge serisi degilde gt serisine bak bence kucukde olsa gt serisi daha iyi oyun icin ve evet ziraat kartini kulanabiliyosun ama iyice arastir cunku bizden dolar kurunu farkla kesti paypal ve inniali arastir birde belki vergiden yirtarsin.

Benimde sana sorum var bide 1070 diye tutturdun neden mesela 1050ti veya 1060 6gb modellerini dusunmuyosun bende yeni bir laptop alcam buyuk ihtimal 1070 li bir model olcak indirim bekliyorum ama 100 dolar 200 dolar okurken az gibi gelsede lira bazinda 700 lira gibi bir fark var :D

• quote:

quote:

Ilk olarak labor day isci bayrami eylulun ilk haftasi oluyor . Eger mart nisan kadar uzun sure varsa onunde black friday var sanirim o aralikda zaman zaman cuma gunleri indirim yapiyolar ama asili aralikta. 128 gb ssdli modeli alicagina sddsiz biraz daha ucuza model al bence yada 256 gb modellere bak birde ge serisi degilde gt serisine bak bence kucukde olsa gt serisi daha iyi oyun icin ve evet ziraat kartini kulanabiliyosun ama iyice arastir cunku bizden dolar kurunu farkla kesti paypal ve inniali arastir birde belki vergiden yirtarsin.

Benimde sana sorum var bide 1070 diye tutturdun neden mesela 1050ti veya 1060 6gb modellerini dusunmuyosun bende yeni bir laptop alcam buyuk ihtimal 1070 li bir model olcak indirim bekliyorum ama 100 dolar 200 dolar okurken az gibi gelsede lira bazinda 700 lira gibi bir fark var :D

• domuzdürten kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda amazon.de den almanın daha avantajlı olduğu söylenmiş.
    Bu labor day sadece amazon.com da mı geçerli yoksa amazon.de de geçerli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Hocam yukarıda amazon.de den almanın daha avantajlı olduğu söylenmiş.
    Bu labor day sadece amazon.com da mı geçerli yoksa amazon.de de geçerli mi?

Ya şöyle diyim sürekli Laptop alan birisi değilim. Bir kere alayım beni çok uzun bir süre götürsün düşüncesindeyim. O yüzden bana ekran kartı olarak 1070 ideal geldi :) gt serisinden istediğim bir tane bulabildim oda stokta 2 tane kalmış benim alacağım zamana büyük ihtimalle kalmaz :) 17.3 ekranlı bir laptop arıyorum. İlla msı olması da gerekmiyor açıkcası asus bulabilirsem alabilirim. SSD olayına hiç takılmıyorum olmasada olur ama bulabildiklerim bunlar :)

Eğer sizin gözünüze çarpan bir laptop olursa söylerseniz sevinirim :) Hemen hemen aynı laptopu arıyoruz sen benden biraz erken alacaksın o kadar :) bir de kur farkını yüksek aldı demişsin. Bende herşey dahil 2035 dolar gösteriyordu o fiyatın üzerine çıknaz sanırım ?

• Ogunoksuz2 O kullanıcısına yanıt
    Hocam galiba yanlış kişiyi alintiladiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: A4L

Hocam galiba yanlış kişiyi alintiladiniz

Özür dilerim :((
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.