Şimdi Ara

abcd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 9 Ocak 2017; 13:53:37 >

• Hepimiz bu haldeyiz hocam.
  • Branş nedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hayatımdan pek memnun değilim gel bi sarılak
  • Hayatta bir amaç edin.Spor salonuna gidebilirsin mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gayet iyi bölüm değilmi galiba sizin bölümle aranızda sorun var. Ya üniyi sevmiyorsunuz.

• Sen öğretmenlik okuma. Allah korusun ilerde bi öğretmen olsan senin okulunun yakınından geçmem. Allah korusun. Öğrencilerine şimdiden açıyorum. Şanssız doğacaklar.

• Hocam bende Turkce ogretmenligindeyim. Baktik atanamadik polis oluruz.Yazlari da kurumsal firmalarda calis cv ni doldur.Ileri de her turlu katkisi olur.

• Üniversiteye gitmeden önce ben de hayatım süper geçicek falan diye düşünüyordum, şuan günlük ritüelim okuldan yurda, yurttan okula gitmek sadece. En büyük aktivitem de yurttakilerle batak oynamak falan, sanırım herkes beklentilerini yüksek tutuyor üniversiteye gelmeden önce. Ama şehir ve üniversite aşırı pasifse ve sizde de biraz asosyallik varsa yapacak bir şey yok. Üniversite zamanını öve öve anlatan insanlar vardır ya hani, işte ben onlardan olmayacağım orası kesin, yani yalnız değilsin.
  • Bende hiç memnun değilim hayatımdan b.ktan bir 2 yıllık okul okuyorum.

• 2 yıllık okudum memnunum
  • Eğer öğretmen olmak istiyorsan. KPSS ye şimdiden çalışmaya başla. Yoksa atanman çok zor. 1. Sınıftan günde 2 saat kpss çalışsan sen hesapla sonda ne olursun.

İngilizce geliştirmeye bak. 1 senede ortalama bir İngilizcen olur.

• Hocam bu his yanlıs bolumde oldugunu dusunenlerde oluyor genelde yani bir hedef yok hedef olmayınca bu sekilde bosluga dusuluyor.

Kurtulusu nedir bilemem ama bolumun iyi yonlerini falan dusunun ve kendinizi bir aktiviteye verin yoksa bu hissi hep cekersiniz.

• Sorun sende,istediğin bölümü ve zevkle uğraşacağın bölümü seçmeliydin,en azından şuanda yapabileceğin şeylerde vardı,erasmusa girmek,kulüplere katılmak,derslerine yönelmek.Erasmusun sınavı bitti diye biliyorum,şuanlık boştasın.
  • İntihar etmeyi düşündün mü, hocam hiç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.