Şimdi Ara

abcd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63AC97813 -- 9 Ocak 2017; 13:54:41 >

• Geç gitsin abi cemaat evi nedir öğrencilik hayatı demek bu demek değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben özel yurttayım kyk Nasıl bilmiyorum ama özelde olduğum halde çamaşırlarımı yıkatmıyorum bizim yurt kız erkek karışık ortam güzel kykda kız olmasa bile sağlam arkadaşlıklar edinip bir sonraki seneye ev arkadaşını belirleyebilirsin yurt hayatı iyidir ev kadar olmasada ama ne olursa olsun cemaatten uzak durmak en iyisi diye düşünüyorum

• Sakın ha bazı arkadaşların öğrencilik hayatı anlayışı odanın içinde sigara ve bira içip sefalet içinde yaşamaktır.
    Cemaat evide olsa orda bir düzenin oturmuştur yurda girersen tüm düzenin altüst olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Sakın ha bazı arkadaşların öğrencilik hayatı anlayışı odanın içinde sigara ve bira içip sefalet içinde yaşamaktır.
    Cemaat evide olsa orda bir düzenin oturmuştur yurda girersen tüm düzenin altüst olur.

Arkadaşlarımla evde kalıyorum, hayatım tam dediğin gibi. Bira sigara ve sefalet. Çok memnunum

• Bence geç en iyisi kyk yurtları hele yarı özel gelirse milletin 800 tl ödediği yerlerde beleşe kalırsın benim yurdum yarı özel 2015 te açılmış 2 kişilik 2 oda yeni duş kabinleri çalışma masası dolap parmak izli sistem 219 tl zaten günlük 8 tl fiş verilmekte daha ne istiyorsun cemaat yurdundan kat kat rahattır her türlü çok çok kötü bi yurt gelmediği sürece geç oraya...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bashi_Bozuk

Benim ki 4 kisilik galiba. Peki bu camasir isni ne yapiyorsunuzi

2015 Model 10 yıkama 10 kurutma makinesi var çamaşırhanemizde bir adette görevli ;

Yıkama/Kurutma Ücreti Yok
    Kendi Toz Deterjanını Getiriyorsun
    50 dk Yıkama , 100 dk Kurutma

Görevli haklediyor işleri sen gidip alıyorsun 8/5 hafta içi açık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Piramit sorusu
    2 ay önce açıldı
    vektör soru
    6 yıl önce açıldı
    Geometri sorusu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

quote:

2015 Model 10 yıkama 10 kurutma makinesi var çamaşırhanemizde bir adette görevli ;

KYK nin reklamini mi yapiyon kardes , iki mesajdir :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sefa404

quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

quote:

KYK nin reklamini mi yapiyon kardes , iki mesajdir :D

Bizim kyk öyle naparsın sen daha ölmedin mi sefa ne trollemiştin zamanında ygs-lys bölümünü

• Kardeşim aklın varsa o Görükle'den bir ev tut. Ortamı harika idi yazın gelmiştim. Kyk yarı özel ise geç derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum İzmir Yaşar üniversitendeyim ben evim Bodrum'da kirlileri biriktiriyorum 2 haftada bir Bodrum'a götürüp yıkatıyorum İzmir Bodrum 3 saat o bakımdan şanslıyım

• yurdun amacı zaten arkadaş edinmek. eskişehirde 1 sene özel yurtta kaldım arkadaş edindim şehri tanıdım sonra eve çıktım 3 senedir evdeyim. arkadaş edindiği hissetmiyorsan çık kyk ya kesinlikle.

dediğim gibi 3 senedir evde yalnız yaşıyorum ama yurdu ozluyorum herzaman ordaki arkadaşlık ortamını. böyle bir ortamın yoksa kesinlikle değiştir kaldığın yeri
  • Şu anki halinden memnunsan kyk'da kalan arkadaşın varsa sor nasılmış, kalanlar nasıl, düzen nasıl? Ben olsam kyk'da kalmayı tercih ederim ama karar vermeden önce araştırma yaparım.

• Yarı özel ise kyk hiç düşünme geç kyk ya . ben yarı özel kyk da kalıyorum . çok lüks

• quote:

Orijinalden alıntı: pgdnBREAK

Geç gitsin abi cemaat evi nedir öğrencilik hayatı demek bu demek değil

Kyk'ların da kapalı cezaevlerinden farkı yok.

• Geç geç eski olsaydı geçme derdim ama yeni yurtmuş şuan bu sene açılan bi yurttayım 3 kişiyiz odada tek sorun gece 11 30 da yurtta olucan ama cemaat evide geç kalınca sorun çıkartır her türlü bide görükledeymiş yurt Üniversiteyede yakındır bide hangi cemaat bilmem ama son dönemdeki ise malum devletimiz yüzünden sorun yaşama ilerde
    Yurtla ilgili sorun olursa sor cevap veririm

Edit: kararı vermişin zaten cevap yazdıktan sonra gördüm neyse sorun varsa beklerim yinede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyaz1616 -- 20 Aralık 2015; 9:33:32 >
  • beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    hırsızlık olayları filan olayları var mı ordada. nasıl sağlıyorsunuz eşya güvenlğini. bende laptop filan var yurtta bırakmam gerekicek.
  • Kilitli uzun bir dolabımız var kendi kilidi pek sağlam değil zorlanırsa açılır bi kilit alıp üstüne taktım ben sağlam oldu bazanın altı kilitli ben genelde laptopu tableti oraya koyuyorum hırsızlık olayıda şuana kadar hiç duymadım hatta odamıza görevliden başka nadiren arkadaşlarımız girmiştir zaten geçince bölümünden arkadaş filan bulursa onunla aynı odaya geçersin kettle yasak ama ama düzgün bi marka alırsan görevliler müsamaha gösteriyorlar

• up
  • sakın gitme kardeş ararsın sonra bu günlerini
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.