Bildirim
abbas güçlüdeki öğrenciyi dinledinizmii

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
he ya dinledim iyi konuştu.
Orda işsizlikten bahsediyorlar.
Daha 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adam iletişim fak. tan mezun olucak, İşsiz kalacakmış.
BU adam işsiz kalır ama
O senin de mesajında bahsettiğin genç bir şeyler yapar.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cefucsa
he ya dinledim iyi konuştu.
Orda işsizlikten bahsediyorlar.
Daha 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adam iletişim fak. tan mezun olucak, İşsiz kalacakmış.
BU adam işsiz kalır ama
O senin de mesajında bahsettiğin genç bir şeyler yapar..
Üniversitede 3. sınıfa gelmiş ama daha soru sormayı bile bilmeyen birsürü adam vardı.En son kirli sakallı birisi bişeyler anlatmaya çalıştı.Ama ordan oraya daldı..Abbas güçlünün daldan dala atladın dediği çocuğu söylüyorum..Bu adam iletişim mezunu olucak..Açıkçası bu dediklerimi kimse yanlış anlamasın ama kişilik olarak yeterli olan insanlar üniversiteden mezun olduktan sonra iş buluyor..Diğerleri gibi hemen torpilim yok demiyor.Torpilin olmadığı yer yoktur ama torpilsiz çok iyi yerlere gelen bir sürü adam var..Ayrıca ne kadar torpiliniz olursa olsun işi bilmiyorsanız kapının önüne koyulursunuz..Özel sektör için diyorum bunu..Üniversiteli işssizlik yok.Niteliksiz üniversiteli işsiz var..Zaten üniden mezun olanların büyük bir çoğunluğunda girişkenlik sıfır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssff_allthing -- 25 Şubat 2010; 7:20:56 >
-
işsizlik oranı her geçen yıl dahada artacak. yatırımın olmadığı ülkede çok normal -
Başta o bölümün dekanının konuşma şekli kötüydü aynı cümleleri tekrarlayan etkileyici bi konuşma yapamayan biri dekan olmuş tamam tahsiline lafım yok ama bi iletişim fakültesinin dekanı böyle yapmamalı.. -
programı sunan bu çiçek abbasta hiç güzel konuşamıyor..bıdı bıdı bıdıııı..bu sadece köşesinde yazı yazsa programı düzgün konuşan biri sunsa çok daha makbule geçecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X