Şimdi Ara

Kız Arkadaşın Yanında Ereksiyon Olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
57.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sorunu nasıl çözebilirim cafe olsun sinema olsun yada sahil kenarında yürüyo olalım heryerde istemsiz olarak ereksiyon oluyorum elimde değil busefer gizlemek için eğilip bükülüyorum kambur falan yürüyorum kızda dik yürüsene diyor haklı özgüvensiz zannediyor çaktırmamaya çalışıyorum fakat çok büyük derdim var buluşmaya bol eşofmanla gidiyorum sırf rezil olmıyım diye busefer sıcaktan bunalıyorum şort giyemiyorum gitmeden önce masturbasyon yapmayı da denedim busefer yapıncada gidesim gelmiyor çünkü bütün hevesim kaçıyor zaten kızı görmeye gerek kalmıyor eli elime değse yada nebileyim saçını okşasam anında ereksiyon oluyorum evlerine misafirliğe gidiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum annesi babası görecek diye busefer ellerimi önde birleştirip çok mahçupmuşum gibi yapıp hızlı adımlarla benim bi işim çıktı diyip gitmek zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmileGaillard -- 24 Ağustos 2015; 18:23:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

Kizin gormesini sagla neyden cekiniyorsun dostum ;)

hocam kızın gormesı hadı tamamda yolda mıllet gorucek dıye sekılden sekıle gırıyorum kalabalık ortamlarda oluyor bıde

Şu şekillerden birine girebilirsin hocam

Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Arkadaşının Yanında Ereksiyon Olmak

Kız arkadaşının yanında ereksiyon olmak, birçok erkeğin karşılaştığı yaygın bir durumdur. Bunun birkaç nedeni olabilir:

• Cinsel Uyarım: Kız arkadaşının varlığı, dokunuşu veya kokusu cinsel uyarılmaya neden olabilir ve bu da ereksiyona yol açabilir.
    • Psikolojik Faktörler: Kız arkadaşına karşı duygular, kaygı veya beklentiler ereksiyona katkıda bulunabilir.
    • Fizyolojik Uyarılma: Kız arkadaşının yanında olmak, kalp atış hızını ve kan basıncını artırarak fiziksel uyarılmaya neden olabilir ve bu da ereksiyona yol açabilir.

Mesajlaşırken Kalkması

Mesajlaşırken ereksiyon olmak da mümkündür. Bunun nedeni, yazılı mesajlar aracılığıyla cinsel içerikli ifadelerin veya görüntülerin uyarıcı olabilmesidir.

Sürekli Ereksiyonda Kalmak

Sürekli ereksiyon sorunu yaşıyorsan, altta yatan tıbbi bir durum olabilir. Bu durumda bir sağlık uzmanına başvurmalısın.

Kızın Yanında Kalkmaması İçin Ne Yapmalı

Kız arkadaşının yanında kalkmamak için aşağıdaki önerileri deneyebilirsin:

• Dikkatini Dağıt: Ereksiyonun başlangıcını hissettiğinde, dikkatini dağıtacak bir şey yap. Örneğin, derin nefesler alabilir veya kız arkadaşınla sohbete odaklanabilirsin.
    • Yavaşla: Cinsel aktivite sırasında çok hızlı hareket etmek ereksiyona neden olabilir. Daha yavaş bir tempo tutmaya çalışmalısın.
    • Duruş: Uygun bir duruş, cinsel uyarılmayı azaltmaya yardımcı olabilir. Dik oturmalı veya ayakta durmalı ve kaslarını gevşetmelisin.

Sonuç

Kız arkadaşının yanında ereksiyon olmak normal bir durumdur. Bununla birlikte, sürekli ereksiyon sorunu yaşıyorsan, bir sağlık uzmanına başvurmalısın. Yukarıdaki ipuçlarını uygulamak, kız arkadaşının yanında kalkmamanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kizin gormesini sagla neyden cekiniyorsun dostum ;)
  • Hocam kızla zaten cinsel zevkleriniz için buluşuyorsanız hiç gitmeyin daha iyi.
  • kız arkadaşınızın da meme uçları dikleşiyorsa sıkıntı yoktur hocam
  • quote:

hocam kızın gormesı hadı tamamda yolda mıllet gorucek dıye sekılden sekıle gırıyorum kalabalık ortamlarda oluyor bıde
  • Kafanıza takmayın hocam ben şahsen sokakta gezerken bakmıyorum milletinkine kalkmış mı diye.
  • Nasıl bi konu la bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmileGaillard

quote:

Şu şekillerden birine girebilirsin hocam

• Kızların nasıl memeleri hayvan gibi ortadaysa bizim ne eksiğimiz var ?

Kaldırın dolaşın kimse bişey diyemez

Ben kalkınca hiç düzeltmiyorum bile bakan baksın valla
  • Sanırım ilk sevgilin. Banada aynisi ilk sevgilimde oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babanın Tüfee

Kafanıza takmayın hocam ben şahsen sokakta gezerken bakmıyorum milletinkine kalkmış mı diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: rdmv

Kafanıza takmayın hocam ben şahsen sokakta gezerken bakmıyorum milletinkine kalkmış mı diye.
    ergenlikte olur böyle şeyler kafana takma, 16 yaşındayken kız kuzenimle aynı yatakta yatmıştık ( misafirliğe gelmişlerdi, kardeşçe tabii ) kardeşlik duygusunu hissetmeme rağmen benimki de kalkmıştı, gece vakti az daha boşalacaktım ki yüzümü karşı kanepede uyuyan babaanneme çevirince rahat bir uykuya dalabilmiştim )

hülasa ergenlikte olur böyle zorluklar, sabret evlatlığı doyurunca böyle saçma yerlerde kalkmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 24 Ağustos 2015; 18:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-674C86621

Bu mesaj silindi.
    sakin ol şampiyon
  • Cok guldum la yorumlara. Arada banada oluyor sevgilimleyken
  • Gençlikten o normal. Kot giy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_ -- 24 Ağustos 2015; 18:25:24 >
  • Ulan duygularıma tercüman oldun resmen ahahahhaa 4 senedir yaşadığım bir problem bu.
    çözümü olanlar cevaplasın
  • Bakınız formülü soyluyorum kemerli pantolon giyiniz çavuş uyandığında onu yukarı kaldırıp kemere sıkıştırıyoruz boylelikle guzel bir kamufle yapmış oluyoruz teşekkurler gelsin artılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28_plaka_giresun

sakin ol şampiyon

Alıntıları Göster
    kuzen anılarıda gelmeye başladı ciddi ciddi forum kuzenci doldu ya la
  • Kardeş kıza aşık olsan cinsel arzu güdmezdin. Demekki sevmiyorsun kızı.
  • Nefesini tut(İşe yarıyo)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BynsizAdam -- 25 Ağustos 2015; 11:20:15 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.