Abbas Güçlü de lgs için zor dedi

-
-
abbas güçlü twitter tayfaya oynuyor
-
herkes pandemide eğitim aldı sıralama sınavı olduğu için etkisi yok. bu kafayla bu enayinin önüne bağıl hız sorusu koysan bi saat uğraşır yapamaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
bildiğin tyt düzeyi soru bu. bize basit geliyor da 8. sınıf için çok zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aßßaS aßi LGS zoR oLsA ißiNe oLurDu LGS
-
Gecen sene de olasilik sorusu guzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kolay bence. Benim 8.sinif versiyonum tek atardi buna
-
aynen bu soruyu ben de beğendim de üstte adım adım çözüm vermiş neredeyse :d
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
her şeye laf atıyor bu twitter tayfa
-
Tiribünlere oynuyo. Teog kolaydı da ne oldu? 1-2 dikkat hatası yapan kendini bambaşka yerde buldu.
soru güzelmiş bu arada xd
-
çocukların hepsi pandemide eğitim aldı ayrıca zorsa da herkese zor bu sınavda pek süre sıkıntısı da yok bildiğim kadarıyla
-
la bu yeni nesil saçmalığı nerden çıktı şu lgs sorularına bak. teogda direk matematik terimlerini sormuşlar baba gibi sorular matematik bilen yapıyor. bu saçma salak olasılık veya problem soruları hiçbir işe yaramıyor. zaten matematik öğrenme aşamasında tamamen soyut bir şey bunun soru tiplerini değiştirmek yerine 8.sınıftan sonra zorunluluğunu kaldırsalar ve isteyen öğrense istemeyen kendi sevdiği dersleri öğrense okuldan nefret eden de kalmaz.
-
Aslında zor değil de öğrencinin problem çözme yetisini adam gibi geliştirecek bir eğitim sistemi olmadığından çocuklara zor geliyor. Haklılar da, o zaman bana sorsalar soruya bakar öylece kalırdım. Şimdi ise soruyu okuyup mantığını anlayarak yapabiliyorum, ne yazık ki ülkenin eğitim sisteminin rezilliğinin acısını çekiyor çocuklar.
-
saçmalık oğlum bu sorular matematik bilgisi falan ölçmüyor
Güzel soru ama 8. Sınıf için ağır kaçmış biraz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

bildiğin tyt düzeyi soru bu. bize basit geliyor da 8. sınıf için çok zor
|
herkes pandemide eğitim aldı sıralama sınavı olduğu için etkisi yok. bu kafayla bu enayinin önüne bağıl hız sorusu koysan bi saat uğraşır yapamaz.
|
Tiribünlere oynuyo. Teog kolaydı da ne oldu? 1-2 dikkat hatası yapan kendini bambaşka yerde buldu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X