Şimdi Ara

Abant'a Bir İki.. (6 Mayıs Pazar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
383
Cevap
3
Favori
8.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Abant'a Bir İki.. (6 Mayıs Pazar)

(En Son Oy Tarihi: 11.4.2012)
Giriş

Biliyorsunuz yıllardır aktif olduğumuz bu forumda sayısız buluşma gerçekleştirdik. Farklı insanların ortak noktaları olan otomobiller bizi bir araya getirdi. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa vs kalabalık şehirlerimizin yanısıra kimi Anadolu ve Karadeniz illerimizde de forumdan arkadaşlarımız kendi aralarında toplanarak tanışıp görüşmekteler. Halihazırda konusu olan Güney illerimiz de ilk buluşmalarını gerçekleştirmek üzereler.

Gelgelelim merkezi bir buluşmayı henüz gerçekleştirmiş değiliz. Akıllarımızda evvelden beri yer edinen; iki kalabalık ekibin olduğu İstanbul ve Ankara'nın ortak noktası sayılabilecek, güzel bir bölgemiz olan Abant'ta buluşma gerçekleştirmeye hazırız. Abant buluşması hem İstanbul buluşmalarımızda sürekli gündeme gelmekte hem de Ankara'dan abilerimiz ve arkadaşlarımızdan da bu yönde istekler gelmekte. Tabi Abant'a gelebilecek her ilden ilçeden arkadaşımızın hem önerilerine açığız hem de misafir etmekten onur duyarız.

Mekan ve tarih olarak kafamda alternatifler mevcut ancak ortalık fazla karışmadan genel kullanıcı kitlesine uyacak bir tarih ve buluşma noktasına birlikte karar vereceğiz.

Sayın yöneticimiz supremum Kadir abimden de tez vakitte bir anket rica ediyorum. Bu büyük bir buluşma olacağı için insanların önceden yapılmış olan yahut yapacakları planlarına uygun olması çok önemli.

Önümüzdeki işi çok uzatmadan buluşma gerçekleştirebileceğimiz dört tarih var. Bunlar;

• 15 Nisan Pazar,
    • 22 Nisan Pazar,
    • 29 Nisan Pazar,
    • 6 Mayıs Pazar.

Bu tarihlerden birisi umuyorum ki çoğunluğa uyacaktır. Bana kalsa haftaya pazar hadi kalkın gidelim derim ama herkesin planı, kesesi, hali müsait olmayabilir. Çok fazla uzatmanın da alemi yok. Ek olarak Mayıs'ın ilk haftasından sonra hem eski adıyla ÖSS stresi hem de üniversiteli arkadaşların vize ve final stresleri olacak. Tüm bu etkenleri göz önünde bulundurarak mantıklı bir karar vereceğimize inanıyorum.

Tarihi ve yaklaşık katılımı belirginleştirdikten sonra ayrıca organizasyon konusu açılacaktır.

Cümleten iyi forumlar..

09/04/12 Edit:

Tarih 6 Mayıs olacak gibi. Akşama yeni bir organizasyon konusu açılacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 9 Nisan 2012; 12:21:20 >

• Tarih farketmez ordayız coşkun reyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeandan

Tarih farketmez ordayız coşkun reyiz

• Güzel bir buluşma olacağından eminim. Uygun bir tarih olursa, Edirne'den Abant'a gelmeyi düşünüyorum ben de. Yanımızda +1 getirme şansımız var mı peki ?
  • gelsem mi?
  • Coşkun Başgan dediyse iki elimiz kanda da olsa iştirak edeceğiz.

Bu arada öğrenci tayfa olarak fon açalım mı beyler ne dersiniz masraflı olur biraz malum yakıt falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [dodo] -- 26 Mart 2012; 1:36:32 >
  • 15 Nisanda yardıralım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beklenen baslik gelmisss.

Abant bir kiii :)

Ekiple bir toplanti yapalim tarih verelim Coskun dayi :))
  • Raytheon, çok da güzel olur. Bekleriz. :)

EIRP, Koraycım görüşemiyoruz valla uzun zamandır. Abant'a bekleriz artık.

[dodo]'cum dur ağlama beni de ağlatacaksın

Burhan, bakalım hacı cemaate bakar.

Phantoka, şimdi siz kimsiniz ki karar veriyorsunuz.. Şaka şaka konuşun aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coşkun -- 26 Mart 2012; 1:38:32 >
  • La bebe

şu fantazi buluşmalarına bi gelemedim gitti işten güçten.

hepinizle ayrı ayrı tanışmak gibi bir emelim var, ama şuan için sadece emel.
  • 22 nisan uymaz çoğu kişiye diye düşünüyorum; 3 günlük tatil; bir aksilik olmazsa beraberiz dostlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Raytheon, çok da güzel olur. Bekleriz. :)

Kapitalizmin kolesi olduk Coskun Calisiyoruz en yogunundan.

29 Nisan ve sonraki hafta uygun benim icin.Diger gunler egitimde olacagim.
  • Öhöm. Angara ekibi olarak her tarihe uyar gibi.
  • The Division Bell, klavye başında sıkacağına gel de bize görün hemşerim.

m.c.k, Musti 23 Nisan tatilini hiç düşünmemiştim bak. Konuşulur görüşülür.

aanil, vaktiniz bol, atlayın gelin de önce İstanbul'da misafir edelim sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

22 nisan uymaz çoğu kişiye diye düşünüyorum; 3 günlük tatil; bir aksilik olmazsa beraberiz dostlar..

Gelmezsen kötü konuşucam sayın meceka haberin ola

Dodo bizim alman hayvanıyla gidelim, fon mon kalmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Raytheon, çok da güzel olur. Bekleriz. :)

Burhan, bakalım hacı cemaate bakar.

Phantoka, şimdi siz kimsiniz ki karar veriyorsunuz.. Şaka şaka konuşun aranızda.

Eyvallah Coşkun. Geçen yaz sonu olan buluşmaya, Çerkezköy'deyken gelebilirim deyip de, gelemediğimden ötürü kendimi mahcup hissediyorum zaten.

Bu sefer olmaz inşallah.

• Pazartesi gününe vizem olmadığı sürece geliyorum yazın bir kenara.
  • Bu arada pazar olacaksa 22 nisan olsun. Yoksa diger tarihlerde cumartesi olsun bence. Malum yol yapilacak yorgunluk olacak pazar gunu dinlenelim
  • Coşkun, vekilim sensin başgan; tarihe göre Çeşme'de olabilirim, bakarsın İstanbul'dan beraber gideriz Abant'a; sen ayarla; zaten ikimiz mangalcı oluruz.
  • Bunlar hep ayarlanır konuşulur hadi iyi geceler cümleten. Yarın konuyu cepten takip eder genel sorulara yardımcı olurum. Akşam da kişiye özel ilgilenirim. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.