Şimdi Ara

AB VATANDAŞI OLMAK BU KADAR ZOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu AB vatandasligina bakıyorum bazı ülkelerin Firavun'un köleleri bu kadar ağır şartları yerine getirmek zorunda kalmamıştır. Paralı vatandaşlık zaten hayal cok para lazim. Bu okuma yazma bilmeyen cahiller nasil hala Almanya'ya gidiyor akıl alır gibi değil.

Benim dedelerim Gürcistan'da doğmuş gürcü vatandaşlığı almamız bile çok zor. Sizde Gürcistan AB ye girecek mi? 3k TL harcayıp vatandaşlık başvurusu yapmaya değer mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3k mi lazım sadece gürcü vatandaşı olmak için ? hiç bir şey değil verilir.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Sadece başvuru yapmak için oraya gidiş dönüş parası istanbuldan. Vatandaşlık alma ihtimalim de çok yüksek değil. sıradaki seçimi solcu aday kazanırsa belki şansım artar.

Dedelerim orda dogmus

• Anneanne tarafindan kirim tatariyiz ama Romanya-Rusya vatandaşlığı alabilir miyiz acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gürcistina gittim geldim 3 bin lira tutmadı. neyle gidip geliyorsunuz siz haha. ucuz ucak bileti kovala. gürcistanın parası bizden değerli ama yine de pahalı bir yer değil

Gürcüstanın parası bile bizden değerli demek... ne diyimki.

• Bizde de var olardan gelme.Ordaki bölgesel yönetimlere girip vatandaş olabilirsin ama.Rusya vatandaşlığı hiçbir işine yaramaz.Hiçbir gelişmiş ülke ile arası iyi değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesleğin ne

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ameleysen mesleğin yoksa adam niye alsın seni

• Ben olsam yapardım.

• Gürcümü olacaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • William0 kullanıcısına yanıt

Bu yıl üni sınavına girecegim

İstanbul'dan Gürcistan'a ister araba ister uçakla git gidiş dönüş 2k tutuyor zaten en az. Ailemle gidersem dahada fazla tutar

750 lirada sadece başvuru ücreti hatta dolar uçtu şuan 1k dan fazladır onu unuttum. 4k diye guncelleyecegim ana mesaji

• Mesleğini eline al sonra bakarsın şimdi gidersen çok çok döner kesersin yine de burada beyaz yakalı olmaktan iyidir de neyse

• Eğer alacaksan Rusya değil Romanya vatandaşlığı al. Rus vatandaşlığı TR den farksiz vize konusunda. Romanya'da bazı bölgelerde çok türk var ve AB üyesi

• En son Gürcistan'da doğan akraban hayatta değilse boşuna uğraşma.Para ve zaman kaybı.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Haklısın da denemeye de değmez mi? En azından iyi bir mesleğe sahip olursam ileride denemeye değer mi?

• Dedem 13 yaşında bulgaristan dan gelmiş ora doğumlu ama türkiyede büyümüş, bulgaristan kimliği falan var ama aileden kimse bulgar vatandaşı değil nasıl oluruz acaba 😂

• MajorWindows kullanıcısına yanıt

Valla iyice araştırın kaçırmayın bu fırsatı.Olaya bulgaristan vatandaşlığı olarak değil Avrupa birliği vatandaşlığı olarak bakın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.