Şimdi Ara

AB ülkeleri yaz-kış saati uygulamasına veda ediyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Ahahahahah bu kadar curcunayı bunlara boşuna mı yaptı şimdi 12angryman gene hala çevir kazı yanmasın diye son kurşununu sıkma derdinde neyin goy goyunu yapıyorsun 12angryman.. Adamlar bile bir şeyin farkına vardı artık siz hala varamadınız, kendi ideolijisinde zehirlenmek böyle bir şey herhalde.. :) :)
    Sen kim ab kim sana ne ab'den işine bak. Seni abnin kapısından içeri bile almazlar, otur oturduğun yerde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sismancocuk -- 5 Eylül 2018; 9:17:41 >
  • Junker utanmadan bir de halkin kararina saygiliyiz demis, e o zaman neden brexite karsisin? Cunku tiranliginizi tehdit ediyor o secim...

  • Aynı saat diliminde değiller ki EST ve CET saat dilimlerini hiç duydun mu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 23 Eylül 2018; 13:38:8 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyüksün reis



    Dua ile

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklın yolu bir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Saat hesaplamasında İzmit’in üzerinden geçen 30. boylam (GMT+2) yerine Iğdır’dan geçen 45. (GMT+3) boylam esas alınacak. Bu durum da 60 dakikalık saat farkına neden olacak. Daha önce bir saat fark olan Orta Avrupa ülkeleriyle Türkiye arasında iki saat ve daha önce 2 saat fark olan İngiltere’yle saat farkı 3’e çıkacak. Suudi Arabistan, Irak ve İran gibi ülkelerle ise hiçbir saat farkı kalmayacak.

    KARANLIKTA MESAİ

    Enerji Bakanlığı, Türkiye’nin saatini ayarladığı GMT+2 olarak tanımlanan 30. boylamdaki referans meridyeninin, GMT+3 olarak tanımlanan 45. boylama alınmasına ve yaz saati uygulamasının tamamen kaldırılmasına ilişkin yasa tasarı taslağı hazırlamıştı. Bu düzenleme sonucu, Türkiye’nin Avrupa ülkeleriyle saat farkı artacak, Doğu ülkeleriyle arasındaki fark ise azalacak.

    Bu değişiklik ile 45. boylam esas alındığında Ankara’da özellikle Aralık, Ocak ve Şubat aylarında güneş saat 08.00’de doğacak ve 17.30’da batacak. Edirne’de ise Aralık, Ocak ve Şubat aylarında güneş saat 08.30’da doğacak ve 18.00’de batacak. Böylece vatandaşlar, sabah saatlerinde henüz güneş tam doğmadan yola çıkmak zorunda kalacak. (Gazeteport)

    Yallah arabistana.

    Nüfusun toplandığı batıya göre saati esas almak daha doğrudur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Aynı saat diliminde değiller ki EST ve CET saat dilimlerini hiç duydun mu
    olayı anlamamışsın. aynı saat dilimden olmadığını bizde biliyoruz. Avrupa ile aynı saat diliminde olmamız gerektiğini düşünen bir insana verilmiş bir cevap idi bu. diğer yorumları okursan anlarsın.
  • Kış saati benim psikolojimi bozuyordu, eskiden okuldan yada bir devlet kurumundan (bankadan ) çıkınca karanlık oluyordu. AKP'nin nadir iyi işlerindendi..

    istanbul dışında Türkiye'de bir sorun yoktu... istanbul gibi küçük bir şehre 15 milyon insanı sığdırırsan tabii birçok sorun çıkıyor . istanbul'a yapılacak 3.havalimanı da izmir'in kuzeyine

    yapılmalıydı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 23 Eylül 2018; 22:47:31 >
  • Şampiyonlar ligi saatleri de düzelir inşallah, Beşiktaşın D.Kiev'e 6-0 yenilmesinin en önemli nedeni de maçın geç saatte oynanıp havanın iyice soğumasıydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozeba

    Ülkemizde yapılan her şeye iyi bile olsa sırf tayyip yaptı diye itiraz eden herşeye muhalif aydınlar bu düzenlemeye ne diyecekler çok merak ediyorum. Eleştirme ve muhalefet kültürümüzün (tüm siyasi görüşler için söylüyorum) olmadığını, siyasetin ülke menfaati için değil şahsi mefaat için yapıldığını, partiyi desteklemeyi takım desteklemek sanan herkese ders olsun bu haberden çıkarılacak sonuç.
    Sabitlenecekse bize ait saat dilimi sabitlenecekti.araplarinki degil.boyle zorlama yapinca kışın olmasi gerekenden daha karanlikta gune baslanir oldu.bizim icin yanlis uygulandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😀😀çalışma saatlerin mi artti yeni duzenleme ile. +2 olsaydi 5 te hava kararcakti simdi 6 da karariyor. 5 isten cikiyor herkes 1 saat gunduz vakit kaliyor isten sonra. Bence daha iyi oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence gayet iyi bir uygulamaydi. AB yapmış Rte yapmış umrumda değil.

    Bunu dünyanın en zeki adamı da yapsa cahillik derim. Net!

    Gece zaten daha soğuk ve karanlık adam hem kombi yakıyor hem de elektrik. Nerde tasarruf? 1 dk düşünüp bunu yapamadınız mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cry

  • Cihazlar bugün yine kendini GMT +2 sanarak sapıttılar. Dikkat edin beyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kış saati olmalı ydı çünkü müslüman bir ülkede kışın sabah namazını kılamıyoruz nedeni sabah 06 dan itibaren işe gidiyoruz vatandaş ezan 07 05 te okunuyor o saatte trafikte oluyor millet tabi bu saat ankara'da batı tarafı dahada farklı müslüman bir ülkede olacak seymi bu çocuklar sabahın köründe yoldalar yazıklar olsun kışın sabah namazını artık yazın kılacağız diyanet işleri başkanı durumu hiç sahip çıkmıyor müslümanlikla alakaları yokki vatandaşı soymanın peşindeler tasarruf ne gezer hepsi yalan

  • vozer kullanıcısına yanıt
    Hocam sen Türkiyede yaşadığına emin misin? Bilmiyorum aynı ülke üzerinde mi yaşıyoruz ama ben bu saat uygulamasından sonra sabah kalkıp işe gittiğimde de hava karanlık oluyor akşam işten çıkıp eve döndüğümdede. Hep bir karanlık hep bir buhran!

    Ayrıca geçen sene neredeyse tüm enerji firmaları bu saat uygulaması sayesinde geçen yıllara göre +1' er milyar dolarcık(veya TLcik tam hatırlamıyorum şimdi) kar açıklamışlardı(geçen yıllara göre + kar dikkatinizi çekerim) ve neredeyse tüm haber bültenlerinde sanki bir başarıymış gibi bas bas bağırılmıştı bu konu.

    Bu ülkede hiçbirşey halkın iyiliği gözetilerek yapılmaz.

  • Bu da mı gol değil, eyyyy eleştiren! zihniyet...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.