Şimdi Ara

AB Rocket Mekik Çekme Aleti Kilo verdirirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göbek sorunum var eritmek isityorum mekiğin etkili olduğunu duydum belimde ağrı olduğu için normal mekikte zorluk çekiyorum fiyat olarak uygun bu aleti kullanan yada tavsiye edecek veya uygun fiyatlı başka alternatif tavsiyesi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/cosfer-ab-rocket-mekik-aleti/productDetails.aspx?productId=sporzf14&categoryId=27012456

• Benim fikrimce boyle aletlere parani harcama.
    Birincisi, enerji sarfettiginde hangi bolgenin eriyecegini sen belirleyemezsin. Yani karin calisti diye karin once eriyecek diye birsey yok.
    Ikincisi, zayiflayamiyor olmamizin nedeni kaslarimizi yeterince egzantirik sekillerde calistiramiyor olmamiz degil, spor duzenini tutturamiyor olmamizdandir. Bu yuzden bu tur aletler genellikle husrandir.
  • health_expert H kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi hem belimde ağrı olduğu için hemde daha önceden ameliyat olduğum için normal şekilde spor yapamıyorum o yüzden bu tür aletleri kullanmayı düşündüm, netten araştırdığım kadarıyla düzenli olarak bu aletleri kulananların verim aldığını okudum hiçmi işe yaramaz bu ve bunun gibi aletler ? .
  • Hic ise yaramaz demek istemedim. Belindeki durumun agirligini bilmiyorum. Eger bu alet sayesinde belli bir kas grubunu calistirabileceksen eger kullanabilirsin. Duzenli kullanabilirsen ise yarayabilir. Insanlar duzen tutturamadiklari icin basarili olamiyorlar genelde, ondan sonra daha acaip aletlere yoneliyorlar.
    Bir de, dedigim gibi bolgesel zayiflama pek mumkun degil. Bu nedenle bunun yaninda bacak kaslarini da calistirman mumkunse bu daha verimli olabilir. Cunku vucuttaki en buyuk kas gruplari ve cok enerji harcarlar. Karnini eritmene cok yardimci olur. Bisiklet, yurume kosma vb. olabilir. Bisiklet olacaksa bisikletin tipi/sekli de onemli ozellikle senin icin.
  • Alıp denemeden bir şey bilemeyiz çokta para değil aslında 60 tl civarında acaba forumda bu aleti kullanan kişiler memnunlarmı, onlarında yorumları önemli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç kg dumbell ile...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.