Şimdi Ara

AB dokunulmazlık açıklaması SON DAKİKA .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa Birliği (AB), milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasının yolunu açan anayasa değişikliğine tepki gösterdi.

AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ve AB Komisyonu'nun Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu Üyesi Johannes Hahn, dokunulmazlıklarla ilgili ortak yazılı açıklama yaptı. Çok sayıda milletvekili için dokunulmazlıkların kaldırılmasına izin verilmesinin "ciddi endişe kaynağı" olduğu belirtilen açıklamada, dokunulmazlıkların ayrım gözetilmeksizin uygulanması gerektiği ve dokunulmazlıkların kaldırılmasının şeffaf kriterlere göre her bir dava için ayrı ayrı ele alınması, siyasi mülahazalara bağlı olmaması gerektiği ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Milletvekili dokunulmazlığı çerçevesi, dokunulmazlıkların kaldırılması kararının alınmasına dair hususi ve objektif kriterler içermeli. Yasal çerçevenin ve özellikle anayasanın kısıtlayıcı bir şekilde yorumlanması, Türkiye'deki parlamento üyelerinin ifade özgürlüğüne risk oluşturmayı sürdürüyor. Adil yargılanma hakkı, hukukun üstünlüğünün temeli ve yargıya toplumsal güvenin garanti altına alınmasının kilididir. için esas ve yargıya karşı kamu güvenini sağlamak için anahtardır. Parlamento üyeleri hakkındaki suistimal ve suç iddiaları uygun hukuki usullere tabi olmalıdır." AB dokunulmazlık açıklaması SON DAKİKA .

• Her bokumuza maydonoz bu ab ülkeleri .

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupanın bizden başka derdi yok zaten adamların attığı başlığa bakın avrupa ve kendisiyle savasan Türkiye içeriğide özgürlük savascısı kürtleri katlettiğimiz vs. anlatılıyor yani bizi baya kötülüyorlar

http://www.zeit.de/thema/tuerkei

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 20 Mayıs 2016; 23:01:11 >
  • AB önce şu teröre verdikleri destek hakkında son dakika açıklamarı yapsalar daha inandırıcı olacak:))

mesela şu AB nin başkentinde kurdurduklari pkk çadırı hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Her bokumuza maydonoz bu ab ülkeleri .

Akp olacagina ab olsun ozumuzden kendimizden iyice koptuk :/
    Ataturk olsaydi kesinlikle ab'ye (60'larda felan) girmemizi isterdi
    Ab karisiyor da hangi ab ulkesinde dogru durust sorun var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim insanlar bizi oyle bi kukla gibi gorup bizle oyle bi oynuyolar ki uzuluyorum. Ozgurce kendini ifade edemezlermismis, zaten dokunulmazligi verdigimiz an istedikleri her zimbirtiyi cikarlari icin yapabilir pozisyona geldiler. Eger AKP kendi avantaji icin maşa etmezse cok yerinde bi karar oldu. Adaletli olsa meclisteki cogu insan suan o koltuklarda olmayi zaten haketmiyor da neyse bakalim insallah dengeler biraz da olsun saglanir da oncelikle teroru yucelten siyasilerin cimbizla ayiklanmasi lazim su meclisten

Sadece Yunanistan ornegi bile yeter su yuzeyindeki problemlerden yalnizca biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Earl Sweatshirt -- 20 Mayıs 2016; 23:12:50 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • digital_version kullanıcısına yanıt
    Evet haklisin ama o baskentlerdeki diger gosterilerin icerigi; avrupa'ya seriat isteruk. Adamlar bunu ister mi? Ama gosterilere izin veriyorlar? Dusunce ozgurlugu var oralarda. Adamlara taban tabana zit bile olsa gosteri duzenleyebilir dusuncelerini yayabilirsin oralarda.

Yani adamlarin pkk'ya destek verdikleri (en azindan aciktan) anlamina gelmiyor bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Götterfunken

quote:

Orijinalden alıntı: cankal

Her bokumuza maydonoz bu ab ülkeleri .

Akp olacagina ab olsun ozumuzden kendimizden iyice koptuk :/
    Ataturk olsaydi kesinlikle ab'ye (60'larda felan) girmemizi isterdi
    Ab karisiyor da hangi ab ulkesinde dogru durust sorun var?

sorun niye olsun ki? AB nin göbeğinde teroristlere çadır kurduruyorlar:))

mesela bizde TBMM nin yanına daeş'e bi çadır kurdursak hiç fena olmaz!

belkide yararlı olur canlı bombaları önleriz dimi:))

Akp olacağına ab olsun nasıl bi kafadır onu da anlamadım.

bu arada nick'in güzelmiş

• digital_version kullanıcısına yanıt
    Arkadasim adamlarin cogunlugu hristiyan ve ateist. Kendi ulkelerinde, kendi baskentlerinde hatta ab baskenti bruksel'in orta yerinde avrupaya seriat isteruk diyebiliyor araplar. Ve kimse sesini cikarmiyor. Cunku orada "demek" serbest. ozgur dusunce var. kendileri aleyhine bile olsa.

Kursunlar... Tbmm nin yanina daes cadir kursun o olsun :)

Akp elini surdugu her seyi bombok ediyor (bkz turkiye) yolsuzluklardan mi baslamaliyim yoksa iranvarilesmemize mi...

Sagol TANRILAR KIVILCIMI demek de. Almanca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Arkadasim adamlarin cogunlugu hristiyan ve ateist. Kendi ulkelerinde, kendi baskentlerinde hatta ab baskenti bruksel'in orta yerinde avrupaya seriat isteruk diyebiliyor araplar. Ve kimse sesini cikarmiyor. Cunku orada "demek" serbest. ozgur dusunce var. kendileri aleyhine bile olsa.

Akp elini surdugu her seyi bombok ediyor (bkz turkiye) yolsuzluklardan mi baslamaliyim yoksa iranvarilesmemize mi...

Şimdi avrupada şeriat isteriz diyen kim ve hangi ülke için istiyor ? Burada yaptığı saçma ama cana kast eden bir sistem anlayışı savunmuyor somut olarak baktığımızda ama terör nedir sivil asker farketmeksizin milletin canına direkt olarak kast eden kişilerdir.

• Belcika. Hatta her bati Avrupa ulkesinde var bir keresinde ben oradayken yolu kapamislardi. Ozellikle fransa falan.

O seriatcilar da o ulkenin vatandaslarinin cogunun canina kast etmek istiyorlar aslinda. Ama kimse ses cikarmiyor cunku oyle bir sey YAPAMAYACAKLAR bu yuzden.

Mesela kkk uyeleri falan gosteri yapsa yine de bir sey olmaz. Onemli olan "dusunce ne olursa olsun faliyete gecmeden ifade etmek"

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan bunlarda bi cacik beğenmiyor

• zaten benim anlam veremediğim dokunulmazlık saçma brişeydi bu ab de dokunulmazlık diye bir cacık varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Mayıs 2016; 0:10:47 >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    Avrupada düşünce özgürlüğü varmışmış. Gösterisine zaten izin vermezlerde avrupada hiçbirşey demeden Daeş bayrağı alıp sallaya sallaya yürü bakalım nolcak bu kadar mı körsünüz? yada bizi salak yerine mi koyuyorsunuz?

Almanyada pkk terör örgütü listesinde serbestce gösteri yapabiliyor. Gösterideki polis memuruna bunu söylediğimde senin gibi düşünce özgürlüğü dedi ama onada daeş sorusunu sorunca sustu gitti. İki yüzlü olmayın.

Avrupanın Türkiyeyi karalama kampanyası başlattığını sadece yabancı basın-yayın organları takip ederek rahatlıkla görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scheisse -- 21 Mayıs 2016; 0:21:42 >
  • konuya girmeden tahmin ettim karşı çıktıklarını. hdp yi savunanların ab si gibi
  • quote:

AB veya belçika diyelim, brüksel de daeş çadırına izin verirmi?

bide şunu sormak istiyorum size Akp herşeyi mommok etti diyosunuz ya Türkiye demi yaşıyosunuz yoksa yurtdışında mı?

• Doğru yolda miyiz suan beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

quote:

bide şunu sormak istiyorum size Akp herşeyi mommok etti diyosunuz ya Türkiye demi yaşıyosunuz yoksa yurtdışında mı?

Ya boşuna cevap veriyorsun, adam PKK'nın çadır madır kurmasına izin verilmesini düşünce özgürlüğü sayıyor. Teröristliğin özgürlüğü mü olur.

Şeriatçılar oranın insanına zarar vermek istiyor ama hükümetler ses çıkarmıyorlar zarar VEREMEDİKLERİ İÇİN, diyor. Tamam da arkadaş PKK 40 senedir burada çoluk çocuk bebek demeden insan öldürmüş, zararın ziyanın babasını vermiş, ama adam bu katil teröristlerin oralarda rahat eylem yapmasını "düşünce özgürlüğüdür faaliyete geçmiyorlar bir şey olmaz" diye yorumluyor. 40 senedir ülke kan gölüne dönmüş adam bana faaliyetsizlikten bahsediyor. :) Daha nasıl faaliyet olacak? Atom bombası mı atılması lazım ülkeye? Sırf bizim insanımızı katlettikleri için bile onların bir Terör örgütü olduklarının resmi olarak kabul edilip, eylem izni verilmemesi lazım. Çünkü bu adamlar, direk faaliyet halindeki bir terör örgütüdür, bunu bütün dünya biliyor ama kimsenin işine gelmiyor. İşin garibi, bizim batı manyağı şahıslar bile batıdan yana davranıyor, haram zehir zıkkım olsun bu toprakta yediğiniz içtiğiniz ne diyim.

O zaman biz de ABD'ye bombalı saldırı düzenleyen / ya da düzenleme girişiminde bulunan, hatta ABD askerlerini çatışmada alenen öldüren el - kaide gibi terör örgütlerinin Türkiye'de çadır kurup eylem yapmalarına izin verelim, bakalım ABD halkı ve devleti dönüp bize ne diyor? Ya da bu gün PKK'nın batıda eylem yapmasına izin verilmesini savunan şahsiyetler, biz başka bir KAN DÖKMÜŞ terör örgütüne eylem izni versek bakalım kendi devleti için aynı olumlu ifadeleri kullanacak mı? Fransaya bombalı saldırı yapıldığında profilini fransız bayrağı yapan adamlar var bu ülkede, senin ülkende her gün en az 4 şehit verilirken hangi batılı profilini TÜRK BAYRAĞI YAPTI??? Bide çıkmış batının PKK'ya eylem izni vermesini savunuyor bana. Terbiyesizliğie, yüzsüzlüğe bak! Sen batı ülkesinin kara gününde batıya destek olmasını biliyorsan, senin kara gününde de batının sana destek olmasını isteyeceksin, köstek olmasını değil!

Bu adamlara avrupa de, batı de köpeğin olurlar. Batı PKK'ya destek mi veriyor? Batıdır, haklıdır batı özgürdür batı süper. Kafaya bak! Bırak boş ver sen daha bu adamlara ne cevap veriyon. Savunduğu şeye bak bana ya, her gün pkk yüzünden 4'er 5'er şehit veriyorum ben, lan senin ülkende şehit edilen askerlerin eşleri, çocukları dul - yetim kalıyor bir taraftan kan dökülüyor bir taraftan sosyal facia yaşıyoruz, ama adam çıkmış pkk'nın batı ülkesinde eylem yapma HAKSIZLIĞINI "özgürlük" olarak nitelendiriyor. Lanet olsun böyle işe. Bana hala batıyı savunuyorlar, o batı sadece kendi çıkarlarına gelince düşünce özgürlüğü der. Biz ışid'e, el kaideye ve direk batı düşmanı geçinen terör örgütlerine eylem izni verelim bakalım, onlar bize "düşünce özgürlüğü" diyecekler mi....

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal-Gear

quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

quote:

Ya boşuna cevap veriyorsun, adam PKK'nın çadır madır kurmasına izin verilmesini düşünce özgürlüğü sayıyor. Teröristliğin özgürlüğü mü olur.

Şeriatçılar oranın insanına zarar vermek istiyor ama hükümetler ses çıkarmıyorlar zarar VEREMEDİKLERİ İÇİN, diyor. Tamam da arkadaş PKK 40 senedir burada çoluk çocuk bebek demeden insan öldürmüş, zararın ziyanın babasını vermiş, ama adam bu katil teröristlerin oralarda rahat eylem yapmasını "düşünce özgürlüğüdür faaliyete geçmiyorlar bir şey olmaz" diye yorumluyor. 40 senedir ülke kan gölüne dönmüş adam bana faaliyetsizlikten bahsediyor. :) Daha nasıl faaliyet olacak? Atom bombası mı atılması lazım ülkeye? Sırf bizim insanımızı katlettikleri için bile onların bir Terör örgütü olduklarının resmi olarak kabul edilip, eylem izni verilmemesi lazım. Çünkü bu adamlar, direk faaliyet halindeki bir terör örgütüdür, bunu bütün dünya biliyor ama kimsenin işine gelmiyor. İşin garibi, bizim batı manyağı şahıslar bile batıdan yana davranıyor, haram zehir zıkkım olsun bu toprakta yediğiniz içtiğiniz ne diyim.

O zaman biz de ABD'ye bombalı saldırı düzenleyen / ya da düzenleme girişiminde bulunan, hatta ABD askerlerini çatışmada alenen öldüren el - kaide gibi terör örgütlerinin Türkiye'de çadır kurup eylem yapmalarına izin verelim, bakalım ABD halkı ve devleti dönüp bize ne diyor? Ya da bu gün PKK'nın batıda eylem yapmasına izin verilmesini savunan şahsiyetler, biz başka bir KAN DÖKMÜŞ terör örgütüne eylem izni versek bakalım kendi devleti için aynı olumlu ifadeleri kullanacak mı? Fransaya bombalı saldırı yapıldığında profilini fransız bayrağı yapan adamlar var bu ülkede, senin ülkende her gün en az 4 şehit verilirken hangi batılı profilini TÜRK BAYRAĞI YAPTI??? Bide çıkmış batının PKK'ya eylem izni vermesini savunuyor bana. Terbiyesizliğie, yüzsüzlüğe bak! Sen batı ülkesinin kara gününde batıya destek olmasını biliyorsan, senin kara gününde de batının sana destek olmasını isteyeceksin, köstek olmasını değil!

Bu adamlara avrupa de, batı de köpeğin olurlar. Batı PKK'ya destek mi veriyor? Batıdır, haklıdır batı özgürdür batı süper. Kafaya bak! Bırak boş ver sen daha bu adamlara ne cevap veriyon. Savunduğu şeye bak bana ya, her gün pkk yüzünden 4'er 5'er şehit veriyorum ben, lan senin ülkende şehit edilen askerlerin eşleri, çocukları dul - yetim kalıyor bir taraftan kan dökülüyor bir taraftan sosyal facia yaşıyoruz, ama adam çıkmış pkk'nın batı ülkesinde eylem yapma HAKSIZLIĞINI "özgürlük" olarak nitelendiriyor. Lanet olsun böyle işe. Bana hala batıyı savunuyorlar, o batı sadece kendi çıkarlarına gelince düşünce özgürlüğü der. Biz ışid'e, el kaideye ve direk batı düşmanı geçinen terör örgütlerine eylem izni verelim bakalım, onlar bize "düşünce özgürlüğü" diyecekler mi....

Verilen sehitlerin sorumlusu ab degil hukumet. Burada bir cirpida bu aciz dag sicanlarini yok edebilecekken cozum sureci diye diye teroristleri (teror maduru ulkenin bizzat) meclisine alanlara haram olsun yedikleri ictkleri. Teroristi ab mi yaratti? Teroristi bazilari oy hirsiyla bu hale getirdi.

Peki ab mok kaka. Kim var? Ne var? Rus yanlisi azerbaycan mi? (Rus yanlisi olmasa kendini korumaktan aciz yandas diye) Hain araplar mi Yoksa diger turkic devletler mi? (Hepsini toplasan bir azerbaycan ediyorlar) Batiyi karsina al guneydoguyu da hatta doguyu da kuzeyi (rusya) da ee kim kaldi?

Ayrica seriat isterukculeri de kucumsemissinvama Adamlar da her gun birkac duzine insanini ya kaybediyor ya tecavuze ya da kacirilmaya kurban veriyor. Risk sandigindan daha buyuk bati avrupalilar icin.

Ayrica evet bati. Batida ne var? Islam ektrizmi disinda bir sorun yok. (Ahlaki kavramlari munezzeh tutuyorum kulturel bir sey o). Ne doguya yaradik ne batiya adam gibi bati yanlisi bir ulke olsaydik, bu kadar dusman toplamasaydik belki o zaman tum dunya bu kadar karsimizda olmazdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.