Şimdi Ara

Aatrox'u iyi kullanırım diyen gelsin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Aatrox skillseti ve oynanışı olarak çok hoşuma gidiyor ama açıkçası ya ben beceremiyorum ya da hero yetersiz(daha iyi oynayan görmedim). Aranızda iyiyim diyen varsa birkaç taktik versin bi el atsın Genelde zarzor lane'den çıkıyorum azıcık açılsam tek gankte işimi bitiriyolar o yüzden yeni taktiğim adamların pushlamasına izin veriyorum kule altı oynuyorum,hero o kadar dayanıksız ki kaçma skilleri kurtarmıyo kafama çullandıkları anda yok olup gidiyorum,defansif item ve runeslarla denedim bu seferde adam öldüremiyor hatta damage veremiyor bu garibanımız. Solo top iyi oynarım hatta birçok maçıda taşımışlığım var ama bu şampiyonu beceremedim gitti. Mekanikte slow var jump var iyi güzelde adama atlamadan koşuyosunuz uzaktan 2 skill yiyosun canın yarıya iniyor,adama atlıyosun bu sefer adam kendi kaçma skiliyle isterse kaçıyor isterse seni öldürüyor,base movementspeedi'de düşük.Neyse iyiyim diyen varsa yardımlarını bekliyorum.

http://www.lolking.net/summoner/euw/38627773#history Bunlarda maçlar.

• Uff mamos bi git ya .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecen quinnle agzina agzina vurdum.

• Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Mamoşu neden bu kadar hor görüyorsunuz:( Geçende bir arkadaş "mamos sen boşver bu işleri" demişti :(
  • hadi mamoş neyse de 3131 nedir abi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caliqula

http://www.youtube.com/watch?v=PYaLn_SfzDg

Teşekkürler ederim video için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

hadi mamoş neyse de 3131 nedir abi?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamos41 -- 20 Haziran 2013; 3:59:24 >
  • Adamın Aatrox ile win rate %0 beyler. Ahauhaha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamos41

.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 20 Haziran 2013; 4:01:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaramazovX

.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamos41 -- 20 Haziran 2013; 3:59:04 >
  • Bitane win görünce olsun hiç yoktan alışıyor öğrenir dedim ama oda Custom'muş.
  • Ben ilk vahsi hydra sonra warmog sonra kanasusamis sonra ruh gomlegi kasiyorum en son zaman yeterse hayalet dansci cekiyorum ölümsüz oluyo ciddiyim ilk q yu tamamliyorum sonra e yi sonra w yi

• quote:

Orijinalden alıntı: mamos41

Beyler Aatrox skillseti ve oynanışı olarak çok hoşuma gidiyor ama açıkçası ya ben beceremiyorum ya da hero yetersiz(daha iyi oynayan görmedim). Aranızda iyiyim diyen varsa birkaç taktik versin bi el atsın Genelde zarzor lane'den çıkıyorum azıcık açılsam tek gankte işimi bitiriyolar o yüzden yeni taktiğim adamların pushlamasına izin veriyorum kule altı oynuyorum,hero o kadar dayanıksız ki kaçma skilleri kurtarmıyo kafama çullandıkları anda yok olup gidiyorum,defansif item ve runeslarla denedim bu seferde adam öldüremiyor hatta damage veremiyor bu garibanımız. Solo top iyi oynarım hatta birçok maçıda taşımışlığım var ama bu şampiyonu beceremedim gitti. Mekanikte slow var jump var iyi güzelde adama atlamadan koşuyosunuz uzaktan 2 skill yiyosun canın yarıya iniyor,adama atlıyosun bu sefer adam kendi kaçma skiliyle isterse kaçıyor isterse seni öldürüyor,base movementspeedi'de düşük.Neyse iyiyim diyen varsa yardımlarını bekliyorum.

http://www.lolking.net/summoner/euw/38627773#history Bunlarda maçlar.

bir kere başlarken kesinlikle dorannın kılıcı değil doranın kalkanı + potla başla ondan sonra hydra kas ardından Warmog's Armor kas ve Randuin's Omen kas 3,5 k can oluyor ve kolay kolay ölmüyorsun rahatlıkla team fighta giriyorsun bundan sonra AD veren itemler kas kolayca iş görüyor ulti açılana kadar adamlarla vsye girme ölünce kaçıyor aatrox lane'i bitiyor o yüzden biraz kule dibi kasılacan ve skill vermeye gelince önce "w" kesinlikle sonra 1 "q" ve sonra 1 "e" ver sonra "w" bitir sonra "e" bitir ardından "q" bitir ulti geldikcede ulti ver inşallah yardımı olmuştur

• Yardımlarınız için teşekkür ederim deneyecem

• http://www.lolking.net/summoner/tr/1366323#history

Mahvolmuş+warmog+hydra ve son olarak karşıya göre randuin yada ruh gömleği.

Taktik istersen pasifine güvenerek aktif oynaman lazım.
  • aatroxu iyi kullanırım demememe rağmen geldim off feci trolledim konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

http://www.lolking.net/summoner/tr/1366323#history

Mahvolmuş+warmog+hydra ve son olarak karşıya göre randuin yada ruh gömleği.

Taktik istersen pasifine güvenerek aktif oynaman lazım.

Valla west-tr farkı mıdır bilmiyorum ama aatrox oyundan kolay düşüyor diye jungler camp kuruyor mecburen defansif oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.