Şimdi Ara

Aatrox kırılgan mı değil mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşımla yarım saattir tartışıyoruz bi sonuca varamadık sizce aatrox kırılgan mı yoksa offtank diye zor ölen kolay kolay hasar almayan bi champ mi ?

• Kırılgan offtank mı olur. O kadar lifestealı sustaini var. Ne alaka kırılganlıkla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani ne biliyim melee adc diye mi geciyor bilmiyorum bi fiora tryn degil, bi jayce degil.

• ne kastığına bağlı. az önce oyunda bir aatrox vardı ekmek oluyordu teamfightlarda botrk brutalizer lw falan almıştı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 17 Haziran 2013; 23:20:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dağhan.

Kırılgan offtank mı olur. O kadar lifestealı sustaini var. Ne alaka kırılganlıkla

Ölümüne atak itemleri kasıp tek stunla ölenler var da alakası o işte.

• Kırılgan ama çok fazla sustaini var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

quote:

Kırılgan offtank mı olur. O kadar lifestealı sustaini var. Ne alaka kırılganlıkla

Ölümüne atak itemleri kasıp tek stunla ölenler var da alakası o işte.

2 tane defansif item çıkmak çok mu zor anlamıyorum ki? İnternetten bul Bi build Full yap ne anladım ki? Rakibe göre yapmadığın item set neye yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Sivir ne durumda?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kırılgan.
    Ama bu build adamı çıldırtmaya yeter

Hydra-BT-Botrk-G angel
  • vayne e tank kastım ölmüyo. Ne kasarsan o kardaş offtank kas biraz damage biraz dayanıklılık... mantıklı sorular sor . Full atackspeed gidersen tf de 2 saniyelik focusta ölürsün :)
  • buildine göre değişir. Defansif item cikmadan bf lw botrk cikarsan tflerde kirilirsin
  • o kadar lifestealı olsa nolacak ki tf de focusa bakar arkadaşların dediği gibi ben şahsen 3,4 maç gördüm hepsi feedledi ama onların Aatrox ve oyun hakkındaki tecrübesizliğe dayandığını düşünüyorum zaten bana göre tank kasmayan her hero kırılgan
  • Önerdiğim build botrk-kana susamış-bot-70 def 500 hp mi ne veren mor kalkan vardı aktifide slow veriyordu o-warmong-g.a.Build pahalı ama bunları kasarsak durdurmak çok güç olur.
  • BOTRK alsın hard cc yoksa GG WP
  • melee carry bi fiora bi tryn neyse o hatta tryn a çok benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

vayne e tank kastım ölmüyo. Ne kasarsan o kardaş offtank kas biraz damage biraz dayanıklılık... mantıklı sorular sor . Full atackspeed gidersen tf de 2 saniyelik focusta ölürsün :)

Garen ile Vayne aynı buildi yapsa esit olur mu hic. Base defence statlardan bahsediyor bence arkadas. ki aatrox biraz kırılgan earlyde. Rünler ona göre ayarlanabilir yada defansif bir itemle baslanabilir.

• Full ad kasılırsa teke tek için canavarlaşır ama tflerde fazlasıyla etkisiz kalır. Off tank kasılmasını tercih ediyorum. Agresif item olarak bir tane BOTRK almak fazlasıyla yetiyor. Gerekirse yanına BC-LW'den birisini alıp daha da canavarlaştırılabilir. Ondan sonra daha da fazla life steal-ad kasmayı çok gereksiz görüyorum. Full ad build ile late game'de oyundan düşüyor. Zaten W sayesinde extra damage ve hayvani bir sustain var, pasif ve ulti sayesinde yeterince as de oluyor. En fazla 2 agresif item yeterli
  • quote:

Isterse %10000 lifesteal olsun tek bir cc ye bakar. Bir tek pasifi guclu onun disinda ben begenmedim.

• Siz ona 6 varmok alin kirilgami degilmi gorun

• 6 tane Warmog niye alıyoz ayıptır sorması?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustacix

Siz ona 6 varmok alin kirilgami degilmi gorun

deMI qanqa SORAKA ya aldım OP ya HİÇ ölmüyor xdxd sürekli q atıyom kendime xdxd
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.