Bildirim
aatif chahechouhe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yarın maçta bu eleman paralarsa bizi yüklenmeyin sakın -
Abartıldı, bodoslama gitmeye çalışan bir adam. Denk gelirse muhteşem oynamış oluyor. Engin Baytar'ın farklı bir versiyonu aslında. -
amrabat iki -
Berbat
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
stadta cok defa izledim iyi bir takimda parlar.gayet teknik bi oyuncu
sadece atif seysu degil ben bu ligden yapilacak her yabanci transferini yanlis transfer olarak goruyorum. -
Adres ver geleyim
o adam da amrabat gibi ufak takımlarda yıldızlaşan ama normalde hiçbir iş yapmayan bir adam. Alanın elinde patlar. -
yapmayın,etmeyin.Bu adamda geçen sene ki Amrabat işte hiç bir farkı yok.Büyük takıma gelince hiç bir şey yapamaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye
sadece atif seysu degil ben bu ligden yapilacak her yabanci transferini yanlis transfer olarak goruyorum.
Hocam 2.ligden severin bikoko cok rahat oynar bu takimda
quote:
Orijinalden alıntı: Breivik
yapmayın,etmeyin.Bu adamda geçen sene ki Amrabat işte hiç bir farkı yok.Büyük takıma gelince hiç bir şey yapamaz.
Bunu yazmak için girmiştim.Amrabat'ın durumu ortada.Bu oyuncuda farklı olmaz. -
quote:
sadece atif seysu degil ben bu ligden yapilacak her yabanci transferini yanlis transfer olarak goruyorum.
Grosicki ve Holmen'i ayrı tutarsak ben de katılıyorum bu yoruma. -
İsmini yazmakla kim uğraşacak büyük takımlara gelmesin mümkünse ligden gönderilsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sanogo
quote:
Hocam 2.ligden severin bikoko cok rahat oynar bu takimda
karıştırdın galiba
bikoko rizede geçen sene gol kralı olmuştu oradan akhisara transfer oldu şuan 2-3 maça çıktı sakattı en son.
sen erciyesde top koşturan gohou dan bahsediyorsun.
evet boğa gibi adam.
emenike kadar iyi mi bilinmez. -
Forum abartması. O adamda bir şey yok. İkili mücadele yok, pas yok, hız biraz. Bir kanat oyuncusunda olması gerekn 4 şeyin 3ü yok. Sivas'ta da fazla kalacağını düşünmüyorum ben. -
Maçta golunu atar, 1-0 yeniliriz ( inşallah yanılırım) -
amrabat 2 olur bjk ye -
Ben de şu adam zannetmiştim: Aurélien Chedjou
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/aurelien-chedjou/profil/spieler_45624.html
Çok para bu adam -
bi tane şut çekti onun dışında hugo gibi sağda solda hopluyo zıplıyo işte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X