Şimdi Ara

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 10 Kasım 2018; 15:29:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• son fine the end.....chp 20 yıl geri gitti bu seçim gece 2-3 leri bekliyor seçimin sonucu için
    bence incenin mağlubiyet konuşması az izlenilsin geç bir saate atmak amaçlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Haziran 2018; 0:20:27 >
  • Yapacak bir şey yok kaybettik işte kabullenin. Bu gece uyumayacağım takıcam kulaklığımı ağlayacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum ve bütün muhalifleri kendilerine gelmeye davet ediyorum bende, sessizim ama çok umutluyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az halk tv'de bi eleman %51 reis dedi daha ne bekliyorsunuz?Kareli ceketi koysa %50 zaten
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    Umutlanamıyorum yapamıyorum. Çaresizce Muharrem İncenin açıklamasını bekliyorum

• Sen her konuda ayrı bi güzel aglıyon lan

Ağgggğla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A
    8 yıl önce açıldı
    a.k.a snake..
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nycha kullanıcısına yanıt
    İşleredom muhalifti ama niye böyle çıldırdı anlamadım

• Ben her ne kadar emin olmasamda tebrik ettim Arkadaşları. Gözüm halen YSK da ve incenin yapacağı açıklamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 25 Haziran 2018; 0:31:56 >
  • İnce açıklama yapmadan hiçbir şey belli değil demektir. Kornacılar sokakta fink atmaya devam etsinler

• Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    O kadar umutlanmıştım ki kazanacağımıza o kadar inanmıştım ki bu hayal kırıklığı bu hale getirdi beni. Acayip bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık bir inancım kalmadı. Bu ülke adam olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: KKullanıcı Adı

O kadar umutlanmıştım ki kazanacağımıza o kadar inanmıştım ki bu hayal kırıklığı bu hale getirdi beni. Acayip bir hayal kırıklığı içerisindeyim. Artık bir inancım kalmadı. Bu ülke adam olmaz
    İnce bekledigimden fazla oy aldı. Zaten abartiliyordu. Yanlış yonlendiriliyordunuz. Seçim ikinci tura kalsa bile yine şansı yoktu. Çünkü Erdoğan a oy verenler ondan vazgecmedi.Öyle değil diyenleri duymazdan geldiniz.

O kadar uzulecek bir şey yok. Hayat devam ediyor. Bu ülke hepimizin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.