Bildirim
AAA pil yerine AA pil
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Zarar vermez ama mp3 olayer'ın pil yerine AA pili nasıl sığdırıcaksın? -
arkedeş dediğin pillerin boyutları farklıki AAA küçük AA büyüktür. csniper ın dediği gibi nasıl sığdıracaksın. -
arkadaş bıçakla oytma yapmış galiba. -
Voltaj, akım aynı sadece boyut farklı. Pilin - ve + kutbundan iletken bir kabloyla pil yuvasındaki metallere değdirirsen sorunsuz çalışır. -
ben sadece şimdi evde dinlerken ona bir AA pil bağlayıp kullanayım dedim. henüz yeni aldım. eilmde eski AAA pil vardı 5 saatte bitti. şimdi bir de AA pil bağlayayım o zaman. Nasıl mı. Eh biraz anlarım bu şlerden. Krokodille tutturucam sacede:) teşekkür ederim. -
evet çalışıyor, seyyar pil de baya hoş durdu yani. neyse, teşekkürler. -
quote:
Orjinalden alıntı: CsNiPeR
Zarar vermez ama mp3 olayer'ın pil yerine AA pili nasıl sığdırıcaksın?
doğal olarak bu soru akla geliyor. ben şarz aletine ilave yay takıpda şarj edeceğim. sen nasıl başaracaksın o şüpheli -
vaaay :) gencler nelerle ugrasiyor. Bizim zamanimizda yoktu oyle mp3 player, play station , xbox filan. -
Voltaj aynı olduğu sürece birşey olmaz ve daha uzun süre kullanırsın. -
zarar vermezsin ama nasıl sığdıracan
yoksa zil telimi devreye girecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X