Şimdi Ara

Aa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple_M1 -- 3 Şubat 2021; 15:21:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok.
    3500 tl den aşağı maaş verilmiyor sureylilere.
  • Sen almanya ile mi karistirdin bizi ? Ben sana katiliyorum hatta bunlari asker gozetiminde ne kadar insaat varsa orda agir birsekilde calistiracaksin karsi gelip kacmaya calisanlari kursuna diziceksin. Coluk cocuk hepsi essek gibi calisacak. Vatan satmanin bedeli bu kadar agir olmali.Hatta ve hatta suriye sinirina buyuk bir duvar yapilacak ve o duvarida bunlara diktiriceksin.Baktin gordun isten kaciyorlar vur kalsin ustunede beton at. Hak ettikleri muamele budur. Neden mi ? VATANINI SATAN SEREFINI SATAR. Bizimde serefsizlere ihtiyacimiz yok.
  • Olur mu bizim hükümet daha vatandaşlık verip krallar gibi yaşatacak vatansızları.
  • Yukardaki yorumlara bak insanlıktan çıkmış yaratıklar. Allaha şükür sizin zihniyetiniz hiçbir zaman bu ülkeye hakim olamayacak.
  • Senin suriyelilerden ne farkın var ki?Sen çalış onlara bak.
  • hangi fabrika da,yeni bir fabrika açılmadı ki. hem artık fabrikalarda insan işçi yerine robotik makineler kullanılıyor. insan ihtiyacı çok azaldı fabrikalarda da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aa menzili göstergesi
    11 yıl önce açıldı
    AA Kalem pil kapasitesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • millete eziyet etmenin manası yok. Yollarsın olur biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

hangi fabrika da,yeni bir fabrika açılmadı ki. hem artık fabrikalarda insan işçi yerine robotik makineler kullanılıyor. insan ihtiyacı çok azaldı fabrikalarda da.

bir işe yarasınlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

Yok.

Yalandır o 200 lira veriyorlar mutfak yardımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

Yok.

sarkasm oğlum o.
    ironi var .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aNTIWIRUS

quote:

Yok.

sarkasm oğlum o.
    ironi var .

Hee tamam sende bendensin anlaşılan.
  • Scheisse kullanıcısına yanıt
    Tipik benliğini kaybetmiş Alamanci.Sor bakalim Almanyaya çalışmaya giden ilk kuşağa,hangi şartlarda çalışıp yaşıyorlardi
  • onlar bizim kardeşimiz ümmet kardeşimiz bence biz hiç yemek yemeden su içmeden uyumadan ölene kadar çalışmalıyız ve ürettiğimiz malı ümmet kardeşimiz yani efendimiz olan araplara sunmalıyız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir odada 20-30 kisi kaliyorlar
    ankaranin kizilayinda nereye baksam suriyeli dilencileri goruyorum ve hemde parmak kadar cocuklar ile

o kadar cok sikayetci iseniz alin elinize bir sopa disarida gordugunuz suriyeliyi dovun burdan provokasyon yapmayin
  • İnşaatlarda sigortasız 25 30 liraya çalışıyorlar. Bizim sözde müslümanlar sömürüyor zaten.
  • Bizim işsizlerde karın tokluğu için iş arıyorlar bence taktiğiniz yanlış vesselam

Olay şu olmalı suriyeliler ülke dışına çıkarılmalı benim param niye onlara gidiyor benim ülkemde savaş olcak ben kaçacağım öyle mi biz bu ülkye şırnakta şehit vermişiz

Ama araplar müslüman olsa ne yazar görüyoruz Kuran hükümlerini çarpıtıp uygulamıyorlar avrupadaki ateistler kadar olamıyorlar biz bile

Hak tecelli edecektir umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.