Şimdi Ara

a8n5x anakart için işlemci önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba elimde asus a8n5x marka anakart var işlemci olarak suan amd3700+ kullanıyorum çift cekirdekli bir işlemciyle değiştirmek istiyorum tavsiyeniz ne olur acaba bu anakarta uygun şimdiden tesekkürler.

• opteron 170 939pin

bakiniz DFS bilgisayar..
    www.dfsbilgisayar.com
  • Bende de aynı anakart ve işlemci var.Ben Opteron 170 sipariş etmiştim DFS'den,ama kalmamış;aynı fiyata 175 sipariş ettim.Sana da öneririm.
  • tekrar tesekkürler
  • opteron
  • bu opteronla diğer çift cekirdekli işlemcinin (sanırsam x2 oluyo ) ne farkı var kusura bakmayın sacma sorular soruyo gibiyim ama idare edin suc benim değil tamamen yerli kardeslerin crysis rahat oynıycam diye işlemciyi değiştirecem
    bide bişey daha soracam (biliyorum çok oldum ) forumda bir yerde işlemcinin ekran kartına dar boğaz olsuturduğunu okumustum yanlıs anlamadıysam suan kullandığım kart ati hd 2700xt bir sorun olusurmu acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_53 -- 23 Kasım 2007; 16:47:08 >

• opteron amd x86 server işlemcisi. doğal olarak daha güçlü bir yapıya sahip. athlonlardan daha iyi o/c olur. doğal çift çekirdektir ve cache'i piyasada bulabileceğin x2 3800 ve 4200ün 2 katıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşlemci Ve Anakart Önerisi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dj_berkayy16 cevabın için tesekkürler çok faydalı oldu acaba bu ekrankartı dar boğazıyla ilgili bilgin varmı yada söle diyim bu kullandıgım işlemci dar boğaz olustururmu opteron işlemci alırsam onda bir sorun olurmu
  • AMD nin belkide sevdiğim tek işlemcisidir Opteron,zamanında efsaneydiler.Enterprise lakabını alması onun bu perf. sayesinde oldu.Tabii zaman ilerledi C2D lar çıktı.Ama opteron hala iyidir.
  • ben athlon 3500 ile x1950xt kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum %100 kullanıyor gpu'yu. ama dx10 serisinde belki darboğaz yaşanabilir 3700le. opteronu her kullanan (hatta kullanmayanlar bile) övüyor. hd2700serisiyle darboğaz oluşturacağını zannetmem. hatta hakkını verir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 23 Kasım 2007; 21:02:36 >
  • http://www.dfsbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=OEMCPU

ben olsam opteronun uzerındekı s939 x2 4200 u alırdım.hemde 95 dolar+kdv ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMX 166 -- 23 Kasım 2007; 21:57:19 >
  • yardımlarınız için saolun

http://www.dfsbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=OS-170CDBX&view=2

bu üründe karar kıldım bi dahaki ay bi aksilik olmassa alacam hem bakarsanız amd 4 cekirdeği cıkarınca fiyatıda ucuzlar biraz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_53

yardımlarınız için saolun

http://www.dfsbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=OS-170CDBX&view=2

bu üründe karar kıldım bi dahaki ay bi aksilik olmassa alacam hem bakarsanız amd 4 cekirdeği cıkarınca fiyatıda ucuzlar biraz

doğru bir karar.hayırlı olsun

• Valla benim opty 170 çok dandik çıktı..Photoshop CS2 3700'dekinden daha hantal çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aytürk

Valla benim opty 170 çok dandik çıktı..Photoshop CS2 3700'dekinden daha hantal çalışıyor

oc yaptınızmı?2.6--2.7 de rahatça kullanabilirsiniz.default halde 3700+ dan farkı olmaz eger dediginiz program çift çekirdek

desteklemiyorsa
  • Sorun PSU kaynaklı sanırım.OC'ye de yanıt vermiyor;oc girişimlerinde biostan çıktıktan sonra işletim sistemi açılmıyor...Bir-ikki aya kadar PSU alıp öyle deneyeceğim...
  • quote:

Sorun PSU kaynaklı sanırım.OC'ye de yanıt vermiyor;oc girişimlerinde biostan çıktıktan sonra işletim sistemi açılmıyor...Bir-ikki aya kadar PSU alıp öyle deneyeceğim...

psu kaç watt kullanıyosun acaba suan bende gercek 300 watt var acaba opteron alınca bir sorun cıkartırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_53

quote:

Sorun PSU kaynaklı sanırım.OC'ye de yanıt vermiyor;oc girişimlerinde biostan çıktıktan sonra işletim sistemi açılmıyor...Bir-ikki aya kadar PSU alıp öyle deneyeceğim...

psu kaç watt kullanıyosun acaba suan bende gercek 300 watt var acaba opteron alınca bir sorun cıkartırmı

Benim PSU Feel'ın standart 460 Watt olanı.Tabii ki bu PSU 460W vermiyor,ortalama 300W civarı bir getirisi var.İnternetteki watt hesaplamalarında benim bilgisayarın Opteron ile beraber 375W kullandığını gördüm;bu da PSU'nun yetersiz olduğunu gösteriyor..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.