Şimdi Ara

A88X-G41 MSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde silicon power 2400mhz ram var.
    1-)Bu anakart ile oc yaparak bu ramları 2400 mhz de kullanabilir miyim? Uyumluluk listesinde 2400mhz de çalışan ramlar var ama silicon power ı göremedim.

2-) Bir de Xigmatek Gaia II soğutucum var ramlere takılmadan kullanabilir miyim?

• Elinizdeki ramler gayet kaliteli ve uyumlu bir donem bende alacaktim ve arastirmistim. Eski yeni hemen hemen butun anakartlara uyumlu ve 2400 mhz de sorunsuz kullanirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu kartın OC kabiliyetini merak ediyorum.Düşük segment bir anakart ama fiyatı iyi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Arkadaşlar elimde silicon power 2400mhz ram var.
    1-)Bu anakart ile oc yaparak bu ramları 2400 mhz de kullanabilir miyim? Uyumluluk listesinde 2400mhz de çalışan ramlar var ama silicon power ı göremedim.

2-) Bir de Xigmatek Gaia II soğutucum var ramlere takılmadan kullanabilir miyim?

A88X-G4'in doğal bellek hız desteği 2133MHz. Sendeki belleri OC yaparak 2400MHz'de çalıştırabilirsin ama belleklerin izin verirse. Anakartın uyumluluk listesinde bellekler, MSI tarafından test edilenler. Silicon Power'ın olmaması, bu markanın anakartla çalışmayacağı anlamına gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.