Şimdi Ara

A6 TESTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Adamı dün üzmüşsünüz isteksiz anlatıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Çok gereksiz ve seviyesiz yorumlar yazıldı dün, ayıptır yani bu kadarı. Beğenmiyorsanız düzgünce eleştirinizi yazar geçersiniz, seviyeyi düşürmeye gerek yok. Sonuçta ortada bir emek ve çaba var, en azından buna saygı duyulmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 7 Nisan 2017; 21:3:15 >
  • kim üzdü bu adamı? gol orucuna girmiş burak yılmaz'a dönmüş. zaten benziyor biraz.
  • Yav arkadas adam sadece arac inceleyip youtubea koyuyor.Bizim forum ergenleri sanki analarina bacilarina kufretmis gibi adama saldirdilar .Zaten ben uzmanim arac uzmaniyim gibi seyler soylemiyor ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Çok gereksiz ve seviyesiz yorumlar yazıldı dün, ayıptır yani bu kadarı. Beğenmiyorsanız düzgünce eleştirinizi yazar geçersiniz, seviyeyi düşürmeye gerek yok. Sonuçta ortada bir emek ve çaba var, en azından buna saygı duyulmalı.

Ben zamanında basit bi eleştiri yapmıştım test ile ilgili bi küfretmediği kalmıştı o yüzden bunlar evlat olsa sevilecek tarafları yok hocam forumda da yerin dibine sokuluyorlarsa da bu forumdakilerin kabahati değil

• Araç testi yapan özellikle böyle amatör kişilerin, çok önemli bir iş yapıyorlarmış havasına bürünmelerini anlamıyorum ben. Sen sadece tüketicilikten öteye gidemeyen birisin. Sanırsın aracın ar-gesini yapmış, üretiminde bulunmuş ya da pazarlama fikrini ortaya koymuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farmcat -- 7 Nisan 2017; 21:10:53 >
  • 24:20. dakikayı açın reis akıcı bir şekilde, hiç takılmadan engin bilgilerini anlatıyor. alt yazısı çıkınca tekrar izlicem kaydettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mand1ra_Hekimi

quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Çok gereksiz ve seviyesiz yorumlar yazıldı dün, ayıptır yani bu kadarı. Beğenmiyorsanız düzgünce eleştirinizi yazar geçersiniz, seviyeyi düşürmeye gerek yok. Sonuçta ortada bir emek ve çaba var, en azından buna saygı duyulmalı.

Ben zamanında basit bi eleştiri yapmıştım test ile ilgili bi küfretmediği kalmıştı o yüzden bunlar evlat olsa sevilecek tarafları yok hocam forumda da yerin dibine sokuluyorlarsa da bu forumdakilerin kabahati değil

Bu işleri yapan kişinin eleştirilere açık olması lazım, olumsuz yorumlara saygı duyup düzgünce cevaplamaları lazım tabii ki.
    Söylediğiniz olayda o an verilen ayarsız cevaba göre siz de gereken karşılığı verirsiniz, o konuda sıkıntı yok ama bazen eleştirinin dozu kaçıyor, eleştiri olmaktan çıkıyor. Özellikle dün saçma sapan şeyler söylendi, ben utandım yani. Resmen kin, nefret dolu insanlar var. Ben tarafsız bir şekilde, dışarıdan bir göz olarak bakıyorum olaya, gördüğüm şey bu.

• En kıl olduğum şoför tipidir direksiyonu bırakarak araç süren tipler.

Eline kamerayı alan, aracın içerisine koyan test yapar oldu.
  • Arkadaş ozelinde degil genel olarak bunun bir iş olmadigini milletin anlamasi lazim artik. Seviyorsa ceker koyar eyvallah ama yutibirlara otorite muamelesi çeken coluk combalak yuzunden her elini sallasan bunlara carpiyor. Takipci kasinca yerli araba mi uretiyorsun ne katiyorsun değer olarak bu ülkeye? boş işler eline kamera alan yapyor işte.

• Ağlamaklı anlatıyor üzmüşsünüz adamı
  • And'ı mumla ararsınız artık şahsen sevmem ama test bilgisine kimse laf edemezdi.
  • Bu aziz 15 temmuza oyun demiş instagramda böylelerini yükseltmeyin batırın.

• Vagair'de teşrif etti.Eeee kambersiz düğün olurmu
  • Onden ceker olacaksa audi olmasin gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence

Audi quattro ile çok başaralı bence arac uatundeki 8 ileri multi tronik sanziman zaten her an sorun cikarmaya musait bir sanziman

Makyajli kasada 2.00 tdi ultra quattro geldi a6 icin baya iyi bir araba bu arada

Testi izlemeye zamanim olmadi kendi kisisel gorusumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Onden ceker olacaksa audi olmasin gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence

Audi quattro ile çok başaralı bence arac uatundeki 8 ileri multi tronik sanziman zaten her an sorun cikarmaya musait bir sanziman

Makyajli kasada 2.00 tdi ultra quattro geldi a6 icin baya iyi bir araba bu arada

Testi izlemeye zamanim olmadi kendi kisisel gorusumdur

Bir daha test çekemisiniz gangi
  • herkes egoist olmuş la :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.