Şimdi Ara

A4tech X7 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben A4tech X7 kullanıcısıyım şöyle bi sorunum var Mouse gidip gidip geliyor...

Kabloyu oynatınca tekrar geliyor ..Sonra yine gidiyor sorun ne olablir çevremdeki teknolojicilere götürdüm fakat biz yapamyz dediler Yardımlarınızla yapabileceğime inanıyorum şimdiden teşekkürler

• yardım arkadaşlar nolursunuz :)
  • Elektronik bir sorun varsa yapabilcegin birşey yok kablo eger hareket edince mouse giidp geliyorsa kabloyu bantla masaya filan boyle cozum üret. Yada elektornikten anlıyorsun aynı kablodan bir tane daha bul saglam olsun onu mouseuna bagla tabi ilk günki gibi olmucaktır ama bundan daha olur ama sonucta 30ytl lik mouse için ugrasmaya degmez.
  • Yeni mouse ne önerirsin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CyberReaL_

Yeni mouse ne önerirsin ?

max para ?
  • ayni sorun x7 lazer mouse imda da var. hatta mouse u havada sertçe salladiğimda da gidip geliyodu. şu aralar düzeldi. anlamiyorum bende sorun ne. bu gidişle kıracam sinirle bir gün :S
  • Mouse u neden havada sertçe sallıyorsunuz?
    Mouseların havada sertçe sallanmak için yapıldığını zannetmiyorum.
  • dostum ben de aynı mouseu kullanıyorum.. bozuldu benimki de.. bu mousenin bir bayisi var istambulda mascom mu neydi.. orayı ara.. eskisini alıp yenisini veriyorlar..sorun çıkmıyor
  • mert abi max para 50 tl :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.