arkadaşlar A4 tech XL-747H mouse kullanıyorum 3 ay önce alım ama 1 aydan beri falan oyunlarda özellikle bi anda gösterge aşağı kayıyo. Yani normal oyunu oynuyorum adama nişan alıyorum falan bi anda bi bakıyorum gösterge yeri gösteriyo e haliyle sinirden kudurucak gibi oluyorum ltfen yardım edin yoksa daha taksiti bitmeden mouseyi parçalıcam
Aynı mouse u ben de kullanıyorum hiç rastlamadım öyle bir soruna
zemin olarak aynı yeri mi kullanıyorsunuz. yoksa zemini değiştirdiniz mi? zemin aynı ise fare de sorun var. garantiye yollayın
zemin aynı bilgisayar masası kaygan falan değil. acaba kullandıgım macrodan yapıyo olabilirmi?
quote:
Orijinalden alıntı: FOX-BytkN
zemin aynı bilgisayar masası kaygan falan değil. acaba kullandıgım macrodan yapıyo olabilirmi?
olabilir. makrosuz bir deneyin
lakin macro mousenin içine yüklendiğinden nasıl silineceğini bilmiyorum :S
quote:
Öncelikler merhaba. Acaba bahsettiğiniz sorun macro ilemi alakalı.bu mause a yapacağın bir macro ile tek tuşla 180 derece döndürebiliyorsun imleci. ha birde dediğin probleme benzer bir problem yaşamıstım bı kaçkez.fareyi yere vurunca herhangi bir tarafa kayıyor. eğer sürekli tekrarlıyorsa gönder garantiye.baksınlar icabına
quote:
Orijinalden alıntı: n55s-s1194v
quote:
siz program olan macro dan mı bahsediyorsunuz?
evet bendeki suanki makro cod 2 için m1 silahında tek tuşla ard arda sonsuza kadar atmak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: n55s-s1194v
quote:
siz program olan macro dan mı bahsediyorsunuz?
evet bendeki suanki makro cod 2 için m1 silahında tek tuşla ard arda sonsuza kadar atmak
program ekle kaldırdan kaldırılabilir
oradan kaldırsanda mousenn içine yüklendiğinden macro duruyo :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme