Şimdi Ara

A4 tech x7-g800v Mode sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    A4 tech x7-g800v Klavye aldım
    iyi kötü makro ayarlarını çözdüm ve kendime köre ayar yaptım fakat bir sorunum var
    Mode sorunu
    Klavyenin sağ üstündeki
    tuşu işlevini yapmıyor
    normalde yapmış olduğum araştırmaya göre FPS, RTS, STG, RPG, ATC olmak üzere 5 farklı hız ayarıymış
    Normal klavyeler 22 ms’lik bir tepki süresine sahiplermiş
    Dört aşamalı bir hız artışı sağlayan bu tuş, tepki süresini 8 ms’ye ye indiriyormuş fakat benim klavyemde bu sistem çalışmıyor
    yapmam gereken bir ayarımı var nedir ne değildir bilemedim
    tuşa her bastığımda ışığının rengi değişiyor yani yuş olarak çalışıyor fakat işlevini görmüyor
    bu konuda yardımcı olurmusunuz lütfen

• Konu hakkında kimse birşey bilmiyormu :(
  • İşlevsiz bir özellik. Tepki süresini falan değiştirdiği yok insanları kandırmaktan başka bir şey değil. A tuşuna basılı tuttuğunuzda AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA şeklinde yazar buradaki hızı değiştiriyor sadece. Fazarlama stratejisi fakat çok kötü, müşterinin gözünü boyamaktan da öte malesef insanı aptal yerine koyan kötü bir oyun. Kafanıza takmanıza gerek yok bu özelliğin çalışıp çalışmamasını. Muhtemelen çalışıyordur herhangi bir harfe basılı tutarsanız büyük ihtimalle ne işe yaradığını görürsünüz mod değiştirdikçe tekrarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silence34 -- 17 Temmuz 2013; 4:37:10 >
  • Silence34 arkadaşım
    vereceğim adrese girip bakarsan 22MS olan yanıt verme zamanının 7.92 ye düştüğünü göreceksin ki videoda nekadar hız kazandığı bariz görülüyor
    herneyse işe yarar yaramaz benimde klawyemin o hıza çıkmasını istiyorum
    bunun için ne yapmam gerekiyor
    yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekür ederim

Hızı görteren video seyredin lütfen
  • Verdiğim adresteki videonun 07:30 ile 08:50 arasındaki kısmı izlerseniz tam olarak ne demek istediğii anlıyacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: LockMan

Verdiğim adresteki videonun 07:30 ile 08:50 arasındaki kısmı izlerseniz tam olarak ne demek istediğii anlıyacaksınız

benim de bir sorunum var, işte kullanmak için bu klavyeyi aldım. İşte f klavye kullanıyoruz makroda qda da fde de türkçe karakter yazmıyor. < bu tuş olmuyor. Nasıl dandik bir yazılımı varmış çözemedim. Çözebilen var mı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    a4 Tech x7 Mause Sorun !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.