Şimdi Ara

A4 Tech Marka Klavye Kullanan Varmı Arkadaşlar İWheelWork Programı Arıyorumda Saygılar....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben A4 Tech KB21 Model Klavye Aldım Ama İçinden İWheelWorks Programı Çıkmadı Onun Çıkması Gerekirken Hiç Bişi Çıkmadı Ama İnternetten Baya Bi Aradım Hiç Bulamadım Bi Kaçtane Varda Onlarda A4 Tech Mouse İçin Bana A4 Tech Klavye (Keyboard) İWheel Works Programı Lazım Arkadaşlar Şöyle Sizde A4 Tech Herhangibi Bi Klavye Varya ve Aldınız Zaman Zaten İçinden Bi Disket Çıkıcak Onun İçindeki Bilgi 650 KB Zaten Açaba Olan Arkadaş Varsa Upload Ebebilirmi Rica Edersem Şimdiden Teşekkür Ederim

A4 Tech Marka Klavye Kullanan Varmı Arkadaşlar İWheelWork Programı Arıyorumda Saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Netas94 -- 25 Ocak 2008; 17:13:35 >

• Ben de bu resimdeki seti kullanıyorum. Ancak disketlerinin içeriğini almış ve disketleri atmıştım. İstediğiniz IWheel Works yazılımı mouse için var, klavye için ise IKeyWorks yazılımı mevcut. İsterseniz r@pide atabilirim.
  • http://rapidshare.com/files/86541616/ikeyworks.zip.html

klavye için gerekli dosya burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAITAMA -- 25 Ocak 2008; 18:58:19 >
  • 2 Nizede Çoooooooook Teşekkür Ederim Çok Saolun Çok Teşekkürler çooook saolun Harbi Delikanlı Adammışşınız Ben Bunu 2 Gündür Arıyorum Siz Bana Hemen Yardım Ettiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.