Bildirim
A4 Kağıttan Çift CD lik CD Zarfı Yapın !!! ORİGAMİ !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yazılımla alakası ne bunun _____________________________ -
ya kusura bakmayın ben donanım yada yazılım bir yere atacaktım ikisiylede alakalı değil ama bilgisayarla alakalı bu bölüm daha uygun diye düşündüm _____________________________ -
yaptım yaptım yaptımm
100 tane zarf 2 Ytl zaten yau_____________________________ ............................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................
............................................................................................................................................................................. -
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
çok lüzumsuz bi çalışma
100 tane zarf 2 Ytl zaten yau
Canı sıkıldıkça zarf yapmak isteyenlere_____________________________ -
güzel bişey bence. arkadaşlara cd dağıtırken yaparım artık _____________________________
bang! bang! -
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
güzel bişey bence. arkadaşlara cd dağıtırken yaparım artık
Çok havalı olur beaah !_____________________________ Türkiyenin en büyük problemi, arkasından gideceği bir Atatürk'ün daha gelmesini beklemektir.
Bu problemin çözümü ise çok basittir. O da, " ATATÜRK OLMAK ! "'tır. Atatürk olmak için, onun düşünceleri, senin " Yaşam Tarzın " olmalıdır.
Kurallar, insanlar ve onların yararları içindir, olmayanları veya herkes için eşit olarak uygulanmıyanları, çiğnenmek için yapılmıştır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
çok lüzumsuz bi çalışma
100 tane zarf 2 Ytl zaten yau
bize 5 YTL ye satıyor adiler_____________________________ -
Ben seri üretime geçtim. _____________________________ -
_____________________________ “Do not spoil what you have by desiring what you have not; remember that what you now have was once among the things you only hoped for.”
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X