Şimdi Ara

A4 B7 3.0 Tdi Quattro Avant nasildir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu araç hakkında bilgisi olan arkadaslardan bilgi alabilirmiyiz.araç 2008 model 58.000 bin km de. tiptronic sanziman.…

• Benim Alamanyadaki kuzende vardı V6 3.0 TDI Cabrio, bir yaz gelmişti güzel ötesi bir araba.
    Özel olarak merak ettiğiniz bir durum varsa sorabiliriz.

Siz A4'ü satıp A5 almıştınız yanlış hatırlamıyorsam ?
    Ayrıca Seat Exeo şu an bu aracın kokpitini kullanıyor adamlar iyi yere çöreklenmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

Benim Alamanyadaki kuzende vardı V6 3.0 TDI Cabrio, bir yaz gelmişti güzel ötesi bir araba.
    Özel olarak merak ettiğiniz bir durum varsa sorabiliriz.

Siz A4'ü satıp A5 almıştınız yanlış hatırlamıyorsam ?
    Ayrıca Seat Exeo şu an bu aracın kokpitini kullanıyor adamlar iyi yere çöreklenmişler

a5 i satıcam demedim zaten.a5 duracak.200 bg üstü yüksek torklu çalışırken kullanabileceğim yük yükleyebileceğim dağa bayıra çıkabileceğim karda kışta rahatça zincir takmadan kullanabileceğim ucuz güçlü avant bir araba istiyordum.

merak ettiğim konu hatta tek konu performansı nasıldır.0-100 v.s hızlanması yol tutuşu yakıt tüketimi gibi konuları merak ediyorum.

aracı yarın teslim alacağım için bütün bu soruların cevabını alacağım ama merak işte gözümden herhangi bir ayrıntı kaçmasın diye bir konu açayım dedim...

• Zaten 2.0 TDI versiyon bir araç kullanıyorsunuz.Ondan farkı motor olarak +2 silindire ve fazladan güce,torka sahip olması sanırım.Quattro ise özellikle bahsettiğiniz tarz şeyler için oldukça uygun bir kullanım sunar.Kaldı ki bu araçlardan da çevremizde de o kadar yok.
    Mesela arkadaşımda '10 A4 2.0 TFSI S-Line Quattro var.211 hp'lik makine;gidişi muazzam bana göre.EP3 Type-R'la filan denedik elbet geçemedi ama yoldaki gidişi bariz farklı 4x4 özelliği sayesinde..

Bu arada hayırlı olsun;Allah kazasız belasız binmenizi nasip eder inşallah.
  • 143 lükten çok farklı onu söyleyeyim, siz 80 e varmadan 100 ü devirir muhtemelen
    quatora da acayip bir sistem araba zıpkın gibi gidiyor arabaya binince gaza dokununca gücü hissedeceksiniz.

Ayrıca hayırlı uğurlu olsun diyelim şimdiden güle güle, kazasız belasız kullanın
  • bugün aldım aracı...

ilginç olan aracı bana 204 bg diye sattılar ancak ruhsata göre araç 233 bg.

yarın audi den şasi numarası vererek doğrulamaya çalışacağım.

çok kısa kullandım havada yağmurluydu.ancak hiç patinaja düşmeden hızlanması insanın kalp atışlarını hızlandırıyor.

bakalım günler geçtikçe gerçek izlenimlerimi yazabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

çok kısa kullandım havada yağmurluydu.ancak hiç patinaja düşmeden hızlanması insanın kalp atışlarını hızlandırıyor.

6 silindir Turbo dizel makine.Üstüne de Quattro.Olsun.

Hayırlı olsun tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDI A4 2.0 TDI QUATTRO Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolasın kardeşim...
  • 239 ps diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre BİÇER

239 ps diye biliyorum.

değil 233 ama dod un sitesinde 204 bg yazıyordu.

171 kw yazıyor ruhsatta x 1,36 = 232,56 yani kısaca 233 bg inşallah da öledir.
  • Hayırlı olsun. Güle güle ve keyifle kullanın, kaza bela hepimizden uzak olsun...

Benim de ilgilendiğim bir araç. Volvo XC70 ile bu araç arasında kaldım. Sakıncası yoksa aracı kaça aldığınızı sorabilirmiyim.

Tesekkurler,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.