Şimdi Ara

A3 Sedan (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.342
Cevap
59
Favori
265.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DoD ta A3 sedan Baktım. Sport paket dizel otomatik, vitesi P D R arasında ilk çalıştırmada gezdirince biraz salladı aracı, yetkiliye sordum motor soğuk olduğundan dedi ama emin olamadım bu araçlarda otomatik şanzumanda kronik problemler olduğu söyleniyor Dod ekspertizinde motor-şanzuman vs. E bakılıyordur diye tahmin ediyorum. Araçla uzun yol sürüş testinede çıkarmıyorlar. Doğuş içerisinde bir tur atıyorsun 🤔 araç 60bin küsür. Km

    Aracı bağımsız expertize de çıkarmakta sanırım bursa sözkonusu değil. Bilgisi yada tecrübesi olan varsa 🙄

    Tecrübesi olan aydınlatırsa sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguRH+ -- 29 Aralık 2018; 19:11:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozguRH+

    DoD ta A3 sedan Baktım. Sport paket dizel otomatik, vitesi P D R arasında ilk çalıştırmada gezdirince biraz salladı aracı, yetkiliye sordum motor soğuk olduğundan dedi ama emin olamadım bu araçlarda otomatik şanzumanda kronik problemler olduğu söyleniyor Dod ekspertizinde motor-şanzuman vs. E bakılıyordur diye tahmin ediyorum. Araçla uzun yol sürüş testinede çıkarmıyorlar. Doğuş içerisinde bir tur atıyorsun 🤔 araç 60bin küsür. Km

    Aracı bağımsız expertize de çıkarmakta sanırım bursa sözkonusu değil. Bilgisi yada tecrübesi olan varsa 🙄

    Tecrübesi olan aydınlatırsa sevinirim
    Dizel kullanmıyorum ama o şanzuman sorunlu muhtemelen. İkinci el dsglerde dikkatli olmak lazım, garanti yoksa da uzak durmak lazım bence.
  • 2016 model 1.6 TDI motorda 110hp ve 116 hp olarak iki ayrı tip mi var 🤔
  • ozguRH+ kullanıcısına yanıt
    116 hp olan versiyonlar makyajlı kasalar ile geldi hocam. 2016 yılında olduğu için makyaj değişimi aynı yıla ait makyajlı ve makyajsız araçlar mevcuttur. Boş versiyon ise baktığınız araç makyajlı olanı düşünmekte fayda var xenon gibi temel bir avantajı olduğu için. Hareket öncesi vites geçişi şanzıman sorunuyla ilgili ipucu verir mi emin değilim. Araç öncesinde el freni çekilmeden direkt "P" ye atılıp bırakıldıysa da benzer bir durum olabilir. Ancak her durumda garantisi devam eden aracı düşünmelisiniz, DOD'dan araç alırken garanti uzatma da satın almakta fayda var, bildiğim kadarıyla uzatılmış garantisi olmuyor orada satılan araçların.
  • Teşekkür ederim bilgilendirme için, bugün sıfır highline golf tercih ettim. Diğer A3 Dod garantisi ya da servis garantisi devam etmiyor ve araç çok içime sinmedi.
  • Yakın zamanda fiyat alan varmı araç için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1695

    Yakın zamanda fiyat alan varmı araç için
    Ben 15 gin önce Ankara Douşta eski adı Ambiente olan 2018 model dizel aracı 183 veya 185 küsüre görmüştüm. Diğer donanımlara-paketlere dikkat etmedim.
  • Manuelleri gelmiş diyorlar? Bilginiz var mıdır? Fiyat va
  • mart 2018 de aldıgım a3 sedan 1.6tdi aracın 15000 bakımını bugun doğus maslakta yaptırdım...1400tl tutuyor..poleni taktırmadım..cam suyunuda istemedim online randevuda olunca 1168tl ödedim..araç rahatladı biraz sesi falan değişti..burclarıda yaglattım ama yıne ses yapacaklar eminim..
  • Merhabalar,
    2016 model 1.6 tdi aracımın kavraması 6ay önce garanti ile ücret ödemeden değişti. O zamanki şikayetim motor soğukken 2.vitesteki titremeydi. Şimdi ise yine motor soğukken 3.viteste titreme oluyor.Acaba kavrama sorunu mu tekrardan?(Aracımın garantisi bitti ama bakımlarını hep yetkili serviste yaptırıyorum)
  • Sadece bizim araçlarda mı, yüksek mi istiyoruz bilmiyorum. Ötv öncesi 145 görmüştüm, kabul etmemiştim. Ötv indirimi sonrası araçta 140 üstünü veren görmedim? Bırakayım mı üstadlar?

    Araç 2016 1.6 Tdi Sedan Ambition, Sunroof,Led Stop, Xenon Plus extralı. 19.000 de. 154.500 yazmıştım ilana. Ama yaprak kımıldamıyor sanırım?
  • Arkadaşlar Merhaba,

    A3 sedan araç almayı düşünüyorum. Fakat 2016 ve üstü makyajlı kasa düşük kilometreli bir araç mı yoksa 2014-2015 daha dolu bir araç mı almamı tavsiye edersiniz? Kullanan arkadaşlar yorum yapabilirse sevinirim.
  • Makyajlı arabanın en boşu bile gayet yeterli dolulukta.
  • Dynamic model ile Koltuk, Sunroof, led stop gibi farklılıkları var. Hemen hemen aynı fiyatlara alınabiliyor. Tabi modeli daha düşük, kilometresi de daha yüksek olabiliyor bu durumda.
  • Altar_22 A kullanıcısına yanıt
    A3 olsun A4 veya A5 fark etmeksizin herhangi bir Audi'den keyif almak istiyorsanız araçta en azindan sunroof vb. premium markalarda aranan kemik donanımlar olmalı. Kullanirken de keyif alırsınız, satarken de rahat satarsınız. Makyajsız olsun ama Xenon + Led Stop + Sunroof olsun bence. Düşük kmli bir kaç yaş büyük bir araç olabilir.
  • 2016 A3 SEDAN DİZEL 3. YIL BİTTİ. YETKİLİ SERVİSTE BAKIMI YAKLAŞIK NE TUTAR? NELERİ DEĞİŞTİRİRLER?

    TEŞEKKÜRLER
  • 2016 model A3 sedanı bugün muayeneye soktum. Hafif kusurlu onaylandı. 2 hafif kusur yazmışlar 1) Motor no okunamıyor 2) tavan bölgesinde / ön ve arka cam çerçevelerinde araç gövdesinden farklı renk var yazmışlar eve gelince fark ettim. Aracın kazası yok. araç rengi beyaz. cam tavan var. Kafama takıldı? Bilen var mı anlamını
  • Arkadaşlar 2014 Aralık modeli aracımda "akü şarjı düşük, sürerek şarj etmeyin" uyarısı alıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Araçlarımızın orjinal aküsü ne marka, kaç amperlik? Bilen var mı?
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    merhaba;

    aracın aküsü varta marka ve 68 amper. 68 amper olan model sadece servislerde var, birebir aynı aküyü piyasada bulamazsınız.

    10 gün önce inci akü'nün 70 amperlik modelini taktım, şu anda memnunum, eski aküyü alıp depozitoya sayarak 700 tl ödedim.

    umarım yardımcı olabilmişimdir.

    taktırdığım akü şu :https://www.inciaku.com/start-stop-agm-aku
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.