Şimdi Ara

A3 Sedan (218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.347
Cevap
59
Favori
306.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1...109...215216217218
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 150k+ üstü A3 Sedanlara bakıyorum bu ara(2013-2014 1.4 TFSI) 2-3 aya araç değiştirmeyi düşünüyorum. Mazda kullanıcısıyım şu an. Sizce bu KM'lerde alınır mı? Otomatik kullanırken oldukça dikkat ediyorum ama DSG'de ne olur ne yaparım bilmiyorum.

Bütçe nedir ustam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba. Hala aktif olarak forumda mısınız bilemiyorum. AUDI Q3 2016 model 75.000km aracımda 30 günde 2 kere motor soğutma suyu seviyesi düşük, aracı durdurun uyarısı aldım. 2sinde de sıvı minimum seviyenin 2 parmak altındaydı. Bu kronik bir sorun mudur? Gözle görülür bir akma göremedim. Bir anda seviye azaldı. Herhangi bir hararet vb olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar. Ekim gibi elime yaklaşık 2.1M TL para geçecek yatırım finansman şirketlerinden birinden. Bu para ile ne alsam diye bakarken AUDI A3'lerin 8V ve 8Y kasalarını alabildiğimi fark ettim. Fakat 8Y kasayla ilgili bazı başlıklarla arabada aşırı fazla problem yazan kullanıcı gözlemliyorum. 8V kasalarda bunu gözlemlemedim. Özellikle sorumu 8V kasa kullanıcılarına yani 2020 ve öncesi kullanıcılarına soruyorum. Aracınızda yaşadığınız problemler nelerdi?

Merhablaar, 8v kasa 8y kasaya göre daha sorunsuz. 8y kasada kronik olarak SOS, Çocuk kilidi, vites kolu tarzında bir çok farklı kronik problem mevcut ancak hem görüntü , hem donanım , hemde işlevsellik olarak tabii ki 8y kasa çok ön planda. Örneğin 8v kasada kablolu carplay dahi yok, bir çok olması gereken şey olmadığından dolayı kullanıcıları çok üzüyor..

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.