Şimdi Ara

A3 Sedan (163. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.345
Cevap
59
Favori
302.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: graystorm

Arkadaşlar size bi olay anlatayım. Ben aracımı Doğuş Oto Kartal'dan aldım. Okadar ısrara rağmen indirim yapmadılar. Uzun ısrarlar sonucu Boya Koruma ve Motor Koruma dedikleri 3500 tl tutarındaki gold paketi hediye edeceklerini söylediler. Neyse aracımızı teslim aldık üzerinde bırakın boya korumayı el lekeleri bile vardı. Neyse benim içime oturdu. Doğuş Oto Kartal bayiyi aradım. Aracıma kimin boya korumayı yaptığını sordum. Bana AutoClub diye çalıştıkları firmanın olduğu söylendi. Firma yetkiliside ordaymış hatta. Neyse görüştüm firma yetkilisi ile bizim yaptığımız işlem her yeni alınan araca uygulan bayinin jest olarak yaptığı basit bir boya parlatma işlemidir dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm. Keriz yerine konmak en sinirlendiğim şeydir. Şimdi bu sinirle bayiyi tekrar arayıp ağzımdan ters bişey çıkmasın diye şimdi aramadım. Sizce izlenecek yol nedir?

Paspas isteyin.

• Kauçuk paspası satın aldım hocam. Hatta ona bile dediler ki artık aksesuarlara biz karışamıyoruz diye pek de inandırıcılığı olmayan bi cevap verdiler.

2016 AUDI A3 SEDAN - 1.6 TDI 110HP STRONİC AMBITION
  • alphi3458 kullanıcısına yanıt
    maalesef

2016 AUDI A3 SEDAN - 1.6 TDI 110HP STRONİC AMBITION
  • Arkadaşlar ne zamandır yazacağım elim değmedi. Yanlış anlaşılmasın sonuçda aracı yücelttiğimiz falan yok, giriş seviyesi Audi.
    Alacak olan arkadaşları da böylelikle bu sorum kapsamında bilgilendirmiş olayım. A3 sedan kullanan arkadaşlar (sporbackle de baya bi dolaşdım, ben kullanmazken, ama bu sorunla pek karşılaşmadım);
    Beyaz Leon ve Beyaz Focus sorununu nasıl aşıyosunuz?

Ne kastetiğimi çok net anladığınızı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 12 Ekim 2016; 18:32:34 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Doritoch

Arkadaşlar ne zamandır yazacağım elim değmedi. Yanlış anlaşılmasın sonuçda aracı yücelttiğimiz falan yok, giriş seviyesi Audi.
    Alacak olan arkadaşları da böylelikle bu sorum kapsamında bilgilendirmiş olayım. A3 sedan kullanan arkadaşlar (sporbackle de baya bi dolaşdım, ben kullanmazken, ama bu sorunla pek karşılaşmadım);

Neyi soruyorsun merak ettim

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Arkadaşlar ne zamandır yazacağım elim değmedi. Yanlış anlaşılmasın sonuçda aracı yücelttiğimiz falan yok, giriş seviyesi Audi.

Neyi soruyorsun merak ettim

Bu 2 araç trafikde denk gelince hayatı zindan etmeye çalışıyolar. Önümü kapatmalar, bir kapris bir tafra, bir yarış hali, birden makaslara falan başlamalar... Hız ortalaması olan yerde sabit belli bir hızla gidiyorum, gelip diğer şerit müsaitken inadına sağımdan geçmeler vs. Şu araç kamerası olayına bi girebilseydim daha net izah edebilecektim.

• Doritoch kullanıcısına yanıt
    Bana daha çok Civic kullananlar musallat oluyor

• Benim araçta xiaomi yi kamera var kayıt ediyor ve şubeye geçince cd yazıp trafik denetlemeye bırakıyorum gereğini yapıyorlar görüntü kalitesi mükemmel tavsiye ederim su altı çekim içinde kullanıyorum

Orijinalden alıntı: tokatfatihi

Benim araçta xiaomi yi kamera var kayıt ediyor ve şubeye geçince cd yazıp trafik denetlemeye bırakıyorum gereğini yapıyorlar görüntü kalitesi mükemmel tavsiye ederim su altı çekim içinde kullanıyorum

Şu kabloların ortada gözükme sorunu ve cihazın çalınma cam kırılma sorunlarını kafamda halledemedim yoksa çok almak istiyorum. Daha önce navigasyon cihazım ücretli kapalı otoparkda yan cam kırılıp çalındı. Araç kamerası cesaretim kırıldı açıkçası. Sizinkini bi inceliyeyim.

quote:

Benim araçta xiaomi yi kamera var kayıt ediyor ve şubeye geçince cd yazıp trafik denetlemeye bırakıyorum gereğini yapıyorlar görüntü kalitesi mükemmel tavsiye ederim su altı çekim içinde kullanıyorum

Şu kabloların ortada gözükme sorunu ve cihazın çalınma cam kırılma sorunlarını kafamda halledemedim yoksa çok almak istiyorum. Daha önce navigasyon cihazım ücretli kapalı otoparkda yan cam kırılıp çalındı. Araç kamerası cesaretim kırıldı açıkçası. Sizinkini bi inceliyeyim.

Kablo gizlenip sağ tarafdan torpidoya kadar çekiyorlar nette bulursunuz ben bataryalı kullanıyorum 3 adet batarya da aldım 1000mah tek batarya 60-90 dk çekiyor indikten sonra sürekli kayıt istersem şarj topuna bağlama ya da aküye direkt bağlatma şansı var aküyü bitirmez hafıza kartı 64 gb 1080p 30/60 pbs izlenebiliyor hatta güncelleme var 2K video çekebiliyor daha iyi fiyat performans kamera bulunabilir ben alırken bana hitap ediyordu bir sürü aksesuarı ile aldım su altı dalış bilek kafa aparatları ıvır zıvır...

• Bu mesajımda çoklu cevaplar vermeye çalışacağım;

Sayın forum arkadaşlarım;

@Donanımcı Aras: son anda aklıma geldi. Biraz sertleşiyo ama ben o direksiyonla uzun yol veya dinamik bir sürüş yapamam.
    @M.L.Crassus: Dostum çok dikkatli olman lazım, yeni kasası geliyo.
    @tokatfatihi: Uyarınız için teşekkürler, aklıma yatıyo şimdi, araştıracağım.

@graystorm: Size biraz daha kelam edeceğim ve nezninizde yeni araç alacak arkadaşlara. Öncelikle hayırlı olsun. Doğuş her müşteriyi bir şekilde....Buraya ne yazalım "sinir ediyo" diyelim "uğraştırır" diyelim. Bi olay olur yani. Size daha başda denk gelmiş, geçmiş olsun diyorum başka bir şey aklıma gelmiyor. Ama tekrar konuşup bir şeyler koparmaya çalışın. BMW de bakım falan oluyo bu. Doğuşda böyle bir şey duymadım ama Müş.hiz. e yüklenin bence.
    Bu yeni araç alırken boya koruma vs alınan yere yaptırılmasını hiç önermiyorum. Yaptıkları işi 3 liralık bir ped, 20 liralık bir wax ve 30 liralık bir fiber bezle siz de yaparsınız. 1 veya 2 yıkamacı anca dayanır. İyi bir yıkamacıda (ph nötr şampuan kullanan) 1-2 ay. Ancak size bahsedilen 3-4 bin liralık işler farklı ki ben bunu boya koruma deyince aklınıza ilk gelen zincir dükkanlarda da önermiyorum. Bu işin erbabı prof. detailer lardır. O işlem boya çizik giderme,hare giderme, dış katmana tercihan seramik güzel bir 1 yıl gidecek 9H kurşun kalem çiziğine dirençli koruma ürünü, koltuk koruma, konsol koruma, cam yağmur kaydırıcı gibi stepleri ,içeren komple bir işlem. Ki araç alırken (hangi marka olursa olsun) hediye edilen boya koruma (ben de dahil) size yapılan işlemdir. Ona çok takılmayın. Ama siz belki bu işi böyle bilseydiniz pazarlık yapacaktınız daha. Orada da şöyle bir şey var; genelde 300-500 lira o aracın kuruna göre kar kalacak şekilde iniyolar fiyatları. Sizinkini tam olarak bilemeyiz ama genelde zaten dip fiyatları veriyolar. Bence bişeyler daha koparabiliyorsanız koparın değilse de çok sıkmayın canınızı. Keyfini çıkarın. Sonuçda yola ilk çıktığınız andan itibaren oldukça keyif alacağınız bir makina. Bu paragrafımda haksızlık ettiğim yeni araca hakkıyla, iddaa edildiği gibi güzel malzemelerle boya koruma yapan çalışan,usta vs kendisine haksızlık ettiğimi düşünen varsa da göstersin yaptığı işlemleri ve kullandığı malzemeleri görelim haklıysa da özür dileyelim herkesin önünde (ancak prof. bir detailer ile kıyaslamak şartı ile, internetde mevcut).
    Not: Ben bu işlemleri artık kendim yapıyorum ama önermiyorum, prof arkadaşlara bırakmak daha doğru.

Allah markası ne olursa olsun tüm araç sürücülerine daha az müş. hiz. ile münasebet ve kazasız, sıkıntısız, arızasız sürüşler nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 13 Ekim 2016; 8:11:18 >

• quote:

Ürünle ilgili bir link atar mısın hocam.

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Ürünle ilgili bir link atar mısın hocam.

http://www.hepsiburada.com/ara?q=xiaomi+yi#offset=92

m.n11.com
    Xiaomi Yi - n11.com
    http://m.n11.com/arama?q=xiaomi+yi&pg=2

• tokatfatihi kullanıcısına yanıt
    Hocam ; cihaz tek şarjla kaç saat kayıt yapabiliyor acaba?

Bir de hiç denizde su altı kamerası olarak kullandınız mı? Güvenerek suya sokabilir miyiz su altı fotoğraf veya video çekimi için?

Orijinalden alıntı: alphi3458

quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

Segment farkı olsa dahi A3 diyorum. Insignia ve Mondeo balinadan farksız estetik yoksunu araçlar benim gözümde.

üstad bayi liste fiyatı 166 bin araç fena durmuyor ne dersin

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-eurokardan-2016-bmw-x1-1.8isdrive-cam-tavan-acil-satilik-349904662/detay

bu arac satılmış ,kac km deydi acaba ,yeni kasa x1 den cok satılık var 2500 km de falan ,sorun mu var bu seride ?

• a3 sedan 1.0 tfsi stronic için 92 sizce nasıl? kaçmaz bir fiyat mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.