Şimdi Ara

A3 Sedan (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.344
Cevap
59
Favori
275.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydayd

Hill holder mevcut yani yokuşta siz gaza basana kadar veya 3sn gibi aracı tutuyor.

Peki duz yolda HOLD fonksiyonu var mi?

Mesala mercedes lerde kirmizi isikta frene sonuna kadar basildiginda araba HOLD'a geliyor ve ileriye gitmiyor frenden cekilse bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Evet var..Kullandığım test aracında yetkili bana anlattı..Ayağı frenden çeksen bile araba hiç hareket etmiyor..start stop olayını da çok yoğun trafikte kapatabiliyorsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkeze merhaba 2012 civic kullanıyorum artik 1.6 dizel otm gecme vakti geldi uzun arastirmalar sonucu 508 passat a180 yeni qashai derken a3 sedani radarima aldim bugun Fanerbahce stadinin altindaki bayide araci inceledim bence ici kalitesiyle disi ise görsellik olarak muhtesem bir arac olmus tek sikinti ortadaki cikinti ortada uc kisi rahat edemez bu arac dort kisilik bu araca bu oara verilmez diyenler neden sportback icin aynisini düşünmüyor anlamıyorum 308 in 80k olduğu memlekette bence a3 sedan kesinlikle bu fiyati hakediyor istedigim arac ambidente olmasi lazim donanimlarin ismi cok karışık yari deri koltuk olani sunroof xsenon hiz sabitleme hepsi var 110 tl fiyat aldim fakat ellerinde siyah renk ic doseme olani yoktu beji var ben kesinlikle siyah istiyorum anlamadigim nokta sahibindende ikinci el fiyatlari neden sifirdan yuksek sifiri 110 olan bi aracin ikinci eline 117 yazan var hayal aleminde herkez. Bu arada motor gücünu 110 e cikarmislar cok guzel olmus acaba yilsonuna kadar beklesemmi yoksa bu fiyat iyimidir cok kararsiz kaldim ama arac beni kendine asik etti bakmadigim arac kalmadi a3 sedan bence tam bir prestij araci olmus benim onceliklerimden biride bu yeni aracim kesinlikle a3 sedan olacak allah izin verirse ama dogru zamani beklemek istiyorum yil sonuna dogru 100k civarlarina dusecegini bilsem kesinlikle beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 2 Ağustos 2014; 15:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

Herkeze merhaba 2012 civic kullanıyorum artik 1.6 dizel otm gecme vakti geldi uzun arastirmalar sonucu 508 passat a180 yeni qashai derken a3 sedani radarima aldim bugun Fanerbahce stadinin altindaki bayide araci inceledim bence ici kalitesiyle disi ise görsellik olarak muhtesem bir arac olmus tek sikinti ortadaki cikinti ortada uc kisi rahat edemez bu arac dort kisilik bu araca bu oara verilmez diyenler neden sportback icin aynisini düşünmüyor anlamıyorum 308 in 80k olduğu memlekette bence a3 sedan kesinlikle bu fiyati hakediyor istedigim arac ambidente olmasi lazim donanimlarin ismi cok karışık yari deri koltuk olani sunroof xsenon hiz sabitleme hepsi var 110 tl fiyat aldim fakat ellerinde siyah renk ic doseme olani yoktu beji var ben kesinlikle siyah istiyorum anlamadigim nokta sahibindende ikinci el fiyatlari neden sifirdan yuksek sifiri 110 olan bi aracin ikinci eline 117 yazan var hayal aleminde herkez. Bu arada motor gücünu 110 e cikarmislar cok guzel olmus acaba yilsonuna kadar beklesemmi yoksa bu fiyat iyimidir cok kararsiz kaldim ama arac beni kendine asik etti bakmadigim arac kalmadi a3 sedan bence tam bir prestij araci olmus benim onceliklerimden biride bu yeni aracim kesinlikle a3 sedan olacak allah izin verirse ama dogru zamani beklemek istiyorum yil sonuna dogru 100k civarlarina dusecegini bilsem kesinlikle beklerim

Benzinli fiyat aldınız mı? Km hesabını iyi yapmakta fayda var, benzinli motorda oldukca basarılı yukarıda paylasımlar yapılmıstı. Sene sonu illaki indirim olur ama %10 a varacagını sanmam. Bu arada baska bayilerdende fiyat almanızda fayda var fiyat kırabilirler.

• quote:

Herkeze merhaba 2012 civic kullanıyorum artik 1.6 dizel otm gecme vakti geldi uzun arastirmalar sonucu 508 passat a180 yeni qashai derken a3 sedani radarima aldim bugun Fanerbahce stadinin altindaki bayide araci inceledim bence ici kalitesiyle disi ise görsellik olarak muhtesem bir arac olmus tek sikinti ortadaki cikinti ortada uc kisi rahat edemez bu arac dort kisilik bu araca bu oara verilmez diyenler neden sportback icin aynisini düşünmüyor anlamıyorum 308 in 80k olduğu memlekette bence a3 sedan kesinlikle bu fiyati hakediyor istedigim arac ambidente olmasi lazim donanimlarin ismi cok karışık yari deri koltuk olani sunroof xsenon hiz sabitleme hepsi var 110 tl fiyat aldim fakat ellerinde siyah renk ic doseme olani yoktu beji var ben kesinlikle siyah istiyorum anlamadigim nokta sahibindende ikinci el fiyatlari neden sifirdan yuksek sifiri 110 olan bi aracin ikinci eline 117 yazan var hayal aleminde herkez. Bu arada motor gücünu 110 e cikarmislar cok guzel olmus acaba yilsonuna kadar beklesemmi yoksa bu fiyat iyimidir cok kararsiz kaldim ama arac beni kendine asik etti bakmadigim arac kalmadi a3 sedan bence tam bir prestij araci olmus benim onceliklerimden biride bu yeni aracim kesinlikle a3 sedan olacak allah izin verirse ama dogru zamani beklemek istiyorum yil sonuna dogru 100k civarlarina dusecegini bilsem kesinlikle beklerim

Resmen aklımı okudunuz...Ben de aynı yerden aynı fiyatı aldım..Ordaki beyaz araç satılmıştı bir tane de metalik gri vardı..Yarı deri olan paket ambinete olanı galiba..Bem sunroof istemiyorum ama 5 kollu Çelik jant istiyorum..150hp olmuş benzinliler..sizi tam olarak nasıl bir araç istiyorsunuz?

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Şuan 2013 0 modeller 98 bin liraya bulunabiliyor beklerseniz şuan ki fiyatının bir miktar altına bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

quote:

Resmen aklımı okudunuz...Ben de aynı yerden aynı fiyatı aldım..Ordaki beyaz araç satılmıştı bir tane de metalik gri vardı..Yarı deri olan paket ambinete olanı galiba..Bem sunroof istemiyorum ama 5 kollu Çelik jant istiyorum..150hp olmuş benzinliler..sizi tam olarak nasıl bir araç istiyorsunuz?

Benim aracimin süspansiyon lari yumuşak olmali konforu daha on planda tutuyorum buda ambidente de var satis temsilcisi elif hanim yanlis hatırlamıyorsam cok ilgilendi bayada bilgi sahibi ambidente olmasi lazim yari deri koltuk olan sunrof ve xzenon kesinlikle istiyorum hiz sabitleme ve isik paketi vardi aynen en bastaki beyaz arac satilmisti sizin bahsettiginiz arac yaninda duruyordu tam brnim Iste gim ozellikte ama renk beyaz istiyorum arti ic dosemesi bejdi bemim ici gri civicten sonra kesinlikle siyah ic doseme istiyorum ben yil sonunj bekleme karari aldim aracimi simdiden satmayi düşünüyorum cunku piyasasi su anda iyi soz ne zaman karar vereceksiniz hocam beraber bi indirim alabiliriz belki istedigim araci bulursam 100k civari hic dusunmeden giricem ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 3 Ağustos 2014; 16:03:45 >

• Simdiye kadar hic dizel aracim olmadi aracimdan geyet memnunum ama hicbirzaman agiz tadiyla binemedim şehir ici 12 lt ler psikolojimi bozdu resmen a3 7 8 lt benzin yakiyormus performans benim için gayet önemli tam benim istedigim bir arac olur benzinli ama tek atimlik kursunum var eger oda acitirsa birdaha degistirmem cok zor olur buyuk zorluklarla bu parayi denklestirecegim cunku bu nedenle bu zevkimden feragat edecegim ayrica golf motoru varmis surdum biliyorum deyince sadece motor degil sanziman ve sasi a3 un cok üstündür kesinlikle daha iyo gider testte farkedeceksiniz dedi arti 110 hp ye cikmis gucu golf devrini aldiktan sonra beni tatmin etmisti bu nedenle 110 luk a3 unde yeterli olacagini düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

Benim aracimin süspansiyon lari yumuşak olmali konforu daha on planda tutuyorum buda ambidente de var satis temsilcisi elif hanim yanlis hatırlamıyorsam cok ilgilendi bayada bilgi sahibi ambidente olmasi lazim yari deri koltuk olan sunrof ve xzenon kesinlikle istiyorum hiz sabitleme ve isik paketi vardi aynen en bastaki beyaz arac satilmisti sizin bahsettiginiz arac yaninda duruyordu tam brnim Iste gim ozellikte ama renk beyaz istiyorum arti ic dosemesi bejdi bemim ici gri civicten sonra kesinlikle siyah ic doseme istiyorum ben yil sonunj bekleme karari aldim aracimi simdiden satmayi düşünüyorum cunku piyasasi su anda iyi soz ne zaman karar vereceksiniz hocam beraber bi indirim alabiliriz belki istedigim araci bulursam 100k civari hic dusunmeden giricem ben

Aynen ben de yıl sonunu bekliyorum..Aynı özelliklerdeki bir araç istiyorum özellikle ambiente nin süspansiyonları çok başarılı..Beyaz alacağım çünkü siyahın bakımı gerçekten çok ama çok zor..Beyaz araba siyah iç döşeme alırım herhalde..Sunroof o kadar da önemli değil benim için..Qashqaim var onda panoramik cam tavan var,ondan sonra a3 sedan ın sunroof u kelebek cam gibi kaldı :) Onun yerine geri görüş kamerası ve ön park sensörü taktırırım..Ön park sensörü 100euro geri görüş 450euro..Göz göre göre bir yere vurmayalım arabayı..Şu yer mantarları ve babalardan nefret ediyorum..Qashqai ımı ve babamın cilo sunu satıp almayı düşünüyoruz biz de..Mutlaka haberleşelim almadan evvel..Ağustos'ta bütün fabrikalar kapalı,ilk partiler eylül sonu ekim başı gelir şu an sipariş verirseniz dediler bana da..Cumhurbaşkanlığı seçimi,kur vs vs bir sürü parametre var bu fiyatı etklileyecek olan ama her ne olursa olsun yıl sonu daha avantajlı olur diye düşünüyorum..Bu arada sahibinden de 10k kilometreye gelmiş araçlara 0 fiyatı çekenleri anlamak mümkün değil..Hasta bu millet..

• quote:

Simdiye kadar hic dizel aracim olmadi aracimdan geyet memnunum ama hicbirzaman agiz tadiyla binemedim şehir ici 12 lt ler psikolojimi bozdu resmen a3 7 8 lt benzin yakiyormus performans benim için gayet önemli tam benim istedigim bir arac olur benzinli ama tek atimlik kursunum var eger oda acitirsa birdaha degistirmem cok zor olur buyuk zorluklarla bu parayi denklestirecegim cunku bu nedenle bu zevkimden feragat edecegim ayrica golf motoru varmis surdum biliyorum deyince sadece motor degil sanziman ve sasi a3 un cok üstündür kesinlikle daha iyo gider testte farkedeceksiniz dedi arti 110 hp ye cikmis gucu golf devrini aldiktan sonra beni tatmin etmisti bu nedenle 110 luk a3 unde yeterli olacagini düşünüyorum

Bence sakın dizel almayın..Piayasadaki en ekonomik ve en güçlü sedan bu..Arkadaşım 1.4 tfsi 140Hp uzun yol 1 depo ile ile 700km yaptı..Dizel ile kim uğraşır..

• quote:

quote:

Simdiye kadar hic dizel aracim olmadi aracimdan geyet memnunum ama hicbirzaman agiz tadiyla binemedim şehir ici 12 lt ler psikolojimi bozdu resmen a3 7 8 lt benzin yakiyormus performans benim için gayet önemli tam benim istedigim bir arac olur benzinli ama tek atimlik kursunum var eger oda acitirsa birdaha degistirmem cok zor olur buyuk zorluklarla bu parayi denklestirecegim cunku bu nedenle bu zevkimden feragat edecegim ayrica golf motoru varmis surdum biliyorum deyince sadece motor degil sanziman ve sasi a3 un cok üstündür kesinlikle daha iyo gider testte farkedeceksiniz dedi arti 110 hp ye cikmis gucu golf devrini aldiktan sonra beni tatmin etmisti bu nedenle 110 luk a3 unde yeterli olacagini düşünüyorum

Bence sakın dizel almayın..Piayasadaki en ekonomik ve en güçlü sedan bu..Arkadaşım 1.4 tfsi 140Hp uzun yol 1 depo ile ile 700km yaptı..Dizel ile kim uğraşır..

Bende bu araç için sene sonu indirimi için takipteyim.aslında150 hp benzinli motor daha mantıklı ama dizelin az yakması insanın aklını çeliyor.şehiriçi aynı güzergahta iki aracı test etmek lazım.fark 1 lt çıkarsa benzinli düşünmeden alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: icemy

quote:

quote:

Bende bu araç için sene sonu indirimi için takipteyim.aslında150 hp benzinli motor daha mantıklı ama dizelin az yakması insanın aklını çeliyor.şehiriçi aynı güzergahta iki aracı test etmek lazım.fark 1 lt çıkarsa benzinli düşünmeden alınır

Evet arada 1lt gibi bir fark var..Dizel özellikle bu araç için hiç mantıklı değil..Sahibinden de satanlar neden satıyorlar acaba anlamadım..Zaten o istedikleri paralara satmaları mümkün değil 0 dan çok para istiyorlar!!

• besiktas kullanıcısına yanıt
    Depo kaç lt acaba?

Ekleme:

Gidip baktım: 125hp 150hp 110hpdizel

Yakıt deposu kapasitesi (lt) 50 50 50
    Araç ağırlığı 1310 1325 1365
    Azami Hız (km/sa) 212 224 203
    0-100 km/sa (sn) 9,3 8,2 10,7
    Şehir içi Yakıt tüketimi (l/100 km) 6,1 5,8 4,4
    Şehir dışı Yakıt tüketimi (l/100 km) 4,2 4,1 3,6
    Ortalama Yakıt tüketimi (l/100 km) 4,9 4,7 3,9
    Fiyat x1000tl 85 90 91

Buna göre dizel almak mantıklı gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proxy1 -- 4 Ağustos 2014; 9:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Depo kaç lt acaba?

Ekleme:

Gidip baktım: 125hp 150hp 110hpdizel

Yakıt deposu kapasitesi (lt) 50 50 50
    Araç ağırlığı 1310 1325 1365
    Azami Hız (km/sa) 212 224 203
    0-100 km/sa (sn) 9,3 8,2 10,7
    Şehir içi Yakıt tüketimi (l/100 km) 6,1 5,8 4,4
    Şehir dışı Yakıt tüketimi (l/100 km) 4,2 4,1 3,6
    Ortalama Yakıt tüketimi (l/100 km) 4,9 4,7 3,9
    Fiyat x1000tl 85 90 91

Buna göre dizel almak mantıklı gibi.

Bahsettiğiniz fiyatlar nerede geçerli acaba?
  • 86 mı? Bomboş olsa bile çok iyi bir fiyat...95-96 ya dolusu alınır zaten ben de böyle bir fiyat bekliyorum kaç zamandır..Nerde sordunuz acaba?
  • Ben yol bilgisayarinda 12 den assagi bi deger cok nadir goruyorum civicte katalogda 7 gosyeriyordu surekli sehir icindeyim ama benzinli a3 tede 8 in altina dusecegimi düşünmüyorum bende isterim altimda 140 lik turbosu olan bi aslan olsun ama civicin yakit durumu beni inanilmaz soguttu sirf bu kotu animdan dolayi bile benzinli arac istemiyorum yil sonunu bekleme karari aldim fakat aracimi simdi satip satmama konusunda kararsizim piyasasi su anda iyi 55 ten gidiyor insallah yeni aracim ambidente xzenon ve sunrof lu a3 sedan olacak binmedigim arac kalmadi ama hicbiri beni a3 sedan kadar etkilemedi bu arada besiktas kardeşim bir depoyla bende 750 800 yapıyorum rezalet tuketimi olan civicimle ama doksana sabitlemekten cok sikildim uykum geliyor uzun yolda resmen psikolojim bozuldu artik benzinli a3 icin bu deger cok cok fazla bence uzun yolda 700 yakan bi arac sehir ici 500 u gecmez ya bir yanlislik var yada sizin gonlunuzden o gectigi icin gormek istemiyorsunuz benim icin performans cok onemli bi kriter ama artık ekonomi yapip aracimin keyfini surmek istiyorum dizel a3 kesinlikle uzun yolda 1200 leri görecektir 110 120 sabit hizla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 4 Ağustos 2014; 20:12:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mkelleci

Istanbul-Antalya 2 kişi + bebek, full bagaj ve klima acık genellikle 120-140km hız bandında 700km yolu 5.4lt ortalama ile geldim yani dizel olsaydı ne oldur bilmem ama ben dizel almadıgım için cok memnunum. Yolun buyuk bir kısmında ne motor ne yol sesi duymadık oldukça konforlu bir yolculuk oldu. Birkaç kez araca yüklendim ara hızlanmaları da beni hiç mahcup etmedi. Bundan once A200 amg vardı bende, bu arac o na gore nasıl söylesem daha sıkı üretilmis (rijit), parcaları birbiri ile daha uyumlu gibi bir his veriyor bana.

Donuş yolunda artan yükümüzle birlikte çok daha hızlı geldim ortalama 6.3lt oldu. Ortalama hızım 98km/s'miş giderken kaçtı acaba keşke baksaydım merak ettim gerçekten.
  • Kuray K kullanıcısına yanıt
    Audi sitesindeki fiyatlar.
    Baz donanım fiyatlarıdır büyük ihtimalle.
  • quote:

Ben yol bilgisayarinda 12 den assagi bi deger cok nadir goruyorum civicte katalogda 7 gosyeriyordu surekli sehir icindeyim ama benzinli a3 tede 8 in altina dusecegimi düşünmüyorum bende isterim altimda 140 lik turbosu olan bi aslan olsun ama civicin yakit durumu beni inanilmaz soguttu sirf bu kotu animdan dolayi bile benzinli arac istemiyorum yil sonunu bekleme karari aldim fakat aracimi simdi satip satmama konusunda kararsizim piyasasi su anda iyi 55 ten gidiyor insallah yeni aracim ambidente xzenon ve sunrof lu a3 sedan olacak binmedigim arac kalmadi ama hicbiri beni a3 sedan kadar etkilemedi bu arada besiktas kardeşim bir depoyla bende 750 800 yapıyorum rezalet tuketimi olan civicimle ama doksana sabitlemekten cok sikildim uykum geliyor uzun yolda resmen psikolojim bozuldu artik benzinli a3 icin bu deger cok cok fazla bence uzun yolda 700 yakan bi arac sehir ici 500 u gecmez ya bir yanlislik var yada sizin gonlunuzden o gectigi icin gormek istemiyorsunuz benim icin performans cok onemli bi kriter ama artık ekonomi yapip aracimin keyfini surmek istiyorum dizel a3 kesinlikle uzun yolda 1200 leri görecektir 110 120 sabit hizla

Hocam,araçta silindir kapatma teknolojisi diye bir şey var..Uzun yolda belli bir hızda sabit hızla giderken sadece 2 silindir çalışıyor ve inanılmaz tasarruf sağlıyor..Sorma ben de QQ ile 10lt den aşşağısını göreyim diye cenaze aracı gibi gidiyorum..Benim depo 65 lt a3 ise 50 lt..Valla 250 tl ye dolduracağım bir depo ile 550-600km yapsam öpüp başıma koyacağım..Dizel'i sırf o rölantideki sesi yüzünden almak istemem vallahi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Proxy1

Audi sitesindeki fiyatlar.
    Baz donanım fiyatlarıdır büyük ihtimalle.

www.audi.com.tr
    404 Resource at '/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0002.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf' not found: No resource found
    http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/pdf.Par.0002.File.pdf/dogus_otomotiv_audi.pdf

100.231 TL yazıyor dizeli için de o yüzden şaşırdım hangi fiyat geçerli diye

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.