Şimdi Ara

A3 Sedan (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.343
Cevap
59
Favori
265.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    3,16 var illa dizel olması şart değil ben memurum yılda 5000 km zor yaparım bana ideal araç gönül yeni c isterdi ama fiyatı uçuk geldi almak imkansız şuan o aracı a3 sedan cok basit gittim showroomda gördüm içi berbat böyle premium havası yok araçtaa
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aniil

    quote:

    Orijinalden alıntı: frknsysl

    C serisi o kadar düşük fiyat değil malesef. En alt paketi 145.000 tl den başlıyor ne 125.000 tlsi ? :) AMG si 170 bin tl yi bulur. Ama kesinlikle parasını hak ediyor yanında a4 falan hikaye.

    Hocam fiyatları yanlış biliyorsunuz..

    Yeni C 180 Benzin 1.595 cm3 156 PS 7G-TRONIC Style 121.200 TL

    Yeni C 180 Benzin 1.595 cm3 156 PS 7G-TRONIC Avantgarde 136.400 TL

    Yeni C 180 Benzin 1.595 cm3 156 PS 7G-TRONIC Fascination 148.000 TL

    Yeni C 180 Benzin 1.595 cm3 156 PS 7G-TRONIC AMG 151.500 TL

    her zamanki gibi bayiden yanlış bilgiler

    fiyatlar için teşekkür ederim hocam açıklandığını bilmiyordum yine de böyle bir araç için bu fiyatlar çok güzel ve yeterli

    bencee kesinlikle hakediyor çünkü şu anda fiyatına haketmeyen bir sürü araba Var piyasada.

    bundan bir tane 1.6 156 beygir düşürmek lazım yeni nesil düzeltilmiş otomatik şanzımanı kullanmak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bayiden sıfır 2013 a3 Sedan 1.6 TDI 105Hp Ambiente metalik lotus grisi renk

    ekstra olarak Xenon Far, LED arka farlar, advanced paket

    sunroof yok

    106.000 fiyat aldım

    fiyat nasıl arkadaşlar? Ayrıca bu araç alınır mı?
    Önerilerinizi bekliyorum.
  • Bence a3 sedan ve 1.6 tdi stronic kombinasyonu birleşince en alınır araçlardan biridir. Yalnız paket içeriği nedir onu da yazın, xenon falan Premium bir araçta artık olmazsa olmaz gibide başka ne extra var?
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    yukarıdaki standart donanımlara ilave olarak opsiyonel olarak aşağıdakiler var.

    metalik lotus grisi
    xenon plus far
    arka LED far
    advance paket
    deri direksiyon
    pasif hoperlör
    ön sis farları
    bluetooth
    MMI radio
    Cruise Kontrol
    digital klima iki bölgeli
  • isatil İ kullanıcısına yanıt
    Jettayı bile aynı donanımla alsanız yakın bir para ödersiniz. Bu açıdan mantıklı bir fiyat. Passat ise daha pahalıya geliyor. :)
  • Arkadaşlar merhabalar. ben de 2013 model bir A3 sedan için kapora ödedim merakettiğim birkaç kısmı size danışacağım.

    öncelikle aracın özelliklerini ilişikte ekliyorum. Araç 105bin tlye mal oldu.

    Sadece ambiente pakette olan "parlaklık paketi" diye de geçen camın etrafında krom çıta dönmesi olayına 2500 fiyat aldım. Hiç makul değil ve glacier beyaz için çok da gerekli mi bilemedim. dışarıdaki fiyatlarını biliyormusunuz?
    Camlara film yaptırma kısmında da kaç numara film önerirsiniz(cezai işlem de görmeme adına)? önler 1 arkalar 2 numara diye bir trend varmış sanırım. audi 650TL ye yapıyor dışarıda daha makul yaptırılabilir mi ?
    Yine sadece Sadece ambiente pakette olan Cruise control ekletilmesi için de 1200 TL fiyat aldım. garantiden çıkmaması adına sanırım dijital aksam dışarıda yaptırılamıyor ama sonradan orjinal serviste eklenen cruise controlün yakıt tüketimine etkisi olur mu?

    aynaların elektrikli katlanması gibi geri görüş kamerası gibi ön park sensörü gibi dışarda yaptırılabilen hamleler sanırım aracı garantiden çıkarır değil mi çünkü doğuşoto kendi bile eklemiyor?

    şimdilik bu aracın fiyatını 105 bin tl nin üzerine çıkarabilecek hiçbir hamle yapmadım. zamana yaymayı planlamaktayım. önerileriniz için şimdiden teşekkürler
     A3 Sedan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakmangir -- 13 Nisan 2014; 10:27:57 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tariiik

    hocam 25.737 euro ediyor bunu şu anki kur olan 2,9353 ile hesaplayınca 75bin türk lirası yapıyor şimdi siteye de baktım 106bin lira diyor anahtar teslim bu fark nerden geliyor? sizin gösterdiğiniz fiyat 75bin tl çünkü

    dostum ÖTV ekleniyor o fiyata bi okadar
  • Cruise kontrolü taktırman uzun yol yapıyorsan faydalı. Geçen yıl cruise kontrol için maslak doğuştan 700tl demişlerdi. Benim araç 2012 sportback 2013ler farklı olabilir. Uzun yolu bu araçla yapmadığım için yaptırmamıştım.

    Cam filmini sağda solda yol kenarında 50tl diye ilan görüyorum. Üstelik çizilmez amerikan diyor. Güvenip yaptırmadım ama 650 gereksiz. Dışarıda yaptırırsın. Zaten emin ol onlarda o işi serviste yaptırmıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tariiik T kullanıcısına yanıt
    en fazla 100 eder oda dizeli değmez yani 115 bin fazla ver bmw tekno plus al
  • Dün bir audi bayisini ziyaret ederek aracı inceleme fırsatı buldum. 105.000-TL fiyat aldım ve henüz pazarlık etmedim.

    Bir defa dış konsol her zaman ki gibi audiye yakışmış son derece şık. Aracın içi de tasarım olarak fena durmuyor üç dört ay sonra gözlerimiz alışır.

    İncelediğim araç 1.4 tfsi 140 hp ilk bakışta fiyat uygun görünüyor ama maalesef donanımı prem. segmentin altında. Dikkatimi çeken radyo bluetooth vs işlemler için tasarlanmış kaygan ekran. Yani iç konsolu daha bir kokpit haline getirmek için mi yapılmış? anlayamadın çünkü çok fazla bir fonksiyonel özelliği yok. Yani film, klip vesaire izleyebilirmiyiz? yok. ön arka kamera özelliği var mı? yok. herhangi bir alarm falan özelliği var mı? yok. Sadece kaygan ekran ne işe yarıyor diye soruyorum radio, bluetooth falan filan diye cevap geliyor. Anlayacağınız iç konsola güzel bir hava vermesi için tasarlanmış fonksiyon fakiri bir mekanizma.

    Diğer taraftan araç fiyat ve segment ilişkisi açısından son derece boş (donanımsal olarak). Neredeyse radyonun antenini bile ek paket olarak satacaklar. En basitinden tek Cd li bir cihazı var nedir ki bunun maliyeti sanki? en uyduruk araçlarda bile 6 CD ye geçilmiş. USB girişi yok ama sdcard ve AUX girişi var. Camlar siyah değil, farlar zenon degil. Anlayacağınız 105.000-TL ye el sıkışırsanız oradan 135.000-TL ye falan ancak çıkarsınız.

    Bir de şu audi nin arkamdan sürekli araması da hoşuma gitmiyor. Yahu kardeşim biraz ağır olun artık belli bir segmente hizmet ediyorsunuz. Gelen müşterinizle ilgilenin ziyaretlerinizi yapın ama habire arayıpta insanı yıldırmayın. Marka fanatiği değiliz ki, aynı ayarda bir çok seçenek var.

    Kısacası A3 sedan şahsımda çok fazla bir sempati bırakmadı. antipatide duymuyorum ama maalesef beklentilerimin gerisinde kaldığını söyleyebilirim.




  • Baştan beri aynı şeyde birleşiliyor.
    Araç fena değil ama başka markalardaki standart donanımı eklediğinizde fiyat alıp başını gidiyor.
    Bana geçen ay ambition paketli siyah bir araç için telefonla 102bin tl fiyat vermişlerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tariiik

    arkadaşlar bu arada alanlar, kullananlar, deneyenler fiyat alanlar almak isteyenler yorumlarını yapsınlar bu konuya lütfen. hiç canlı bir konu değil 20-30 sayfaya kadar gitsin istiyorum

    ben de a3 sedan almak istiyorum daha önce fiyat alanlardan veya arabayı alanlara veya bilgililere bir danışayım sizce şu araca ne kadar fiyat ister doğuş

    a3 sedan ambition 1.6 tdi
    altı kesik 3 kollu spor direksiyon
    otomatik klima
    zenon led farlar
    cam tavan
    radyo ekranı
    iphone bağlantısı

    sizce sıfırda kaç ister doğuş bu donanıma

    105-107.000 civarıdır

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2013 model 0 a3 sedan ambition 1.6 tdi satın aldım, araç haftaya salı günü gelicek.
    standart donanım üzerine led farlar ve siyah parlak renkte araç için 99.650TL ödedim.
    önceki arabam 2010 model 3.20d idi. ona göre tabiki ufak bir araç, ben de alışamayacağımı düşünmüştüm.
    ama 3-5 gündür kiralık bir a3 sedan kullanıyorum ve çok çabuk alıştım, sonra da kararımı verdim.

    bu arabanın kıyaslamasını bmw nin 3 serisi ya da mercedes in c serisiyle yapmak doğru değil bence. çünkü benzer donanımlarda bir
    bmw ya da mercedes te fiyatlar 170.000TL civarına çıkıyor. cla serisine göre ise dış görünüm olarak çok daha kibar olduğunu düşünüyorum.

    beni en çok şaşırtan yakıt tüketimi, henüz bir depoyu bitirme şansım olmadı, elimde de herhangi bir veri yok, fakat 3.20d ye göre önemli ölçüde az yaktığını hissediyorum. yol tutuşu, hızlanması ve aracın sessizliği (3.20d kullandıktan sonra) bu araçta hiç gitmiyor yahu dedirtmedi bana.

    135.000TL gibi rakamlara çıkabilseydim, hiç düşünmeden 3.20i alırdım (1.6 benzinli). ama bütçem şimdilik buna izin vermedi. karar vermemdeki en önemli etkenler de, aracın dizel olması, bir sonraki kasa değişimine uzun yıllar olan, yeni nesil bir araba olması ve dış görünüşü. içi gerçekten beni de çok etkilemedi, ama mevcut bütçelerle kötü bir seçim yaptığımı da düşünmüyorum.




  • Hayırlı olsun, güle güle binin.
  • dt.erdenay D kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 sedanda alinacak minimym bence ambition xenonlu aractir... sekil olarak zarif duruyor ama hafiften arkasi kucuk hb ye oranla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu audi'nin isimlendirmesine uyuz oluyorum ambition ambiente attraction hepsi birbirine benziyor hangisinde ne var her sefer karıştırıyorum. Ben bayiye bir mail atıp SLine Ambiente donanım için fiyat istemeyi düşünüyorum. 1 Mayıs tatilinden yararlanarak 1.4 140hp lik versiyon ile test sürüşü yaptım. Motor performansı konfor ve sessizlik açısından gayet iyi buldum. Araç 120 ile giderken bile spor modda gazı köklediğinizde hafifde olsa sizi geriye yapıştırıyor ve çabuk hızlanıyor bir baktım 190 a çıkmışım göstergelere bakınca fark ettim o kadar hızlı gittiğimizi.

    Şimdi almak istediğim özellikler şunlar:

    Altı kesik 3 kollu direksiyon
    F1 şanzıman (direksiyonda +- düğmeleri)
    S line paket (sadece dış veya iç dış olabilir fiyata göre)
    17 Jantlar

    Aracın resimdeki gibi görünmesini istiyorum özellikle jantları çok beğendim sadece siyah yerine beyaz bir araç terchi ederim. Bunlar olmazsa olmazım ama eğer bunlarla fiyat 130bin üstüne çıkacaksa gidip BMW almak daha mantıklı. Bu saydığım özellikler 110bin civarına alınabilir mi sizce?

    Ayrıca araçta led ve xenon standart diye biliyorum ama yanılıyo muyum?
     A3 Sedan A3 Sedan
     A3 Sedan A3 Sedan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaGeSuKo -- 5 Mayıs 2014; 14:39:25 >




  • led ve xenon standard değil, istediğin araba tabiki 110.000tl civarına alınabilir, özellikle dış s-line arabaya çok başka bir hava katıyor.
    ben de öncelikle a3 sedan siparişi vermiştim, ama a4 te akşam üstü bir fiyat indirimi oldu ve kararımı değiştirip a4 siparişi verdim. seneye kasa değiştirecek olması çok büyük bir dezavantaj belki, ama mevcut siparişimin üzerine 25.000TL verip a4 e binmek, aklımı çeldi.
  • @dt.erdenay size a3 sedan ile ilgili herhangi bir fiyat teklifi yapıldı mı yapıldıysa paylaşabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.