Şimdi Ara

A3 Sedan (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.345
Cevap
59
Favori
302.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • A4 alacağıma her türlü benzinli ise c180 dizel ise 3,20

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kuray

quote:

Orijinalden alıntı: alphi3458

A 4 demişken bence o fiyata tam bir fiyasko olmuş araç

Fiyat listesinede tatlı gözüküyor ama doluluk arttıkça fiyaskoya dönüyor.

Şahsi düşüncem şöyle ilerliyor ve kendi içimde döngüye giriyorum:
    Mercedes C200d almak yerine A4 2.0 TDI almak çünkü benzer fiyatlara 2.0 TDI alıyorsun
    2.0 TDI almışken hem de C200d almamışken bari quattro alalım
    2.0 TDI Quattro orta dolulukta minimum 220.000 TL, LED olsun Virtual Cockpit olsun derken 240-250 olacak
    240-250 olunca da hem o fiyata A6 var hem de A4 için fiyat çok yükseldi, benzinlisi mantıklı bir seçenek.
    Benzinli olursa da hem quattro olmayacak hem de neden C180 almayalım

Fırsat bulduğum anda gidip incelemek istiyorum. Şu sıralar fiyat yüksek gider ama 2016 sonu - 2017 modellerin girişi fena olmayabilir. O fiyatlara çıktıktan sonra A5 Sportback 2.0 TDi Quattro ve epeyce opsiyon da alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: M.L.Crassus

quote:

quote:

Mercedes C200d almak yerine A4 2.0 TDI almak çünkü benzer fiyatlara 2.0 TDI alıyorsun
    2.0 TDI Quattro orta dolulukta minimum 220.000 TL, LED olsun Virtual Cockpit olsun derken 240-250 olacak
    240-250 olunca da hem o fiyata A6 var hem de A4 için fiyat çok yükseldi, benzinlisi mantıklı bir seçenek.

Fırsat bulduğum anda gidip incelemek istiyorum. Şu sıralar fiyat yüksek gider ama 2016 sonu - 2017 modellerin girişi fena olmayabilir. O fiyatlara çıktıktan sonra A5 Sportback 2.0 TDi Quattro ve epeyce opsiyon da alabiliyorsunuz.

Geçen hafta sonu A5 A4 ten 20 bin lira uygundu

• quote:

quote:

quote:

A5 dışardan çok hoş fakat içersinde kullandığı eski ve iç bayan Audi klasik tasarımıyla almayacağım bir araba.
    Sürüş keyfi gerçektenden de keyifli, s-line süspansiyonları olan alçak ve ince yanaklı lastikli bir araç var arkadaşımın, arada kullanıyorum. Geçen hafta o araçla kaza geçirdik, aracın sol tarafı tamamen yok ön soldan bariyere girdik, 50.000 TL hasar çıktı.

A4'e gelince iç tasarımı cidden çok başarılı olmuş, gerçekten yenileyici. Virtual Cockpit ile de cidden üst segment hissi veriyor. Virtual Cockpit, Navi Plus ile alınmak zorunda olduğundan ortadaki ekranda efsane oluyor.
    Klima bölümü de cok şık. Özellikle derece ayarlanan tekerlerin üstündeki ekran hoş hissettiriyor.
    Türkiye'deki araçlarda yok ama video'da izlediğim çerçevesiz dikiz aynası var o da çok modern, tabi kaza anında kötü, yukarıda anlattığım kazada başımı dikiz aynasına çarptım, eğer bu A4'teki çerçevesiz ayna olsa saplanmıştı kafama.

Bir çok artısıyla A4 cidden farklı hissettiriyor. Bu sınıftaki araçlardan ben BMW 3 serisinin iç ve dış olarak nerdeyse diğer tüm BMW'lerden aynı olduğundan dolayı eliyorum.
    Geriye A4 ve C kalıyor, sonra da yukarıdaki döngüye giriyorum.

• Audi kasko ve trafik sigortası nakit 2,900 tl fiyat aldım yazık vallahi ya 1050 tl trafik sigortası nedir ya

• Ben de geçen gün servise gittiğimde araçların hepsini inceledim. A6 çok büyük geldi öncelikle. A4 güzel tabi ama eski A4 den çok büyük farklılıklar yok bence. A4 büyüklüğüne çıkınca hadi A5 e de bakayım dedim ve hasta oldum. Ben bu A5, BMW 4 ve Mercedes Cupe modellerini tamamen subjektif olarak çakma porsche-ferrari gibi buluyorum (Hadi roadstar ların biraz gideri var). Ancak A5 e hasta oldum. Araba hadi bin gidelim diyodu.

Audi kasko ve trafik sigortası nakit 2,900 tl fiyat aldım yazık vallahi ya 1050 tl trafik sigortası nedir ya

1050 Sigorta için çokmuş

quote:

Audi kasko ve trafik sigortası nakit 2,900 tl fiyat aldım yazık vallahi ya 1050 tl trafik sigortası nedir ya

1050 Sigorta için çokmuş

Maalesef artık fiyatlar bu şekilde 10 yıllık ehliyetim var ve 3.aracım olacak tek bir kaza yok yaşım 29 geçen sene 400 tl olan sigorta bu yıl 1000 tl malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogicis -- 26 Aralık 2015; 17:13:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gogicis

Bu sabah itibariyle 2 yil olarak advance paketli attraction kiralayarak araniza katildim.Bu sayfadaki yorumlar tercihimde etkili oldu,paylasimda bulunan herkese tesekkur ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Sormak istediğim birşey var ne yapsam bu kiralamanın avantajını çözemedim ne hesaplasam hamesaplayayim cok pahalıya patlıyor kiralama seçme nedeniniz nedir? Şuan araç bakınıyorum avantajını çözersem belki bende kiralama yoluna gidebilirim

Orijinalden alıntı: turcoblanco

quote:

Orijinalden alıntı: Gogicis

Bu sabah itibariyle 2 yil olarak advance paketli attraction kiralayarak araniza katildim.Bu sayfadaki yorumlar tercihimde etkili oldu,paylasimda bulunan herkese tesekkur ederim.

Hayırlı olsun kazasız belasız binin. Sormak istediğim birşey var ne yapsam bu kiralamanın avantajını çözemedim ne hesaplasam hamesaplayayim cok pahalıya patlıyor kiralama seçme nedeniniz nedir? Şuan araç bakınıyorum avantajını çözersem belki bende kiralama yoluna gidebilirim

Kanımca vergi ödemesi gereken özel şirketler bazı masrafları kazançlarından düşüp kalan karın vergisini ödüyorlar. Serbest piyasada maliye kabaca kazancın % 40 ı kadar bir miktarı masraf gösterirseniz bi şey demiyormuş. Araç kredisi, kirasıi benzin, yediğiniz yemekler vs...Ama böyle vergiden düşme gibi bir durum yoksa çok anlamlı olmayacağını düşünüyorum.
    Not: arkadaşımıza hayırlı olsun hoşgeldin diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 26 Aralık 2015; 20:07:55 >

• galeriden sıfır olarak araç alınsa iyi niyet garantisinden faydalanılıyor mu, uzun süre şanzıman garantisi için ne öneriyorsunuz.
    Oncelikle iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.

Kiralamaya gelecek olursak:
    Kendi isyerim var,kazancimin %27 sini vergi olarak oduyorum.yani yaptigim kiralama harcamasinin %27 sini devlete vereceğime arabaya veriyorum.

bunun haricinde a3 örneğinden ve 1 senelik kullanim uzerinden gidecek olursak;kasko+sigorta(3000 tl),mtv(1000 tl),yıllık bakım,servis(1000 tl),kis lastigi alim,sökme,takma,saklama(500 tl).
    Yillik olarak yukardaki masraflari da yapmiyorsunuz.5.500 tl harcamayi benim yerime kiraya veren firma yapiyor.

100 bin tl ye satin alsam 1 sene sonra en iyi ihtimal 90 bin tl ye satarim.10 bin tl zarardayim.

Bunun yanında satin alirken kredi masrafi da olabilir.kredi faizi de cepte kaliyor.

Son olarak da 100 bin tl yi arabaya vermeyip bankaya yatirsam 1 yilda 110 bin tl olur.10 bin tl kardayım.

1 yillik hesapta araci satin alıp,1 yil sonra satsam cebimden 105.500 tl cikacak,90 bin tl girecek.15.500 tl zarardayım.
    1 yıllık kiralamada cebimden 15 bin tl cikacak(yillik kira bedeli ve + kdv ama kdv her ay mahsup edildigi için bu hesapta yok varsaydim).ustte bahsettigim vergi indirimi ve 5.500 tl yi dusunce geriye 5.500(15 bin-%27 vergi-5.500)tl maliyet kaliyor.100 bin tl de 110 bin tl olacak.4.500 tl kardayim.hele ilk duruma göre 20 bin tl kardayim.

isyerim olmasaydi vergi indirimini kullanmasaydim+kdv yi de odeseydim yani bireysel kullanici olsaydim Bu sefer cebimden 17.500(kdv li fiyat)-5.500=12.000 tl cikacakti.10 bin banka geliri vardi.2 bin tl zarardayim.ilk duruma göre yani satin almaya gore 13.500 tl kardayim.

Tabi ben bir kampanyaya Denk geldigim icin biraz daha uyguna kiraladim.bunu da söyleyeyim.ama kampanyasiz hali de yillik 2.000 tl pahalı sadece.
    @Doritoch@turcoblanco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gogicis -- 27 Aralık 2015; 1:28:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam is yerine vergi olayından dolayı kiralamak baya avantajlı o Zaman benim gibi düz memurlar icin satın almak bana daha mantıklı geldi matematik olarak hala avantajlı görünse de o aracın kiralık oldugunu bilerek kullanmak beni huzursuz eder. Tekrar kazasız belasız binin

Sizce nasıl kuzenime bakıyoruz şimdi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2015-model-audi-a3-sedan-1.6-tdi-110hp-ambition-s-tronic-257366434/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Güzel fiyat vermiş. Üstelik bir miktar pazarlık payı da vardır. Bu aracı 125 ten aşağı almamistir

• quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2015-model-audi-a3-sedan-1.6-tdi-110hp-ambition-s-tronic-257366434/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false

Güzel fiyat vermiş. Üstelik bir miktar pazarlık payı da vardır. Bu aracı 125 ten aşağı almamistir

Boya kaza yok dedi satıcısı gerçekten çok çok iyi bir fiyat pazarlık olmasa bile

• quote:

quote:

quote:

Boya kaza yok dedi satıcısı gerçekten çok çok iyi bir fiyat pazarlık olmasa bile

Son dönem kampanya ile sıfır kilometre ve bahsedilen özelliklere sahip aracı 113-114 civarı bırakıyorlardı. Tabii yıl içinde 120 üstü bir fiyata geliyordu. Kampanya devam ediyor ise bayilerle bir görüşün derim. Ya da sıkı pazarlık ile 110 civarına bırakırsa alın derim. Takdir tabii ki sizin.

• quote:

Orijinalden alıntı: qwertyytrewq999888

quote:

quote:

quote:

Son dönem kampanya ile sıfır kilometre ve bahsedilen özelliklere sahip aracı 113-114 civarı bırakıyorlardı. Tabii yıl içinde 120 üstü bir fiyata geliyordu. Kampanya devam ediyor ise bayilerle bir görüşün derim. Ya da sıkı pazarlık ile 110 civarına bırakırsa alın derim. Takdir tabii ki sizin.

Dış S-Line aracı 114'e bırakmıyorlar , arkadaşıma bakıyoruz ondan biliyorum.

Ambition-Sunroof aracı bırakıyorlar 114bine beyaz renkli. Daha aşağısını görmedim. 250-300 düşer ancak. Vardıysa daha uyguna arayalım soralım.

Var mı bildiğiniz bu fiyattan aşağıda verecek?

Veya Sline paket 114e verecek? Şaka maka ben VW Gruba kızıyordum arkadaş yüzünden gide gele, Audi baka baka bu aracı ben de sevmeye başlamadım desem yalan olur, güzel araç alanlara hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 27 Aralık 2015; 22:20:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Orijinalden alıntı: qwertyytrewq999888

quote:

quote:

quote:

Dış S-Line aracı 114'e bırakmıyorlar , arkadaşıma bakıyoruz ondan biliyorum.

Ambition-Sunroof aracı bırakıyorlar 114bine beyaz renkli. Daha aşağısını görmedim. 250-300 düşer ancak. Vardıysa daha uyguna arayalım soralım.

Var mı bildiğiniz bu fiyattan aşağıda verecek?

Veya Sline paket 114e verecek? Şaka maka ben VW Gruba kızıyordum arkadaş yüzünden gide gele, Audi baka baka bu aracı ben de sevmeye başlamadım desem yalan olur, güzel araç alanlara hayırlı olsun

Bayilerden fiyat almakta fayda var. Aynı duruma ben az daha düşüyordum, ikinci el fiyatı ile kampanya fiyatını karşılaştırıp sıfır aldım. Malum sitelere verilen ilanlardaki fiyatların altında araç bulabilirsiniz kampanya kapsamında. Dediğim gibi takdir sizin. Sadece aramanızı ve fiyat almanızı öneririm. Saygılar.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.