Şimdi Ara

A3 Fsi ile S-Line Ne Demek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2005 model a3 almayı planlıyorum. Ama s-line ve fsi diye iki modeli var. Peki bunlar ne demek? Yani diğer modellere göre ne farkları var. Birdehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-2006-s-line-64128079/detay/ ilandaki araç alınırmı? Hasar kayıtlı diyor. Bu hasar kayıtlı yada pert kayıtlı ne demek oluyor. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Evet ben de merak ediyorum bu hasar kayıtlı pert kayıtlı olayı nedir???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradient -- 23 Kasım 2011; 0:14:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gradient

Evet ben de merak ediyorum bu hasar kayıtlı pert kayıtlı olayı nedir???

Son zamanlarda çok fazla söylenmeye yazılmaya başlandı. Adam direklerde ve şasede sorun yok ama pert kaydı var diyor. Nasıl oluyor anlayamıyorum.
  • Fsi direk benzin enjeksiyonu - S line ise pakettir. Özel yapım, aerodinamik olarak geliştirilmiş olarak eklenen parçalar
    Sportif görünüm anlamına geliyor.
  • süspansiyon farkıda olması lazım. ambition sline da spor süspansiyon oluyor ve arabayı baya sertleştiriyor bu olay..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hougras

quote:

Orijinalden alıntı: gradient

Evet ben de merak ediyorum bu hasar kayıtlı pert kayıtlı olayı nedir???

Son zamanlarda çok fazla söylenmeye yazılmaya başlandı. Adam direklerde ve şasede sorun yok ama pert kaydı var diyor. Nasıl oluyor anlayamıyorum.

Direklerden kasıt aracın takla atmamış olması olsa gerek . Şase ise aracın iskeleti denebilir .

Bunlar olmadığı halde hasar kaydı varsa sigortadan para almak için yapılmış olabilir ki bu da sizin için çok riskli . Allah korusun olurda kaza yaparsan arabanın anahtarını hurdacıya bırakır çıkarsın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.