Şimdi Ara

A3 1.4 TFSİ KULLANAN VARMI ARAMIZDA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar a3 alma arifesindeyim. tek kapı 2010 model ambtion bakıyorum. Kısmetse temiz bişi bulursam alıcam ama kafam takılan şunlar var,
    Araç dsg olucak hali ile artık şans elimde patlarsa katlanıcaz.. Bu kasada dsg arzası çok veriyor mu?(tabiki veriyor ama bir jetta kadar veriyor mu?)
    2.ci olmazsa olmazlarımdan yakıt tüketimi genelde hiç basmıyorum ve şerhir içi şehir dışı hız sabitleme açık. Aracın videolarına bakıyorum çok az yakıyor. Acaba durum böylemi yakıtından memlunmusunuz?. Çünkü lpg alıştım ayda ortalama 1000 kmh yapmama ragmen cebimde 250tl para çıkıyor(benzini de var) hesapladıgım kadarıyla 3 aşşagı 5 yukarı aynı yakıyor gibi. Biri forumda yazmıs 1 depo ile 900 kmh(sakin ve sabırlı şekilde tabi)
    Ve bir diger sorum ise aracın baz ses sistemi nasıldır? tatmin edici mi yoksa eh dedirten bir cinsten mi?
    Birde araçta kaç airbag var? bilgilendirebilce arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    hayırlı akşamlar arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GTS1907 -- 31 Mayıs 2015; 23:30:29 >

• Hocam ses sistemi olsun vitesi olsun hava yastığı sayısı gibi şeyler hakkında bilgim yok ama Nisan ayında İstanbulda kuzenimin düğünü için gittiğimde sağa sola koşuşturmaca için vermişlerdi bana 2011 model a3 full donanımdı bixenon falan da vardı ambition donanımdı emin olamıyorum 1.4tfsi s-tronic şanzımandı araç oldukça düşüktü kilometresi şaşırmıştım hatta daha 38bindeydi. Şehiriçi ortalaması ben aldığımda 8.2 idi. Gece 12 de Şişli - Üsküdar yaptım daha sonra da Üsküdar sahilyolu - Kadıköy - Caddebostan gitmiştim. Açık trafikte benim ortalamam 6.9 olmuştu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayu

Hocam ses sistemi olsun vitesi olsun hava yastığı sayısı gibi şeyler hakkında bilgim yok ama Nisan ayında İstanbulda kuzenimin düğünü için gittiğimde sağa sola koşuşturmaca için vermişlerdi bana 2011 model a3 full donanımdı bixenon falan da vardı ambition donanımdı emin olamıyorum 1.4tfsi s-tronic şanzımandı araç oldukça düşüktü kilometresi şaşırmıştım hatta daha 38bindeydi. Şehiriçi ortalaması ben aldığımda 8.2 idi. Gece 12 de Şişli - Üsküdar yaptım daha sonra da Üsküdar sahilyolu - Kadıköy - Caddebostan gitmiştim. Açık trafikte benim ortalamam 6.9 olmuştu.

İstanbul gibi bi yerde cok iyi bir tuketim degeri.
    S-tronic gercekten ekonomik kiliyor araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7.5 DSG sorunu varmı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.