Şimdi Ara

A12 Bionic İşlemci Antutu Testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam. Her ne kadar sentetik test de olsa ortaya çıkan sonuçlar Apple’ın A12 işlemcisinin bir devrim niteliğinde sonuçlar ortaya koyduğunu gösteriyor. 7 nm işlemci şu an sadece iPhone XS ailesinde mevcut( ve de XR’da). Huawei de Kirin 980 ile birlikte 7 nm işlemciye sahip, bu işlemcili telefon ailesi de ekim ayında tanıtılacak. (Mate 20 serisi) Samsung ve Qualcomm tarafında ise 7 nm işlemciler yeni yılda tanıtılacak gibi gözüküyor. Merakla bekliyoruz.

Antutu’da Ağustos ayı sonuçları şu şekilde ;

Gördüğünüz üzere Snapdragon 845 işlemcili telefonlar Apple ürünlerinin önündeyken yeni A12 işlemciyle beraber Apple liderliği tekrar ele alacak gibi görünüyor. Kirin 980 Snapdragon 855 sonuçlarını da görmek gerek tabi ki.

Not: iPhone XS modeli yaklaşık 3bin puan daha fazla alıyormuş...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam bizim merakimiz işlemci değil yenilik oldu ama yenilikte göremez olduk yanii kişisel algilama ama bu işlemci rekorlarin sonu gelmiyecek gibi A13 işlemciyi beklerim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yeniliğe açız fakat 7 nm işlemci de bir yenilik sayılabilir. Rekorların sonu yok fakat çıta bu kez ciddi anlamda yükseldi. :)

• Son kullanıcı tarafında pekte bişey ifade ettiğini düşünmüyorum bu puan olayının. zaten kullanıcıların %90ı sosyal medya, video izleme, mesajlasma, konusma olayını yapıyor. haliyle piyasada pek cok telefon bunları sorunsuz yapabilir kabiliyette oldugu için son kullanıcı için şukadar puan almış filan tırı vırı işler.
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    5S’i çıktığı günden bu yana kullanıyorum 5 sene oldu. 5 ile arasında işlemci farkı bayağı fazla olmasaydı bu kadar sene kullanamazdım. İlk defa 64 bit işlemci 5S’te sunuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

5S’i çıktığı günden bu yana kullanıyorum 5 sene oldu. 5 ile arasında işlemci farkı bayağı fazla olmasaydı bu kadar sene kullanamazdım. İlk defa 64 bit işlemci 5S’te sunuldu.
    işlemciler arası fark hemen her modelde zaten bariz şekilde oluyor. 5 ve 5s i ayıran işlemci gucu dısında sizinde belirttiğiniz 32-64 bir olayı. Ama bunlar işin teknik yanları. Bugun eşimde hala zamanında benim kullandıgım amerikadan alınma iphone 5 var ve eşimde o söylediğim %90lık kısımın içinde ve haliyle hala elindeki telefon işini görüyor. Kendisine yeni almayı kaç kez soylememe ragmen bana yetiyor ne gerek var ki diyor :)
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Gülümseyerek okudum, haklısınız hocam :D Aradaki farkları uzun veya kısa vadede anlayacak kullanıcı grubu %1 falandır sanırım :D Telefonun canını çıkartan tayfa diyebiliriz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Gülümseyerek okudum, haklısınız hocam :D Aradaki farkları uzun veya kısa vadede anlayacak kullanıcı grubu %1 falandır sanırım :D Telefonun canını çıkartan tayfa diyebiliriz :)
    Aynen öyle. işte bu yuzden bu rakamlar cok az insana bir anlam ifade ediyor. Sokaktan iphone kullanan 10 tane adam cevirsen geekbench antutu testi yaptınız mı yada duydunuz mu filan desek ne diyon sen yaa gibi bişey der herhalde. Bu arada bunu kucumsemek için de soylemiyorum asla yanlıs anlasılmasın bilmemesi gayet normal çunku adam o telefonu facebook instegrama girsin alo desin için kullanıyor.
  • Aradaki fark şu an yok gibi demek ki Apple’da yazılım optimasyonu konusunda eksik.

Hakkı Alkanın xs max tanıtımında x, xs,xs max ile yaptığı render işlemlerinin hepsi ortalama aynı zamanda bitiyorsa bir fark var diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.