Şimdi Ara

A101de Bu Hafta Aldın Aldın - Haftanın Yıldızları - Çok Al Az Öde - 1-6 Aralık 2018

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
13.900
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A101de Bu Hafta Aldın Aldın - Haftanın Yıldızları - Çok Al Az Öde - 1-6 Aralık 2018

A101de Bu Hafta Aldın Aldın - Haftanın Yıldızları - Çok Al Az Öde - 1-6 Aralık 2018

Daha fazla kişiye ulaşması adına konuyu ''Öne Çıkar'' butonuna basarsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E025DA543 -- 1 Aralık 2018; 1:12:38 >

• Tv alınır mı? Bana fiyatı uygun geldi. Anlayan arkadaşlar yorum yapar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatin kullanıcısına yanıt
    Bende merak ediyorum. A101 online sitesinde 100 tl a101 indirim çeki ile satışa çıkarsa bende almayi düşünüyorum.

• harca harca bitmez sanki millet mehmet cengiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süpürge nasıl

• tuvalet kağıdı sıcak geçen ay alışverişimde 32'li 44.50 di burada 35.8 e geliyor 32 tanesi
  • Helvayı bilen var mı nasıldır?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hindi füme + papia alırım ikisinin de fiyatı iyi
  • Enflasyon %20 olacak diyen Berat Albayrak'ı mentionlayalım arkadaşlar.
  • Eyvallah kullanıcısına yanıt
    Bunuda denedim fena sayılmaz ama benım favorim okyay helva

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Öyle diyon da efsane cuma da millet parayı saçmış. Bizim millet krize girse yine de parası bitmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar iyi görünüyor. Özellikle şunlar kesinlikle kaçmaz;papia tuv kağıdı,tahin,çorap,ayakkabı rampası
    şunlar da kesinlikle alınır : pirinç,kebir tereyağı,filiz reçel,doğuş bitki çayı,filiz makarna,leke çıkarıcı,makine temizleyici,patates,domates
    elektronik ürünlerde; tv 999 tl,çay makinesi,cezve, saç kurutma,sandisk 32gb gayet iyi ihtiyacı olan kaçırmasın
    diğer ürünlerde ; havlu,26 cm tava, banyo rafı gayet iyi fiyatlar
  • honor 7c nasıldır?
  • A101 namet hindi fume 150 gram fiyati cok iyi bilginize

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklu66

Bunuda denedim fena sayılmaz ama benım favorim okyay helva
    Okyay'ı duydum hocam bir ara n11'den veya gittigidiyor'dan alıp deneyeceğim. Okyay için soruyorum, Boğaz yakan şekerli tad Okyay'da var mı? Altan manisalı'yı da övdüler. Allah'ı var güzeldi, yarım kilosunda belki yarım kg baklavadan çok fıstık vardı. Ama boğazımı yaktı biraz. Yine de günde 100-150 gram yiyip 3-4 günde bitirdim.

• kavurmadan aldım.iyi görünüyor.
  • Hindi füme, döner ve çorap pamuksa iyi fiyat. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Tv alınır mı? Bana fiyatı uygun geldi. Anlayan arkadaşlar yorum yapar mısınız?
    3 ay önce yine a101 1999 liradan satmış enflasyona bak anasını satayım

https://forum.donanimhaber.com/27-eylul-a101-toshiba-49l2863dat-smart-led-1999tl--134628378
  • Filiz makarna iş yapar bana göre...Tahini zaten Göktepe'den aldım,helvayı da Tatlan'dan alıyorum...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.