Bildirim
A101de Bu Hafta Aldın Aldın - Haftanın Yıldızları - Çok Al Az Öde - 1-6 Aralık 2018
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tv alınır mı? Bana fiyatı uygun geldi. Anlayan arkadaşlar yorum yapar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyorum. A101 online sitesinde 100 tl a101 indirim çeki ile satışa çıkarsa bende almayi düşünüyorum.
harca harca bitmez sanki millet mehmet cengiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Süpürge nasıl
tuvalet kağıdı sıcak geçen ay alışverişimde 32'li 44.50 di burada 35.8 e geliyor 32 tanesi -
Helvayı bilen var mı nasıldır?
hindi füme + papia alırım ikisinin de fiyatı iyi -
Enflasyon %20 olacak diyen Berat Albayrak'ı mentionlayalım arkadaşlar. -
Bunuda denedim fena sayılmaz ama benım favorim okyay helva
Öyle diyon da efsane cuma da millet parayı saçmış. Bizim millet krize girse yine de parası bitmez
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatlar iyi görünüyor. Özellikle şunlar kesinlikle kaçmaz;papia tuv kağıdı,tahin,çorap,ayakkabı rampası
şunlar da kesinlikle alınır : pirinç,kebir tereyağı,filiz reçel,doğuş bitki çayı,filiz makarna,leke çıkarıcı,makine temizleyici,patates,domates
elektronik ürünlerde; tv 999 tl,çay makinesi,cezve, saç kurutma,sandisk 32gb gayet iyi ihtiyacı olan kaçırmasın
diğer ürünlerde ; havlu,26 cm tava, banyo rafı gayet iyi fiyatlar -
honor 7c nasıldır? -
A101 namet hindi fume 150 gram fiyati cok iyi bilginize
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Okyay'ı duydum hocam bir ara n11'den veya gittigidiyor'dan alıp deneyeceğim. Okyay için soruyorum, Boğaz yakan şekerli tad Okyay'da var mı? Altan manisalı'yı da övdüler. Allah'ı var güzeldi, yarım kilosunda belki yarım kg baklavadan çok fıstık vardı. Ama boğazımı yaktı biraz. Yine de günde 100-150 gram yiyip 3-4 günde bitirdim.quote:
Orijinalden alıntı: bozoklu66
Bunuda denedim fena sayılmaz ama benım favorim okyay helva
kavurmadan aldım.iyi görünüyor. -
Hindi füme, döner ve çorap pamuksa iyi fiyat. Teşekkürler. -
3 ay önce yine a101 1999 liradan satmış enflasyona bak anasını satayımquote:
Orijinalden alıntı: suatin
Tv alınır mı? Bana fiyatı uygun geldi. Anlayan arkadaşlar yorum yapar mısınız?
https://forum.donanimhaber.com/27-eylul-a101-toshiba-49l2863dat-smart-led-1999tl--134628378 -
Filiz makarna iş yapar bana göre...Tahini zaten Göktepe'den aldım,helvayı da Tatlan'dan alıyorum...
En Beğenilen Yanıtlar

harca harca bitmez sanki millet mehmet cengiz
![]() |
3 ay önce yine a101 1999 liradan satmış enflasyona bak anasını satayım
https://forum.donanimhaber.com/27-eylul-a101-toshiba-49l2863dat-smart-led-1999tl--134628378 |
Almayın hocam. Dolar 7 iken 1999₺ a satıyordu bu tvyi a101.. aynı tarihlerde 49” smart 4k olanını 2100e aldım şuan full hd ye bu para verilmez. Madem dolar endeksli zam yapıyolar son 3 ayda dolar %25 düştü
|
Benzer içerikler
- popüler prime limitsiz sosyal
- amazon indirim kodu
- windows 11 ürün anahtarı ücretsiz
- pckolik indirim kodu
- pegasus doğum günü indirimi
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo kargo ücreti ne kadar
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X