< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
A101+ Ziraat Kombo
-
-
N11 hergun 100/40 veriyor ev ihtiyaclarina o daha basarili
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N11 den nasıl kupon alıyorsunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hadi 500/50 ile paycell market %20'si birleştirince 750 liralık market harcamasına 50 Hadi iade + 150 paycell iade ile 750/200 kazanç sağlanıyor.
Yine Hadi 50 iadeye ek Poca ile 500 liraya kadar yapılan harcamaya 100 iade geliyor. İkisi birleşince 500/150 oluyor.
N11 de ne alıyorsunuz bu kuponla ben. Birşey bulamıyorum alicak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rezerved
-
hadi ile bankkart farklı platformlar.ikisinin kampanyasını birleştirip totalde 500/100 yapamazsın.1000/100 olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STumhaM -- 17 Eylül 2023; 12:58:30 > -
önce şişirip sonra kupon veriyorlar
-
Birleşiyor. Kasada Hadi üzerinden a101 plus kodunu kasiyere vererek giriş yapınca 500/50 iade geliyor, hadi kartla ödeme zorunluluğu yok.
ben hadi yi a101 de yüzde 10 indirimden yararlanmak için sebze meyve de kullanıyorum.bunda hadi de ödeme zorunluluğu var galiba.diğer türlü bilmiyorum.a plus ile bileşmesi kafaları karıştırıyor
-
Dediğin hadi "kart" kampanyası. 500/50 ise a101 plus iade kampanyası.
eyvaalah hocam öğrenmiş olduk
-
Bu arada şuan kredi kartı kampanyalarında en cazip olan ziraat bankası nın bankart kampanyaları.benim için kredi kartları alımında en zor alabildiğim kartdı.
diğer kredı kampanyalarında genelde her ikinci harcamadan sonra puan verirken bunda ise ilk harcamaya puan veriyor
-
Paycell kartla Hadi'ye yükleme yapmayı market sayıyor mu?
-
Hayır.
N11 100/40 kesti bu aralar birde peynir tereyağı gibi çabuk bozulabilecek ürünleri internetten almak sıkıntı hocam
150/40 değilmi o
-
a101 internet sitesi üzerinden yapıcagınız alışverişlere dikkat etmekte fayda varda, bir durum olması halinde kimseye ulaşamazsınız bilginiz olsun.Ayrıca internet sitesi 10-12 günden önce kargoya ürün vermiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 18 Eylül 2023; 11:23:47 > -
Valla ben alışveriş yaptım. 2 gün sonra elime ulaştı. Her üründe öyle 10-12 olayı yok yani.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
N11 de ne alıyorsunuz bu kuponla ben. Birşey bulamıyorum alicak |
N11 hergun 100/40 veriyor ev ihtiyaclarina o daha basarili
|
Birleşiyor. Kasada Hadi üzerinden a101 plus kodunu kasiyere vererek giriş yapınca 500/50 iade geliyor, hadi kartla ödeme zorunluluğu yok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X