Şimdi Ara

A101 Tereyağı, Kaşar, Süt İndirimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.128
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süt ürünlerine zam geldi. Fotoğraflardaki süt ürünlerinde çok iyi fiyatlar var. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Karlıdağ Tereyağı SKT 03/2023

Teksüt Kaşar Peyniri SKT 01/2023

Pınar Sütler SKT 01/2023

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 15 Ekim 2022; 12:26:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en ucuz süt 13ü geçecek sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

En ucuz market yarım yağlı sütler 13,25 TL, tam yağlılar ise 14 TL hocam. Barista sütün yağ oranı daha fazla olduğu için yoğurt yapımı için veya başka şeyler için daha ideal oluyor. Bu sebeple paylaşmak istedim.

Edit: Market tereyağları ise 122 TL. Tuzlu tereyağı arayanlar için Karlıdağ tereyağını kesinlikle değerlendirmesini tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 15 Ekim 2022; 12:35:0 >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Çoktan bindirdiler bile zam kelimesini duymaları yetiyor.

• Bu barista 1 lt mi ? Öyleyse bedava.

• 1 lt evet. Ben tam net çekememişim.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Bundan yoğurt olur mu acaba kapıda uygulamasında baktım var sepete 5 tane ekletti alacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir de ben indirim yazayım şu an Bozbeyi marka tam yağlı peynirleri indirimde özellikle olgunlaştırılmış gurme olanı güzel fiyatı da iyi .

• Market sütleriyle yoğurt yapacaksanız en iyi yoğurt Barista süt ile oluyor. Fiyatı da size uygun geldiyse yoğurt yapımı için rahatlıkla alabilirsiniz hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 15 Ekim 2022; 13:8:27 >
  • Baktim 600gr 55.90tl haftanın yıldızları ürünü mu hocam
    dün sanal market çalışanı ile konuştuğumuzda painirin artik gelmeyeceğini söyledi kampanyada olmayabilir o yüzden şimdiden bunu alsam mı bilemedim painir kare olan gibi mi tadi yağ oranı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 15 Ekim 2022; 18:8:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

hocam yağ oranı yüksek olduğu için belki lezzet olarak güzel olabilir ama bu sütler uht mantığıyla üretildiği için içindeki bakterilerin ölmesiyle besin değeri düşük bir yoğurt elde edileceğini düşünüyorum.

biz kızımız için sadece pastörize sütten yapıyoruz.

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz. Ben de sütçümüzden sipariş verip o sütle yoğurt yapıyoruz. Herkesin bu imkanı olmayabiliyor. O yüzden paket sütle yoğurt yapıyorlar. Barista süt ile biz de bir kere yapmıştık güzel oluyor. Bu sebeple önermiştim Barista sütü.

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Evet o peynir , denemek için bir tane alın beğenirseniz bitmeden gene alırsınız, şu an 600g peynir olup 60tl altına satılan hiç yok tadı da güzel.

• Karlıdağ tereyağını aldım.Tadı güzel.Tereyağ tuzlu olduğu için mi o tadı veriyor tam anlamadım.Migros tereyağları tuzsuz oluyor.

• Market kaşarlarına 100 lira üzeri para vermeyin arkadaşlar Kars'tan kargoyla getirtin aradaki farkı görün.

Çok daha ucuza alıyorsanız bütçe müsait değilse bir şey diyemem ama gidip de 150 liraya marketten kaşar almak en hafif tabirle enayiliktir.

• Önereceğiniz bir yer var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel oluyor. Pınar'ın normal yağlı sütü, Torku'nun daha sonra da Barista geliyor. Sek barista daha sulu oluyor. Yapmasını biliyorsanız usulünce gayet güzel yoğurtlar elde edebilirsiniz. Çoğu insan yapmayı bilmeyip bundan güzel yoğurt olmuyor diyor.

• kaşar uygunmuş

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Karsta ne kadar ? Var mı önerdiğin yer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler karlıdağ daha önceki kampayada 1 adet alabilmiştim. fena bir terayağ değil. tam bitmek üzere iken dün 2 tane karlıdağ aldım 114 ten fiyatı gayet iyi.

teksüt kaşar olduğu için aldım 3 adet tost peyniri tercih etmemeye çalışıyorum. yani o da %100 kaşar diyemeyiz ama tost peyniri almaktansa kaşar almak daha iyi.

tarabya almıştım 1 kg luk halen onları kullanıyorum. bunlarıda zamlardan önce alayım dedim.

tekrar haber veren arkadaşa teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.