Şimdi Ara

A101 Tereyağı, Kaşar, Süt İndirimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.145
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam Migros'un tereyağı da(Ak Gıda üretimli olduğu sürece) güzel ama tuzlu tereyağı olarak 10-12 senedir Karlıdağ kullanıyoruz ve memnunuz. Tabii eski tereyağları daha da iyiydi ama her ürünün kalitesi düştü maalesef.

Rica ederim. Teksüt kaşarı daha önce denemediğim için bir paket almıştım ama bu fiyata kaşar kalmadı artık. Tekrar mağazaya gidebilirsem bir paket daha alacağım. En kötü tostlarda falan kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

Karsta 120-125 civarı. Biz taze kaşar tükettiğimiz için eski kaşarın fiyatını bilmiyorum o biraz daha pahalı. Biraz araştırınca online olarak gönderen birçok yer var. En kötüsü bile market kaşarımsılarından iyidir. İsim verip reklamcı yaftası yemeyim şimdi ;)

• Bu marketlerden elinizden geldiğince soğuk veya donuk ürün almayın bence. Detaylı açıklama yazmıyorum ama gıda işi içerisinde olduğum için az çok soğuk zincir'de ne derece güvenilmez olduklarını biliyorum.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    3 harflilerden mi yoksa migros da dahil mj

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kasa yanında ya da giriş tezgahta satılan sütaş sütlerin son kullanma tarihleri çok yakın, dikkat edin. geçen gün iyice 10.95 tl ye düşürmüşler, önümde sıra bekleyen neredeyse herkes birer ikişer alıyordu, son kullanma tarihi 4 kasım dediğimde bazısı geri bıraktı.

milletimiz maalesef hala bu konuda çok bilgisiz.

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    18 gün için 1-2 litre süt ne ki? Yeri geliyor 1 günde kullanılıyor, millet gayet bilgili demek ki!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A101 de sepete atmışlar yoğurdu yerde bekliyordu bir kere satmak için kasanın yanında da bekletiyorlar ben pek almıyorum bu ürünleri hatta peynirler şişmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesele çabuk tüketmek değil, normalde uht sütlerin raf ömürleri uzundur ve kimi insan son kullanma tarihi bu kadar yakın ürün almak istemeyebilir. ben uyardıktan sonra da geri bıraktıklarına göre demek ki bakmamışlar. siz afiyetle tüketebilirsiniz.

• sucre S kullanıcısına yanıt

şişme direk gaz salınımı ve bakteri üreme belirtisidir. kesinlikle tüketilmemelidir. bazılarını biş iyokmuş gibi şişmiş pakedi sepetlerine attığını da görmüşlüğüm var.

• 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt

3 harfliler hocam. Aslında diğerleride 4/4 lük değil ama kötünün iyisi işte. 3 harfliler sıkıntı ben almam eşimede aldırmamaya çalışırım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.