Şimdi Ara

A101-ŞOK-BİM'de çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
14.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu marketlerde çalısan tecrübeliler var mı? Yazın bir tanesine geçmeyi düşünüyorum. Çalısma şartları vs nasıldır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

A101, Şok ve BİM'de Çalışmak: Bilmeniz Gerekenler

A101 mi, BİM mi, Şok mu?

A101, Şok ve BİM, Türkiye'nin önde gelen indirim market zincirleridir. Bu marketlerde çalışmayı düşünenler için, hangisinin sizin için daha uygun olduğuna karar vermeden önce bilmeniz gereken bazı önemli noktalar şunlardır:

Çalışma Koşulları:

Tüm üç market zinciri de genellikle benzer çalışma saatleri ve vardiya düzenleri sunar. Çalışma ortamı genellikle hızlı tempoludur ve fiziksel olarak zorlayıcı olabilir.

Ücret ve Yardımlar:

Ücretler ve yardımlar üç zincir arasında değişebilir. Ancak genel olarak, tümü asgari ücret veya biraz üzerinde ücretler sunar. Bazı marketler ayrıca çalışanlarına yemek yardımı, servis hizmeti ve sağlık sigortası gibi yardımlar da sağlayabilir.

Kariyer Fırsatları:

Kariyer fırsatları, marketin büyüklüğüne ve konumuna bağlı olarak değişir. Ancak genel olarak, tüm üç zincirde mağaza yöneticisi, bölüm yöneticisi ve diğer yönetim pozisyonları için terfi fırsatları bulunabilir.

Hangisinde Çalışılır?

En iyi çalışma ortamını belirlemek kişisel tercihlerinize bağlıdır. A101, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla tanınır. BİM, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle bilinir. Şok ise genellikle en düşük fiyatlara sahip market zinciri olarak kabul edilir.

Zincirler Arası Geçiş

A101, Şok veya BİM'de çalışan bir kişi, genellikle aynı sektörde olduğu için diğer market zincirlerine geçiş yapabilir. Ancak, her zincirin kendi işe alım politikaları ve prosedürleri olduğundan, başvurmadan önce bunları incelemeniz önerilir.

Sonuç

A101, Şok ve BİM, istihdam fırsatları sunan popüler indirim market zincirleridir. Hangisinin sizin için en uygun çalışma ortamı olduğu, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlıdır. Her bir zincirin çalışma koşullarını, ücretlerini ve kariyer fırsatlarını iyice araştırmak, bilinçli bir karar vermenize yardımcı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dh den birinin sana yürümesi ile sonuçlanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyurun sorabilirsiniz. diğerlerini bilmem ama BİMin şartlarını biliyorum.
  • İnternetten başvuru yapalı yaklaşık 2-3 hafta oldu. Hiç biri dönmedi tabi ki. Ben de başka bir markete girdim kasiyer olarak. Haftaya dersler bitince başlayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah düşürmesin böyle yerlerde çalışmaya. Birde avm de giyim mağazasında calisilmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 ay calıstım sok ve carrfourda toplam olarak tamamen gıdıcegın magazaya gore degısır gıdıcegın magazanın cırosu yuksekse cesedın cıkar ozellıkle sevkıyat gunlerınde carrefourdan bahsetmıcem onu sormamıssın sokta sıstem cok sacma 2 hafta calısıp cıktım magazasına gore degısıyor ama en az bır gun full cekıyosun (12 saat) normalde 8 saattır calısma saattın dedıgım gıbı ıs yukun magazaya gore degısır cok sıkılıdabılırsın cok yorulada bılırsın sabıt bır sey yok ve tamamen mudure gore degısır calıstıgın ekıp ve mudur kafa dengıyse cok keyıflı zaman gecırırsın ama benden sana tavsıye sok bımn a101den uzak dur carrefour ve mıgrosa basvur bu saydıgım ılk 3 sırket tamamen kolelıstırme uzerıne kurulu carrefour ve mıgrosta avrupa kafası var daha cok hakkını verıyorlar full cekme dıye bır sey yok her guun 8 saat haftada bır ızın sokta maas herseydahıl 1700 gıbı bırsey yol yemek dahıl carrefourda 1480 artı 180 yol var yemegı kendılerı dısardan soyluyor emın ol dısarıdan soylenmesı daha ıyı her turlu yemek ıcın verılen 180 nın uzerıne cıkıyosun ve carrefourda 3 ayda bır prım alıyorsun maasın yol paran +300 tl sana ozel personel kartı verıyorlar her ay ıcıne 80 tl yuklenıyor sokta mesaı sıstemı yok carrefourda mesaı yazdırabılırsın mesala bayramda calısırsan gunluk 100 tl alıyosun (gunlugun 50 lıra falan) boyle ekıbe ve magazaya gore degısır zorluk derecesı genel olarak ben sanslıydım fazla yorulmadım bu ıste

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.