Şimdi Ara

Haftaya BİM marketlerde Redmi 10 ve ŞOK marketlerde oyuncu koltuğu var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haftaya BİM marketlerde Redmi 10 ve ŞOK marketlerde oyuncu koltuğu var

Haftaya perakende gıda marketlerinde yine birbirinden farklı tüketici elektroniği ürünleri yer alıyor. Oyuncu koltuğu, mekanik klavye, akıllı telefon, oyuncu kulaklığı, çok fonksiyonlu yazıcı bunlar arasında.

17 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri

17 Haziran BİM aktüel teknoloji ürünleri arasında Redmi 10 akıllı telefon modeli yer alıyor. 6.5 inçlik Full HD+ ekran, Helio G88 yonga seti, 50MP ana sensör, 8MP ön kamera, 4GB RAM, 64GB depolama, 5000mAh batarya, 18W hızlı şarj gibi özellikler 4199TL olarak satılıyor.

Ayrıca Bkz.Haftaya ŞOK marketler yine Intel işlemci satacak, Corsair oyuncu ürünleri de var

Diğer taraftan HP markasına ait 50 milyon tıklama ömrüne sahip Pavilion 800 Türkçe mekanik klavye 699TL fiyat etiketine sahipken HP 2710 çok fonksiyonlu Wi-Fi yazıcı 899TL, Steelseries Arctis 3 oyuncu kulaklığı da 899TL şeklinde satılacak.

Haftaya BİM marketlerde Redmi 10 ve ŞOK marketlerde oyuncu koltuğu var

15 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

15 Haziran ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Rampage marka oyuncu koltuğu yer alıyor. Arkaya yatabilen gövde, 120Kg ağırlık kapasitesi, 3 fonksiyonlu kolçak, krom ayaklık gibi özellikleri olan koltuk 2299TL olarak satılacak. Diğer taraftan Rampage kablolu oyuncu kulaklığı da 159.90TL fiyat etiketine sahip.

• Millet oyunu buldu koltuğu kalmıştı şimdi tam oldu.

• fiyatlara bak 699 tl ye klavye, 899 tl ye kulaklık var, ne kadar güzel bir babalar günü hediyesi olur bunlardan, tabi baban ile kavga etmezsen :)

• Ben zamanında 800 TL ye almıştım koltuk katlanır masa sandalyesinde bilgisayar başında takılıyordum artık kramp giriyordu 🤣

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bim, Yazıcı paylaşıyor afişte, laser mi, deskjet mi tek kelime yok. Bilmeyen alır sonra bir bakar kartuş fiyatı yazıcıdan pahalı. Laser yazıcı olmadıkça almayın. Toner en azından dolar. Haa kartuşda dolar belki ama hiç hayır gelmiyor.

• Arkadaş memlekette ucuz birşey kalmadı

• Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt
    Adam yazıcının adını net yazmış. Bi zahmet google a yaz. Tüm özelliklerine bak. Uyuyorsa bir inceleme videosu seyret. Sonra fiyatını kontrol et çünkü N11 de bile daha ucuza satılıyor. Şu an en yüksek fiyat bu ilanda. Bu devirde bunları yapmadan ürün alan dolandırılmayı hak etmiştir zaten. Onun için üzülmeye gerek yok.

• sallami kullanıcısına yanıt
    Sen dediğimi anlamamışsın. O dediklerini herkes yapıyor. Bim gibi marketler kasıtlı olarak ürün içeriğini tam yazmıyor. Laser veya deskjet yazıla bilir.

• Redmi note 10 64 GB ve 4 GB ram 4bin tele aba şakamisiniz

Siz

• Arkadaslar 17 haziran da bimde satılacak olan casio erkek kol saatleri alınır mı? Fikriniz var mı?

• Turbetfurzey T kullanıcısına yanıt
    Bim'de 229TL

Ersa'nın kendi sitesinde kampanya var...399 TL'ye satılıyor.

cimri.com gibi sitelerden fiyatını sorgularsan, en ucuz 500TL'ye satılıyor

50 metre su geçirmezlik, quartz mekanizma, mineral cam...gibi özellikleri var. Avrupa'da yaşıyor olsan daha üst bir model al derim ama Türkiye şartlarında (Bu fiyata) iyi sayılır

www.cimri.com
    Casio MTP-V001D-1BUDF Erkek Kol Saati Modelleri ve Fiyatları
    https://www.cimri.com/kol-saatleri/en-ucuz-casio-mtp-v001d-1budf-erkek-kol-saati-fiyatlari,789514

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 12 Haziran 2022; 16:25:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgi için.

Yalnız ilk linkde şu gecirmezlik 0 metre yazıyor o biraz kafamı kurcaladi.

Hatalı yazmışlar. Diğer sitelere bakarsan 50 metre su geçirmezlik olduğu yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 12 Haziran 2022; 17:1:36 >
    Eyvallah hocam teşekkürler

Hocam 2 sene kadar önce sıfır seico 5 tam otomatik saat aldım. O zaman 600 liraydı. Saat canavar gibi ama sıkıntı şu : Tam otomatik olduğu için kolundan çıkarınca 18 saat kadar sonra duruyor. Yani hafta sonu eve gelince çıkarıyorum pazartesi sabah takayım diyorum haliyle durmuş oluyor. Sonra tak bir daha otomatik çalışıyor her defasında kur saati falan. Artık uğraşmak istemiyorum. Bimde ki saati bu yüzden alacağım. Üstelik 600 liraya aldığım seico saat şu anda 2800 lira bandında satılıyor. Sizce akıllı bir iş mi yapıyorum? Kılcal çizik dahi yok saatte.

Casio'nun en ucuz saatlerinden biri.Pilli quartz mekanizma var.Mekanik saate göre daha basit ve sorunsuz çalışır
    Alanların yorumlarına bakarsan çoğu memnun...Bu arada Casio'nun su geçiren saati de yok zaten.Hangi modelini alırsan al en kötü ihtimalle 30 metre su geçirmezlikle gelir.

Ben de deri kayış Edifice modeli var...Sadece metal kordonunu 550 TL'ye aldım.229 TL'ye bu modeli bulursan kaçırma derim. Öyle çok araştırılacak, üzerinde düşünülecek bir model değil. Standart, iş görür bir saat

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.