< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
A101 Hadi uygulaması (Eski A101 Plus) (26. sayfa)
-
-
Söke ve Sinangil de mi aynen Tam Buğday unu 2kg ?
Sinangil tam buğday aynı fiyatsa diğerlerine gerek yok.
Eğer alma imkanınız varsa hepsini unutun Tellioğlu Organik Tam Buğday ve Tellioğlu Siyez unundan başka un sokmayın evinize. (bazı hamur ürünleri beyaz un gerektirebilir)
Buyrun tanışın benden olsun bu bilgi.
Amazonda indirime girer yılda kaç kere.
amazonTellioğlu Organik Tam Buğday Unu 1 Kghttps://www.amazon.com.tr/Tellio%C4%9Flu-Organik-Tam-Bu%C4%9Fday-Unu/dp/B083KDT1F2Evde ekmek yapma kültürünüz varsa Tellioğlu Organik Tam Buğday evinizden eksik olmamalı. Beyaz unu hayatınızdan çıkarın bazı kek pastalar beyaz unsuz kıvamını bulmuyor o inlar hariç tabi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgiNotu -- 18 Kasım 2022; 0:58:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
101 hesaptaki tüm kampanyaları yine kaldırmış sabah baktım süte %20 vermiş,şimdi yok.
2 haftadır nazar değdirdik,kampanyaları iyice bozdular.
-
Ağız bakım haftasına 101 de müthiş bir kampanyayla !!!!!! katılmış.Millet sınırısız 1+1 veriyor,101 de 1 adet colgate %20 bakiye veriyormuş...
-
arkadaslar zamanınız gercekten bu kadar mı değersiz?
-
19/11/2022 Bugün Gelirsen’i; Aslı Börek Dondurulmuş Soğuk Baklava 400G. Etiket fiyatı 58 lira. %25 indirimle 43,50 liraya sahip olabilirsiniz.
Aynı ürün/benzer ürün;
Carrefour’da KG 139,90 lira, donuk değil.
Migros’ta fiyat bilgisi bulamadım.
Şok’ta fiyat bilgisi bulamadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O zaman yallah dışarı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şuan bende süt avakado var
Tadı nasıl acaba hocam bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tüketmedim hiç ama dondurulmuş olduğu göz ardı etmemek gerek. Çayın yanında tatlı niyetine yenilir gibi bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu hafta için seçilen ürünler hep toz (kabartma tozu, nescafe)
Bende de.Forumdaşlar hediye ekmek ve suyu,aynı gün yani 5. alımı yaptığımız gün alabiliyor muyuz yoksa onlar da farklı günde mi alınabiliyor?
-
Merhaba arkadaşlar, süt kampanyası var en ucuz ürünün %20si iade edilir diyor 5 tane süt alsak sadece 1 sütün %20si mi iade edilecek acaba önceden buna benzer bir kampanya vardı deneyimleyen oldu mu acaba
-
5. günü tamamladığın günden sonraki gün alabilirsin.
Kişiye özel kampanya olduğu için cevabı zor (açıklama olmadan), ama en ucuz ürünün ibaresi varsa 1 sütün 5 süte %20 gibi ibare varsa 5 süte de indirim yapar.
Bugün 5.suyu aldım.2 kasiyer vardı,ikisi de bilmiyor.artık gelecek sefer hediye suyu alırız.
-
Hocam, kampanya şartlarında yazıyor. 5. günü tamamladığın günden sonraki gün hediye suyu alabilirsin.
-
5 farklı günde markadan bağımsız olarak 5 litrelik su alınarak 5 kupon tamamlandığında, bir sonraki gün itibari ile yapacağın alışverişinde 5 litrelik su hediye edilecektir.
Burada anlatılan 5 gün boyunca 1 tane alacaksın 6.gun 1 tane bedava oluyor gibi.
Uygulamada sayaç var..eğer orada beş alım tamamlandiysa,hediye bir ürün aktif oluyor. Kasiyerin bir şey bilmesi gerekmiyor. Suyu alıp, ödeme sırasında plus kodunu vermeniz yeterli. Ben o şekilde aldım.kasada indirim olarak suyun bedeli düşüyor. Çalışan ile alakalı bir durum yok.
Zamanı değerli arkadaş açmış forumu bu konuları takip ediyor, yazılanları okuyor falan. Tavsiyem burada zamanınızı boşa harcamayın sayfayı kapatıp atomu parçalamaya devam edebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X