Şimdi Ara

A101 Market Fiyatlar (Oto Çocuk Yükseltme Koltuğu.. İyi Fiyat))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
15.046
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oto yükseltme koltuğunun fiyatı İstoç'ta toptancılarda bile 40 Tl'den aşağı değildi.

Mağazalarda 49'dan aşağı göremiyorum.
    25 Tl ye aldım. Mağazalardakilerden pek bi farkı yok.

Broşür ana sayfada:
    http://www.a101.com.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 29 Temmuz 2010; 23:06:01 >

• sütün tam yağlı olduğundan emin misiniz? bir de omo sıcak değil bence carrefour'dan 7 kg 15.50'ye almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

sütün tam yağlı olduğundan emin misiniz? bir de omo sıcak değil bence carrefour'dan 7 kg 15.50'ye almıştım

Sütten eminim. 4 kutu aldım.
    Carrefour'a uzak olduğu için oradaki fiyatı görmemiştim.
    Sonuçta Bim, A101 gibi marketler, bakkal gibi. İnsan gidince sadece ihtiyaçları ile bunun gibi çok cazip ürünleri alyor.
    Amcak hipermerketlerde listedekilerden fazla alışveriş yapınca bütçeyi zorluyor.

:İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mllm -- 6 Nisan 2010; 11:56:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mllm

quote:

Orijinalden alıntı: bayfatih2000

sütün tam yağlı olduğundan emin misiniz? bir de omo sıcak değil bence carrefour'dan 7 kg 15.50'ye almıştım

Sütten eminim. 4 kutu aldım.
    Carrefour'a uzak olduğu için oradaki fiyatı görmemiştim.
    Sonuçta Bim, A101 gibi marketler, bakkal gibi. İnsan gidince sadece ihtiyaçları ile bunun gibi çok cazip ürünleri alyor.
    Amcak hipermerketlerde liste dekilerden fazla alışveriş yapınca bütçeyi zorluyor.

yanıt için teşekkürler hocam

• a101 konusu açıyorum.. sütlü tatlıların tümü 1,5 tl diyorum.. konum siliniyor.. buda sıcak bir fırsat.. tabi anlayana.. inşallah buda silinmez..
  • tatlıların üreticisi firmada bunlar zannedersem kalite olarak bimden daha iyi.
    http://tatlikasik.com/
  • A101 bu sıralar BiM ve Hakmar'a karşı atağa geçti gerçekten de. Uzun zamandır piyasada etkili bir indirim gerçekleştiremiyorlardı. A101, Bim ve Hakmar'ı sürekli takip eden biri olarak A101'in şimdiye kadar yaptığı en etkili indirim olduğunu söyleyebilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süt 1 lt 1,45 yarım lt 0,95 olarak geçmiş A101 ??
  • arkadaşlar ariel israil malı bedava verseler almayın lütfen
  • Microzort ise USA malı. Ama beleş kullanıyorsun.
  • bim karşısında falan pek tutunamıyor.bizim burda yanyana bim ve a101 vardı.hangisinden daha ucuzsa ordan alıyordum a101 kapandı gitti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabusmg

arkadaşlar ariel israil malı bedava verseler almayın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

bim karşısında falan pek tutunamıyor.bizim burda yanyana bim ve a101 vardı.hangisinden daha ucuzsa ordan alıyordum a101 kapandı gitti...

+1+1+1
  • Forever BİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

a101 konusu açıyorum.. sütlü tatlıların tümü 1,5 tl diyorum.. konum siliniyor.. buda sıcak bir fırsat.. tabi anlayana.. inşallah buda silinmez..

hocam a101 de aylardır tatlılar 1,5 tl tatlıların muadilleri bimde 1,5 tl. yani ortada bi fırsat yok. ama bu süt normalde 1,45 1,55 civarlarında 99 kuruşa düşmesi fırsat tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcifci34

quote:

Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım

bim karşısında falan pek tutunamıyor.bizim burda yanyana bim ve a101 vardı.hangisinden daha ucuzsa ordan alıyordum a101 kapandı gitti...

+1+1+1

A-101 de çalısıyorum,yakın zamanda ne kadar zorlandığını göreceksin Bim'in.2 yılda yaklaşık 510 mağaza açtık,yıl sonu 750 ye çıkarmayı planlıyoruz.Bim'den baya bi kalifiye eleman bizim tarafa kaydı ve bu çok canlarını yaktı.El ilanlarından baska reklamı olmayan şirket korkusundan tv reklamları vermeye başladı

• Bu arada hafta sonu tüm mağazalarda Ahir Kaşar 400gr 4.50 tlden 3.50 tlye düşecek haberiniz olsunbi kaç tane daha sıcak indirim var ama heyecanı kacmasın
  • hocam bi de üreticilerini söylersen. bim in acaip markalarının üreticleri meşhur. a 101 de pek göremedik. sizden bekliyoruz indirm haberlerini. heyecanı faslan boşverin de hemen söyleyin. alacağımız şeylerse o vakite kadar kazaıklanmayalım başka yerlerden bekleyeilm o vakiti
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

tatlıların üreticisi firmada bunlar zannedersem kalite olarak bimden daha iyi.
    http://tatlikasik.com/

kazandibi var mı onu söyle
  • bim bence müthiş bi iş başardı düşük maliyetler. olağan üstü satınalma gücü ama bence fiyatlara pek yansıtmıyor. 1.50 ucuz dediğimiz tatlıları söyle bi düşünsek. 3000 mağazadan 1500 ünde satılsa sube bası gunluk 50 adet satsalar 75000 adet alım gücü maksımum 1 liraya alıyordu gazatelerde %5 kar marjından bahsedıyor tamamen yalan. ama helal olsun kendı urettırdigi malları normal fıyatların %3 %5 altına verıyor diger mallar neredeyse aynı fiyat . dia bastan iyi girdi frençayzinglere çaktı onlarca mağazayı %13 net kar vaadetti. ama sonra uygun tedarik saglayamdı cıroları dustu. şokunda yenı aklı basına gelıyor. A101 inse eleman artısı var ınsallah bime güzel bir rakıp olurlar ama cok sabretmelerı lazım. fiyat aynısya daima tercih A101 olmalı bence :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.