Şimdi Ara

A101 - HI LEVEL 49UHL650 - 16 Ocak - 1999 TL (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
56.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana bir kaç sonra tv lazimdi fiyatı ve özellikleri güzel olunca aldım fakat şöyle bir sorum olucak. Cihazın kutusunu acmadim 2 ay sonra gittiğim yerde servisi cağırsam kurulumunu yapıp garantiyi baslatirlar mi? Herhangi bir süresi var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

pixellence nasıl açılıyor

Alıntıları Göster
    Pixel Tvyoutube
    Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme
    https://www.youtube.com/watch?v=42su1cpFU-0&feature=youtu.be

• quote:

Orijinalden alıntı: RhaNoN

Bana bir kaç sonra tv lazimdi fiyatı ve özellikleri güzel olunca aldım fakat şöyle bir sorum olucak. Cihazın kutusunu acmadim 2 ay sonra gittiğim yerde servisi cağırsam kurulumunu yapıp garantiyi baslatirlar mi? Herhangi bir süresi var mı acaba?
    Faturası elinizdeyse 2 ay sonra servisi çağırıp kurdurabilirsiniz . Ama kutunun içinde kırık çıkarsa büyük problem . 2 ay sonra nolur bilemem . Forumda kırık çıkanlar oldu . Bu yüzden mutlaka kutu içine bakın . Tvyi kontrol edin sağlamsa sorun yok .

• Kutusunu kendimiz açarsak büyük problem değil mi?
    Bende 4ay sonra açmayı düşünüyordum kendimiz açarsak kırık olduğunu nasıl kanıtlarız

• ben de televizyonu zor bela buldum. bir sürü markete sorarak birinde buldum.

kullanımlarıma göre kişisel yorumlarım:

* görüntü kalitesi oldukça tatmin edici.
    * renk ayarlarıyla oynanarak daha iyi görüntü elde edilebiliyor.
    * ses çıkışı da çok iyi. fazlasıyla yeterli sesi var.
    * youtube çok iyi. donma yok. sadece arama bölümünde kumanda ile arama yapmak biraz zor geldi.
    * netflix çok iyi. internet hızınız iyi ise çok akıcı.
    * cihaza yeni bir güncelleme geldi. onu indirdi. lakin bir fark göremedim güncelleme sonrasında.
    * benim cihaz LG - IPS panelmiş.

parasına göre oldukça tatmin edici görüntü ve sesi olduğunu düşünüyorum.

bütçesi çok fazla olmayanlar için tavsiye edebilirim bu televizyonu.
  • Bu televizyonun 55 veya 65 olsa alırdım. Umarım 55 versiyonda gelir. Gerçi bu hafta Toshiba 58'' 58UL3A63DT 3499TL gelecekmiş ama fiyat yüksek vermişler. Paneli panda markaymış. Ana kart ise MB130T panda panel bakımından nasıl acaba bilgisi olan var mı?
  • joog kullanıcısına yanıt
    Riske etmeyeyim diyiyorsun hemen Servisi çağırıp kurulumu yaptır garantiyi başlat . 4 ay çokta önemli değil . Kırık çıkarsa 4 ay sonra iade sürecinde muhatap bulamazsın haberin olsun . Daha önce buna benzer bir olay yaşadım . Hukuken karşı taraf haklı çıktı .

• quote:

Orijinalden alıntı: laumexs

Bu televizyonun 55 veya 65 olsa alırdım. Umarım 55 versiyonda gelir. Gerçi bu hafta Toshiba 58'' 58UL3A63DT 3499TL gelecekmiş ama fiyat yüksek vermişler. Paneli panda markaymış. Ana kart ise MB130T panda panel bakımından nasıl acaba bilgisi olan var mı?
    Aynen. 3500 tl verecek olsam yan sanayi Toshiba almam şahsen. Çok pahalı. Max 2700 civarında olmalıydı.

• bir kaç yıl kullansam yeter diyorsanız bu markalar alınır. ama evde tv olsun, 5-10 yıl kullanırım diyorsanız "iyi" bir marka ve ürün almak şart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

bir kaç yıl kullansam yeter diyorsanız bu markalar alınır. ama evde tv olsun, 5-10 yıl kullanırım diyorsanız "iyi" bir marka ve ürün almak şart.
    3 yıldır regal 4k TV var. Bir sıkıntı olmadı. Teknoloji biraz şans işi. Diğer markaların da sorunlu çıkan ürünleri mevcut. Artık teknolojik ürünler kısa vadede bozuluyor veya değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Ocak 2020; 15:48:49 >
  • Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    bu yazdıklarınız duygusal şeyler. aksi takdirde ne koca bir elektronik piyasası var olurdu ne de dünya devi markalar. ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü bile cevap olarak yeterli aslında.

• zanix23 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyen için çok teşekkür ederim yarin kurulumunu yaptırıyorum

• quote:

bu yazdıklarınız duygusal şeyler. aksi takdirde ne koca bir elektronik piyasası var olurdu ne de dünya devi markalar. ucuz mal alacak kadar zengin değilim sözü bile cevap olarak yeterli aslında.
    Siz daha pahalı ürünler alabilirsiniz.
    Herhalde yazdıklarımı anlamıyorsun.
    Neyine duygusal davranacağım. Hiçbiri babamın firması değil. Benim aradığım özelliklerde tvyi 2000 tl daha aşağısına alıyoruz. 2799 tlye jvc LT-55VU6905T, 2600 tlye regal 55R7540UA aldım. İkisini de kullanıyorum. Ps4 pro da var pc de. Beni tatmin ediyor mu ediyor. Kullanılan panel lg ips. Hdr var, Dolby vision var, var da var. Gidip de Samsung para verene saygı duyarım. Kalite anlamında tabi ki üstün markalar. Halen neyin yarışındasın anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Ocak 2020; 17:19:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babangida Babayaro

Siz daha pahalı ürünler alabilirsiniz.
    Herhalde yazdıklarımı anlamıyorsun.
    Neyine duygusal davranacağım. Hiçbiri babamın firması değil. Benim aradığım özelliklerde tvyi 2000 tl daha aşağısına alıyoruz. 2799 tlye jvc LT-55VU6905T, 2600 tlye regal 55R7540UA aldım. İkisini de kullanıyorum. Ps4 pro da var pc de. Beni tatmin ediyor mu ediyor. Kullanılan panel lg ips. Hdr var, Dolby vision var, var da var. Gidip de Samsung para verene saygı duyarım. Kalite anlamında tabi ki üstün markalar. Halen neyin yarışındasın anlamadım.

Alıntıları Göster
    arkadaş almaya çalışmış ama bulamamış bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

arkadaş almaya çalışmış ama bulamamış bence

Alıntıları Göster
    İsteyen istediği ürünü alır. Kimseye birşey dediğimiz yok. Yıllardır bu forumdayım. Herkes parasının hakkını veren en uygun cihazı almaya çalışıyor. Tabi ki vesteldne daha kaliteli ürünler bekliyoruz. Yerli malını da yermeyi sevmem. Beni yarı yolda Bırakacaksa o firmaya ağzıma geleni de derim. Yıllarca Samsung lg kullandım. Bu sefer vestel ürünlerine yöneldim. 1 Samsung lg Sony tv fiyatına 2 tane 55 vestel aldım param buna yetiyordu. Salona da kendime de alamazdım 5000 tllik televizyondan. 2 televizyon 5400 tlye geldi. İşimizi görüyor. Ekonomi ne durumda biliyoruz. Gönül isterdi ki 3000 tlye samy, Sony, lg alalım. Fiyat performans ürünler olduğunu düşünüyorum. Aksini iddia eden arkadaşıma saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 21 Ocak 2020; 17:59:25 >

• Tv almak için 10 magza dolaşmışımdır bulamadim nasip degilmiş dün akşam Teknosaya uğradim samsung ue55ru7400 smart 4k modeli çok beğendim 4350 aldım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kompocyo kullanıcısına yanıt
    Değer Samsung sonuçta. Bende yan odaya alicaktim sonra toshiba aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 21 Ocak 2020; 20:24:26 >
  • Arkadaşlar hı level 49uhl650 internet üzerinden sipariş verdim 2 gündür kullanıyorum fakat dün servis çağırdım çünkü wireless display ekran yansıtma problemi olduğunu düşünüyorum çünkü telefonun ekranı yansıttığını zaman takıla takıla ilerliyor Servis geldi bugün öğleden sonra yazılımını en son sürüme güncelledi fakat düzelmedi DLNA adaptörünü değiştirip Bir de o şekilde denememiz gerekiyor dedi ben de kendisine düşünüp yarın haber vereceğimi söyledim bu arada 14 günlük mesafeli satış meselesini biliyorsunuz iade etmeyi düşünüyorum acaba aramızda wireless display problemi yaşayan var mı bu TV'de ve DLNA adaptörün servis tarafından değiştirildiğinde bu problemin düzele bilme ihtimali var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onderahmed -- 21 Ocak 2020; 20:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onderahmed

Arkadaşlar hı level 49uhl650 internet üzerinden sipariş verdim 2 gündür kullanıyorum fakat dün servis çağırdım çünkü wireless display ekran yansıtma problemi olduğunu düşünüyorum çünkü telefonun ekranı yansıttığını zaman takıla takıla ilerliyor Servis geldi bugün öğleden sonra yazılımını en son sürüme güncelledi fakat düzelmedi DLNA adaptörünü değiştirip Bir de o şekilde denememiz gerekiyor dedi ben de kendisine düşünüp yarın haber vereceğimi söyledim bu arada 14 günlük mesafeli satış meselesini biliyorsunuz iade etmeyi düşünüyorum acaba aramızda wireless display problemi yaşayan var mı bu TV'de ve DLNA adaptörün servis tarafından değiştirildiğinde bu problemin düzele bilme ihtimali var mı?
    Başka bir telefon ile denemenizi öneririm. Bazen telefonda kaynaklanabiliyor. 2 tv var. İkisinde de wireless display özelliği sorunsuz çalışıyor. Bu arada telefonum xiaomi redmi note 7

• quote:

bir kaç yıl kullansam yeter diyorsanız bu markalar alınır. ama evde tv olsun, 5-10 yıl kullanırım diyorsanız "iyi" bir marka ve ürün almak şart.
    Günümüzde marka ve bilinirlik sadece bir algı oyunudur . Unutmayın ki devir tasarruf devri , Örneğin: Benzer donanımlara sahip bir telefonu "iPhone" 10 bin liraya satarken "Xioami ve Huawei" gibi markalarda 3-4 bin liraya alınabiliyor ve baktığınız zaman gerçekten çok kaliteli ürünler satiyolar . İnsanlar artık bilinçli tüketici olma yolunda yavaş yavaş ilerliyorlar . Toplumda mantıklı olarak Fiyat/Performans diye bir olgu oluşmuş durumda .

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.