Şimdi Ara

A101 HAFTA SONU KAÇIĞIZ 27-29 ŞUBAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.468
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 LU CIPSO CIPS 1.50 VİNCE BÜTÜN FINDIKLI ÇIKOLATA 2.25 ÇOKÇA MAYONEZ 840 GR 4.25 ÇOKÇA KETÇAP 1000 GR 2.75 HUN TAHİN 600 GR 5.45 HUN PEKMEZ 600 GR 2.95 NİMET PATATES DİLİMLİ 1000 GR 2.95

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 140karakter -- 27 Şubat 2016; 21:57:17 >

• ketcaplı cipsler yasaklanmadımı yahu
  • tahin uygun gibi. indirimsiz fiyatı da iyiymiş gibi geldi bana
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Bu tahin daha önce bakanlığın açıkladigi tagdiş listesinde vardı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yigitmete kullanıcısına yanıt
    Hocam helal size, ben o listeyi 100 kere okusam her seferinde unuturum.
    Ama dediğiniz gibi tahin hileliymiş.

ama benim avantajım, A101 ın dandik mallarını almıyorum, marka olmayan ürün tüketmemeye çalışıyorum, elbette marka ürünlerde çıkabilir fakat risk olarak , markalı ürünler itibar kaybetmemek için bu işlerden uzak dururlar.

arada bir kafası çalışmayanlar çıkar elbet

desene A101 insana verdiği önem ortada, adamlar halen aynı firma ile çalışıyor.

zaten bu A101 de ne ucuz anlamış değilim, AOC 1 lt süte dahi 3.65 , normalde ben 3,35 den alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 27 Şubat 2016; 22:19:35 >
  • Tahin fiyat iyi...Aldım bir tane...

Bu arada...Üreticisi kimmiş arkadaşlar? Belki üretici değiştiyse ürün de düzelmiş olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 27 Şubat 2016; 22:28:00 >
  • Tahin Hun markasını Gülsan Gıda San. ve Tic. A.Ş. Organize Sanayi Bölgesi 8. Cad. No:17 Melikgazi/KAYSERİ Tahin (Soya Geni) 'üretiyormuş. Geçen sene Soya Geni (GDO oluyormuş) , 050 serisinde bulunmuş. Tekrar yapıyormudur bilmiyorum ama forumdonanım'da bi A101'konusunda birisi makine yağı kokusu var demiş.. Umarım değişmiştir, bulursam markette inceliyeceğim .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23-26 Haziran 2020 BİM Aktüel
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yanlis hatirlamiyorsam gulsan uretimi satmiyor artik a101. Son aldigim filiz sekerleme uretimiydi sanirim

• Pekmez ve patates alcm yarın umarım kalmıstir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahin, pekmez aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

ama benim avantajım, A101 ın dandik mallarını almıyorum, marka olmayan ürün tüketmemeye çalışıyorum, elbette marka ürünlerde çıkabilir fakat risk olarak , markalı ürünler itibar kaybetmemek için bu işlerden uzak dururlar.

zaten bu A101 de ne ucuz anlamış değilim, AOC 1 lt süte dahi 3.65 , normalde ben 3,35 den alıyorum.

a101 cemaatin zamanında tarım bakanligindaki cemaatciler bime operasyon cekmek icin cok cabaladı,belkide 2 senedir olaylar olmasa simdiye bime çokerlerdi
    besler ve apikoglu gibi cemaate himmet vermeyenleri listeye aldılar

Koskanin ayni boy tahini 12 lira ben gider onu alırım ama kullanim miktarı önemli her gün 1 kavanoz bitiren varsa fark eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yigitmete kullanıcısına yanıt
    Aynı firmanın değil artık değişti. Hatta 2 kere üretici firma değişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asriell -- 28 Şubat 2016; 11:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

a101 cemaatin zamanında tarım bakanligindaki cemaatciler bime operasyon cekmek icin cok cabaladı,belkide 2 senedir olaylar olmasa simdiye bime çokerlerdi

Koskanin ayni boy tahini 12 lira ben gider onu alırım ama kullanim miktarı önemli her gün 1 kavanoz bitiren varsa fark eder

Allah'tan Bime Devam....

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

tahin uygun gibi. indirimsiz fiyatı da iyiymiş gibi geldi bana

O marka almayın aldirmayin

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle16

quote:

Aynı zihniyet ki hocam Bim'de Arbella makarna satıyor onları fuatavni bile yazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkjester

ketcaplı cipsler yasaklanmadımı yahu

Neden yasaklandı bilginiz varmı? Soslulardan tek ketçaplı yerdim.

• Tahin çöp
    Patates uygun gibi.

• Bu ucuz tahinlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Maliyet düşsün diye çin susamı karıştırıyorlardır. En mantıklısı uygun fiyata bilindik üreticilerin ürünlerinin satıldığı bir yer bulup oradan almak veya büyük/orta marketlerden kampanyaya denk getirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avanta

Bu ucuz tahinlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Maliyet düşsün diye çin susamı karıştırıyorlardır. En mantıklısı uygun fiyata bilindik üreticilerin ürünlerinin satıldığı bir yer bulup oradan almak veya büyük/orta marketlerden kampanyaya denk getirmek.

Çin susamının bir zararı var mı?

• ben bu tahini alıp yedim, içnde sanki ince kum varmış gibiydi, hiçbir tahinde böyle birşey hissetmemiştim...tadı da tuhafftı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.