Şimdi Ara

A101'de Satılan ACER A315-33-C3UU Notebook

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gündelik işler için kullanılacak.Bu işlemcinin performansı kullanıcı gözünde nasıldır?Veya bunun yerine bu fiyatlarda önerebileceğiniz laptop varmı?
    A101'de Satılan ACER A315-33-C3UU Notebook

• Bu paraya artık laptop yok hocam. KDV'yi çıkınca 160$'a tekabül ediyor. Performansı iyi değildir ama almazsanız 1-2 aya bu paraya bilgisayar dahi bulamazsınız.
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız 2.ellere bakıcam artık yapacak birşey yok
  • Arkadaşlar ssd takviyesi ile dükkanda hızlıca tarayicı ve ofis uygulamaları işlerini yapar mı ?

En düşük kullandığım islemci 3570k idi suan 7700k kullanıyorum bu laptop işte bana kafayı yedirir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işlemci performansı iyi değil. ofis programları haricinde kullanımlar için sıkıntı olabilir.
  • Bende n3050 islemci kullaniyorum. Bu fiyata alinir dolar olacak 7 lira nerdeyse. Bu fiyata alinirmi diye sormak hata.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temmuz'da hb de Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150
    2300 tl idi

almadığıma pişman oldum. şimdi 4200 hb de.

1500 tl civarına ikinci el bakmak mı yoksa konuda ki pc yi almak mı mantıklı olur sizce ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende düşünüyordum ama işlemci çıkış tarihi 2016 olarak görünüyor. Bu nedenle vazgeçtim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

temmuz'da hb de Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150
    2300 tl idi

almadığıma pişman oldum. şimdi 4200 hb de.

1500 tl civarına ikinci el bakmak mı yoksa konuda ki pc yi almak mı mantıklı olur sizce ?

2. el çok riskli hocam. tamir mi gördü belli olmaz yada su dökmüştür birkaç haftaya bozulur felan. ben olsam 2. el almam. cep telefonu olsa neyse ama bilgisar büyük risk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün güzel fakat performans açısından nasıl bişey diyemem ama bir laptop olsun dersen ona birşey diyemem.Marka için kesinlik ile ama özellikleri anlamında benim söylediklerim.Acer bilgisayarım vardı benim bursa'da acer servisinde çok güzel ilgilendiler sağolsun ama dedim ğibi bu ürün nasıl incelle derim benAcer servisi
  • Arkadaşlar bu kardeşim ders videosu izleyecek sizce bu bilgisayar sıkıntı çıkarır mi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.