Şimdi Ara

A101'de 112 ürüne zam! Tam liste

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arka arkaya vatandaşın canını sıkacak zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak A101 market zincirinde satılan 112 ürünün fiyatına %20-50 arası zam yapıldı.Market zincirleri hemen hemen tüm ürünlere zam yaparken, piyasaya göre daha uygun fiyatlı ürün satmasıyla bilinen marketlere rağbet artmıştı. Geçtiğimiz hafta BİM'in yaptığı büyük zamların ardından bu defa da A101'de 112 ürüne zam geldi.

A101'in zam sonrası yeni fiyat listesi ve ürünlerin eski fiyatları şöyle:

Alıntı

metni:
    https://www.haber3.com/ekonomi/a101de-112-urune-zam-yapildigi-iddia-edildi-haberi-6049903

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kula kulluk eden bir millete az bile devammmm.

• ben bu fiyatları da az buldum, daha da artmalı ki üreticimiz de biraz para kazansın A101'de 112 ürüne zam! Tam liste A101'de 112 ürüne zam! Tam liste 

• Yapıştırrr!!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forumdakileride anlamak zor, reiz demedi mi 6 ay sonra şahlanıyoruz diye, azcık bekleyin 6 ay sonra bu fiyatların sonuna bir sıfır daha eklensin sonra konuşun, unutmayın ezanları susturamayacaksınız, vatanı bölemeyeceksiniz, gerekirse halkımız yeni havaalanını kemirir, osmangazi köprüsünün beton ayaklarına bayat ekmeğini banar ama reizi yedirmez.

• A101'de 112 ürüne zam! Tam liste
  • geçen meşrubat bardağına bakmıştım , şansa yaşıyoruz gerçekten...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harca harca bitmediğinden sıkıntı olmayacak zamlardır.

• ldr1907 kullanıcısına yanıt
    Meşazını aldım kardeşim, güçlü Türkiye için bende A101 diyorum

11 ürün fazladan zamlanmış. 101 ürüne zam yapıp Gangsta Paradise yapmaları lazımdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hâlen daha "meşazı" alamayanlar vardır. O yüzden 112 ürün sayısı ve %20-50 arası zam oranı yetmez. Daha yüksek ve daha güçlü meşazlar lazım.

• Eskiden "harca harca bitmez" idi şimdi harcamayı düşünürken bitiyor A101'de 112 ürüne zam! Tam liste reyondan bir ürün alıyorum kasaya gidene kadar zamlanıyor herhalde kasada farklı fiyat çıkıyor

• Her ay boyle zamlar gelir yakinda. Et ve Sut urunlerine gelmis gelen, digerleri zamcik. A101'de 112 ürüne zam! Tam liste 

• samba cips bile kur farki mağduru :D

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.